התחברות

צפייה בגרסה מלאה : שאלה בריחת זנב 450

DIE-HARD
25-08-2012, 19:04:36
מה יכול לגרום לבריחת זנב ב 450 במכות פיטש , סרוו זנב 520 אליין גיירו ספרטן מכני מכוון טוב זנב זז חלק , אין נפילות סלד

dror_z
25-08-2012, 19:13:49
האם קורה גם באיידל?
האם היה תקין או שמהתחלה זו התופעה
קורה לפעמים בגלל תיקון גדול מידי
מרחק של הבולינק בזרוע של הסרוו זנב
תנסה להקטין בחור אחד את המרחק
זה מייצר רזולוציה גבוהה יותר

jeblesh
25-08-2012, 20:00:26
מכות ? מהניסיון שלי זה תמיד משהוא בTT\רצועה של הזנב חופש מיסבים בדרך לזנב גיר שבור וכל מינה מחלות דומות גם הגיר בסרוו יכול לעשות דברים דומים אני מנחש
אתה בטוח שזה מכות ולא סתם וואג רגיל ?

Friman
25-08-2012, 20:36:26
איך נראה גרף המצערת שלך? אם יש שינוי ניכר בגרף המצערת מנקודת הריחוף ומעלה אז הבדיקה בעייתית, הג׳יירו ייתקשה לשמור זנב בשינוי גם של המצערת וגם של הפסיעה. אם השינוי הוא בעיקר בפסיעה נסה כמו שהציע דרור לשחק עם הבול לינק על ההורן, רק שמנסיוני על ה500 שלי וגם על ה450 שהיה לי, מה שעוזר במקרים כאלו זה דווקא הרחקת הבול לינק חור אחד החוצה - זה מוריד את הרזולוציה של הזנב תאורטית (לא הרגשתי שום הבדל בדיוק של הזנב בת׳כלס) אבל מגביר את מהירות התגובה של הזנב ואת זה בהחלט מרגישים... זה עוזר במידה והקפיצות בזנב הן כמו מכת שוט - שבמכת פיטץ׳ הזנב בורח שמאל ומייד מתקן את עצמו ימינה, מצב כזה מההתנסויות שלי נגרם בגלל תגובה לא מספיק מהירה של סרבו הזנב ואז הוצאת הבול חור אחד החוצה אמורה לעזור (שים לב שמדובר בהגברת הגיין המכני ויש לפצות בהנמכה קלה של הגיין הדיגיטלי בשלט). אם הדפוס הוא של בריחת הזנב למשהו כמו 60-90 מעלות ומעלה בלי חזרה של הזנב לזווית הנכונה אחרי מכת הפיטץ׳, סביר להניח שהבעיה היא גיין דיגיטלי לא מספיק בשלט. הרחקת הבול לינק חור החוצה תעזור גם במקרה כזה אבל כאן עדיף להתחיל מהגברת הגיין הדיגיטלי כי כאמור לשינויים בגיין המכני שחורגים מהמלצת היצרן יש מחיר (הגברת גיין מכאני - הגברת מהירות תגובה על חשבון הקטנת הרזולוציה, ולהיפך).
דרור זו ההתנסות שלי, כמובן אשמח להסבר באילו מצבים אתה ראית שקירוב הבול לינק למרכז הסרבו עוזר מבחינת שמירת זנב, כי לי כאמור מה שדווקא עזר ברוב המקרים זה הרחקת הבול. יכול להיות שיש מצבים שבהם דווקא ההיפך הוא מה שיעזור, אשמח לשמוע וללמוד

Gil Friman

שישי בבוקר באנדרטה
------------------------------
T-rex 500E 3GX -
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9

dror_z
25-08-2012, 20:52:13
גם אני חשבתי כמוך אבל יצא לי שגם הקטנת המרחק עזרה לפחות בשני מקרים
יש גם הגיון
מרחק גדול מידי = תיקון גדול - עובר את הערך הרצוי והזנב נזרק
מקרה קטן מידי = תיקון קטן מידי ואז והגיין הדיגטילי לא מצליח לתקן והזנב נזרק
תמיד נכון להתחיל ממרחק קטן על מנת לייצר רזולוציה גבוהה ואז לתקן דרך השלט
אם לא הולך ומגיעים לאחוזים גבוהים מהרגיל נכון להגדיל את המרחק .

Friman
25-08-2012, 21:23:49
כמו שאמרתי זה מאד משנה מה הדפוס של זריקות הזנב - האם זו בריחה ואז חזרה, האם הזריקה היא בגלל תיקון יתר או תיקון חסר וכו׳. לומר ״זריקת זנב״ זה לא מספיק תיאור מפורט יותר של הבעיה יעזור לכוון לפיתרון באופן מדוייק יותר

Gil Friman

שישי בבוקר באנדרטה
------------------------------
T-rex 500E 3GX -
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9

dror_z
25-08-2012, 21:30:37
צודק

michaelgl
25-08-2012, 22:26:04
אני גם נתקלתי היום בבעיה הנ"ל - זנב בורח ולא חוזר
450 עם 3gx חדש.
האם מישהו עדכן לגרסא 2.1?
מה שאהבתי בגרסא 1.2 זה את הפריסטים להגדרות - מה שלא מצאתי ב2.1

DIE-HARD
26-08-2012, 13:27:48
גם באיידל אותה בעיה , על המסוק היתה מערכת 3g לפני בלי בעיות החלפתי חזרה לפלייבר ואז בעיות , האם יש הגדרות לגיירו מעבר ללימיטים

dror_z
26-08-2012, 20:18:27
עם איזה שלט אתה ?

michaelgl
26-08-2012, 20:42:31
>וודא גם שהסוללה טובה
אצלי טורניג'י עם 20c 2200 הייתה חלשה מדי
ותרמה לתופעה