צפייה בגרסה מלאה : סירות עם מנוע בנזין 26 סמ"ק
hifly
02-09-2012, 18:33:04
כיוון שאנחנו מתענינים בסוג זה של צעצוע,קראתי את "המדריך למתעניין...., אבל שם מדובר על חשמלי בלבד.
אני צריך קצת פרטים טכנים על כל סיפור המנוע,איך בוחרים פרופ מתאים,קניית המערכת המכנית.
בעיקרון אנחנו רוצים לבנות כ חמש או שש 6 סירות כאלו. מחפשים תכנית לבנית סירה (מונו) בגודל מתאים למנוע 26 בנזין- כניראה משהו בסדר גודל של 80-100 ס"מ???
בקיצור מחפש משהו שמתעסק בתחום,ומבין,יש די הרבה שאלות פתוחות בנושא.
תודה
אמיר
noamg
02-09-2012, 19:15:48
אתה מוזמן לראת את הסירה שלי מקרוב
http://www.aquacraftmodels.com/boats/aqub41-rio-51z/index.html
hifly
02-09-2012, 20:53:28
תודה אבל עדיין יש המון שאלות פתוחות בנושא.
hifly
04-09-2012, 13:19:01
טוב אני מבין שאת מבוקשי לא אמצא פה,כאן הכל תקוע על מפרשים ובטריות. גם מי שיש לו סירה כזו כניראה אין לו הרבה מושג מה יש בפנים.
imac1
04-09-2012, 17:27:07
אמיר לגבי הבנייה תשאל את אשר קומפורטי מאילת בזמנו הוא בנה כמה דגמים טובים
אם אני לא טועה אתם מכירים .
לגבי המנוע מה אתה צריך לדעת הייתה לי אחת כזאת עם מנוע 26 סמ'ק הדגם של הVOLVO NIMABUS
בזמנו עסקתי קצת בשיפורים כי היא הייתה חזקה מאוד (ברמה שהיא גוררת בן אדם) אבל לא זזה מבחינת מהירות שייט
הדבר הכי חשוב במנועים האלה הוא הקירור מומלץ בחום לשלב גם כניסה של מים על ידי תנועת הכלי וגם משאבה קטנה כי בזמן עמידה אין לה שום קירור
השיפורים המומלצים הם אגזוז לחץ שחשוב מאוד למצוא דרך לבודד אותו כי הוא רותח בזמן עבודה אפשר להתקין קירור גם עליו .
והשיפור הנוסף הוא פילטר פתוח כמו של אופנוע רק לדאוג לבודד אותו ממגע עם מים .
לגבי המדחף ניסית בזמנו ללמוד את היחסים ומה עדיף ובסוף זנחתי את סירת בנזין לטובת סירת ניטרו שהייתה מטורפת ביחס לעגלת הבנזין שלי
יש לי איפה שהוא את המדחף אם אמצא אותו הוא שלך
ערב טוב
תומר
imac1
04-09-2012, 17:36:18
כל השאלות וכל התשובות שאתה צריך
http://www.bonzisports.com/
סרטון דוגמה לסירה כמו שהייתה לי
hifly
05-09-2012, 22:51:27
תומר תודה.
אני אדבר גם אם אשר מאילת.
אמיר
lironbuzaglo84
18-10-2016, 07:26:49
מה קורה אחי אפשר את הטלפון שלך רוצה לדבר איתך על כמה דברים בנושא הסירות בנזין
lironbuzaglo84
18-10-2016, 07:29:02
אמיר לגבי הבנייה תשאל את אשר קומפורטי מאילת בזמנו הוא בנה כמה דגמים טובים
אם אני לא טועה אתם מכירים .
לגבי המנוע מה אתה צריך לדעת הייתה לי אחת כזאת עם מנוע 26 סמ'ק הדגם של הVOLVO NIMABUS
בזמנו עסקתי קצת בשיפורים כי היא הייתה חזקה מאוד (ברמה שהיא גוררת בן אדם) אבל לא זזה מבחינת מהירות שייט
הדבר הכי חשוב במנועים האלה הוא הקירור מומלץ בחום לשלב גם כניסה של מים על ידי תנועת הכלי וגם משאבה קטנה כי בזמן עמידה אין לה שום קירור
השיפורים המומלצים הם אגזוז לחץ שחשוב מאוד למצוא דרך לבודד אותו כי הוא רותח בזמן עבודה אפשר להתקין קירור גם עליו .
והשיפור הנוסף הוא פילטר פתוח כמו של אופנוע רק לדאוג לבודד אותו ממגע עם מים .
לגבי המדחף ניסית בזמנו ללמוד את היחסים ומה עדיף ובסוף זנחתי את סירת בנזין לטובת סירת ניטרו שהייתה מטורפת ביחס לעגלת הבנזין שלי
יש לי איפה שהוא את המדחף אם אמצא אותו הוא שלך
ערב טוב
תומר
מה קורה אחי אפשר את הטלפון שלך רוצה לדבר איתך על כמה דברים בנושא הסירות בנזין
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.