PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה trex250 / copterx250

ben
03-09-2012, 09:36:47
שאלה ממש חשובה..
אני יודע שיש פה הרבה מאוד חברים שיש להם trex כזה או אחר.
אבל מה שאני באמת לא מבין הוא למה יש פער כל כך גדווול בין trex ל- copterx ,אני מדבר על הקיטים של ה- 250?
כי ההבדל ביניהם במחיר הוא ענקי הבדל של 80$ בערך וזה גם תלוי איפה קונים.
יש הצדקה כזאת גדולה ללכת על ה- trex250?

yehuda.bitton3
03-09-2012, 10:54:35
אתה צריך להבין דבר אחד, זה שהקופטר איקס מסוק לא רע בכלל וזה שהוא מאוד דומה לטירקס מבחינת תאימות חלקים(כי זה חיקוי) לא אומר שהוא משתווה אליו מאיזשהי בחינה, איכות החומרים החל מרמת הבורג ועד לשלדה וחלקי האלומיניום היא ברמה ירודה מהחלקים של אליין (אין בכך כדי להגיד שהחלקים של קופטר הם לא טובים,אף על פי שהיה לי נסיון לא נעים עם כמה מהם) תוסיף לזה את העובדה שהשם של אליין מייקר את המחיר קצת יותר מעבר למה שהוא באמת עולה וככה תקבל את ההפרש המדובר.

שורה תחתונה על איכות משלמים, יש לי גם קופטר איקס 450 וגם טירקס 450 פרו ואין מה להשוות בכלל, בטירקס הכל מרגיש איכותי יותר,חזק יותר ומתאים אחד לשני ב-100%!
הקופטר הוא פתרון מעולה למועטי יכולת שכן גם הוא מציע מסוק לא רע בכלל שעם תחזוקה נכונה יטוס נהדר ובסופו של יום תקנה מה שהכיס שלך מאפשר לך ;)

Friman
03-09-2012, 11:27:07
אפשר בכלל לקנות קיט Trex 250 של אליין שלא בקומבו עם אלקטרוניקה כלולה? כי אם לא אין לך שום בסיס להשוואת מחירים... אין מה להשוות בין קומבו של אליין לקומבו של קופטר איקס כי אם על איכות הקיט עוד אפשר להתווכח, לגבי האיכות הירודה של האלק׳ של קופטר איקס אין שום ויכוח.

Gil Friman

שישי בבוקר באנדרטה
------------------------------
T-rex 500E 3GX -
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9

ben
03-09-2012, 11:32:24
את זה שהאלקטרוניקה של הקופטר שווה לתח..... אני יודע בגלל זה שאלתי רק על הגוף
יש לי עוד שאלה אם אני מכניס למשוואה את המסוק הזה:
http://www.xheli.com/gahuepsewble.html
מה דעתכם עליו בסך הכל אני יודע שהוריקן גם חברה טובה.

Friman
03-09-2012, 11:44:51
הוריקן הוא דגם, לא חברה. שם החברה המייצרת הוא Gaui. וההוריקן 250 נחשב אחד הדגמים הפחות מוצלחים שלה.
ואם מותר לשאול - למה בכלל 250? התנסית בהטסת מסוק 250? אתה מחפש כזה כי יש משהו בגודל הזה שמושך אותך? כי אם אתה מתעניין בו רק מתוך מחשבה לחסוך כסף זו טעות גדולה לדעתי. במיוחד אם זה מסוק ראשון שלך

Gil Friman

שישי בבוקר באנדרטה
------------------------------
T-rex 500E 3GX -
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9

ben
03-09-2012, 11:52:21
היה לי 450 שהטסתי עם אלקטרוניקה ממש ממש איכותית
וכן הגודל זה מה שמושך אותי (אולי לא הכי טוב) אבל סוג של שיגעון.
וזה ממש לא בגלל לחסוך כסף פשוט בא לי אחד קטן קומפקטי חמוד

yehuda.bitton3
03-09-2012, 12:52:43
כמו שאמר לך גיל, הטסה של מסוק 250 הרבה יותר קשה מהטסה של 450 שמהחתימה שלך אני מבין שזה מה שאתה מטיס. כך בחשבון שאולי הוא נראה קומפקטי וכמו משהו שיהיה מגניב לקחת איתך לכל מקום ולהטיס( מעיין ״מסוק כיס״) אבל בשביל שהוא באמת יטוס בתנאי חוץ ושבאמת תוכל להינות איתו אתה צריך קישורי טיסה גבוהים.
אם לדעתך יש לך כישורים מספקים/אתה רוצה להתנסות בהטסה של אחד וכסף זה לא הבעיה אז תקנה אחד מה כבר יכול להיות???
לגבי איזה לקנות כמו שאמרתי זה עניין של תקציב אבל בכל מקרה להוריקן 250 לא הייתי מתקרב הקופטר וכמובן שהטירקס עדיפים בהרבה.

ben
03-09-2012, 13:05:36
הבנתי אותך אוקי.......מקבל.
יש אולי איזה אתר שאתה מכיר שמוכרים בו את ה- trex במחיר יחסית שפוי?
או קיט או כולל אלקטרוניקה

ben
03-09-2012, 13:45:44
ניראה לכם כמו עיסקה טובה?
http://www.amainhobbies.com/product_info.php/cPath/2_382_707/products_id/224437/n/Align-T-REX-250-Pro-Super-Combo-w-Motor-ESC-Gyro-Servos-Tools-Carbon-Blades

its
03-09-2012, 14:25:53
אתה צריך להבין דבר אחד, זה שהקופטר איקס מסוק לא רע בכלל וזה שהוא מאוד דומה לטירקס מבחינת תאימות חלקים(כי זה חיקוי) לא אומר שהוא משתווה אליו מאיזשהי בחינה, איכות החומרים החל מרמת הבורג ועד לשלדה וחלקי האלומיניום היא ברמה ירודה מהחלקים של אליין (אין בכך כדי להגיד שהחלקים של קופטר הם לא טובים,אף על פי שהיה לי נסיון לא נעים עם כמה מהם) תוסיף לזה את העובדה שהשם של אליין מייקר את המחיר קצת יותר מעבר למה שהוא באמת עולה וככה תקבל את ההפרש המדובר.

שורה תחתונה על איכות משלמים, יש לי גם קופטר איקס 450 וגם טירקס 450 פרו ואין מה להשוות בכלל, בטירקס הכל מרגיש איכותי יותר,חזק יותר ומתאים אחד לשני ב-100%!
הקופטר הוא פתרון מעולה למועטי יכולת שכן גם הוא מציע מסוק לא רע בכלל שעם תחזוקה נכונה יטוס נהדר ובסופו של יום תקנה מה שהכיס שלך מאפשר לך ;)

הרוב נכון חוץ מהחל מהבורג. הברגים של אליין על הפנים. לגבי FRAM אין הבדל ממשי.

yehuda.bitton3
03-09-2012, 17:42:56
הרוב נכון חוץ מהחל מהבורג. הברגים של אליין על הפנים. לגבי FRAM אין הבדל ממשי.

לגבי הברגים אני לא יודע למה אתה מתכוון כשאתה אומר שהם על הפנים אבל אני יכול להגיד לך מנסיון שהברגים של הקופטר נקרעים, פשוט ככה מה גם שרוב הקיט מגיע עם ברגי פיליפס ולא אלן זה באמת על הפנים.
ולגבי הפריים, חוץ מהעובדה ששניהם עשויים מקרבון אין ביניהם שום דמיון....הפריים של הטירקס עבה יותר ובנוי טוב יותר מה גם שהוא מגיע בגימור מושלם, כלומר אין את החיתוך הגס שיש בקופטר שמשאיר שבבים וקצוות חדים, לי אישית נכנס סיב קרבון לאצבע כשהרכבתי את הקופטר שלי, לא נעים בכלל! :mad:

wind556
03-09-2012, 18:05:30
לגבי הברגים אני לא יודע למה אתה מתכוון כשאתה אומר שהם על הפנים אבל אני יכול להגיד לך מנסיון שהברגים של הקופטר נקרעים, פשוט ככה מה גם שרוב הקיט מגיע עם ברגי פיליפס ולא אלן זה באמת על הפנים.
ולגבי הפריים, חוץ מהעובדה ששניהם עשויים מקרבון אין ביניהם שום דמיון....הפריים של הטירקס עבה יותר ובנוי טוב יותר מה גם שהוא מגיע בגימור מושלם, כלומר אין את החיתוך הגס שיש בקופטר שמשאיר שבבים וקצוות חדים, לי אישית נכנס סיב קרבון לאצבע כשהרכבתי את הקופטר שלי, לא נעים בכלל! :mad:

נראה לי שלא היה לך קופטר איקס אלא איזה קלון אחר
אחד המאפיינים הכי מוצלחים של הקופטר זה ברגי הטורקס שלו, שלא מפשלים , תמיד נפתחים ואף פעם ההברגה לא התקלקלה
אין ברגי פיליפס בקופטר איקס, ואם זה מה שהיה לך, ואתה משוכנע שזה קופטר איקס, אז קיבלת משהו מאד מיושן או כפי שאמרתי קודם, תוצרת אחרת.

גם הטענה שלך על גימור השילדה מחזקת את דעתי שהיה לך מסוק אחר, גימור השילדה בקופטר מושלם וזהה לחלוטין גם בעובי לטי רקס

yehuda.bitton3
03-09-2012, 18:17:55
הדברים שלך עודד מעלים בי עכשיו הרבה ספקות כי מצד אחד הקיט הוזמן דרך האתר ehirobo והזמנתי בוודאות את הקופטר איקס 450 se v2 וזה גם מה שהגיע באריזה בדיוק כמו בתמונות ואני מדבר על תקופה של אולי לפני חודשיים ומצד שני הברגים של הפריים שהגיעו איתו הם ברגי פיליפס פשוטים כאלה והשלדה באמת חתוכה גס ולא בגימור חלק כמו של הטירקס שלי אתה בטוח שהקופטר המדובר מגיע עם ברגים אחרים ועם גימור חלק?אולי אתה מדבר על דגם אחר שלהם.......ובכל מקרה אני יעשה חיפוש באינטרנט לחפש תמונות השוואה כי זה באמת מוזר מה שאתה אומר....

yehuda.bitton3
04-09-2012, 09:39:17
אז בדקתי אצל האתר ehirobo ונכנסתי לדגם copterx 450 se v2 והפלא ופלא הוא בדיוק כמו שלי, גם שם המסוק מצולם עם ברגי פיליפס בשילדה וגם שם בתמונות ניתן לראות די בבירור שהשלדה איננה בגימור חלק והיא די משוייפת אז לא יודע על איזה מסוק אתה מדבר עודד אבל הדגם הזה של קופטר לא מגיע עם ברגי טורקס ובטח ובטח שלא עם שילדה בגימור חלק.
מי שלא מאמין שיסתכל טוב טוב בתמונות שבלינק הבא:
http://www.ehirobo.com/shop/RC-Helicopters-CopterX-Helicopters/c334_174/p5579/CopterX-CX-450SE-V2-Kit/product_info.html

jeblesh
04-09-2012, 09:50:16
כלכך הרבה דיבורים על ברגים שיעלו עוליי 20 שקל עם ראש אלן באספקה תכנית ....
יש דבר אחד שהוא תמיד נכון , עם יש לך זמן ורצון להתעסק לשפר ולהחליף תקנה את הסיני הזול
עם אתה לא רוצה להתעסק עם זה ולהטיס כמה שיותר בזמן ה פנויי שלך קנה את היקר , סוף

ben
04-09-2012, 10:13:45
בכל מקרה יש המלצה על אתר שממנו אפשר לקנות את הtrex
כי יש כל כך הרבה אתרים עם מחירים שונים שאני לא יודע מאיפה כדאי לקנות ומאיפה לא.

wind556
04-09-2012, 16:19:49
אז בדקתי אצל האתר ehirobo ונכנסתי לדגם copterx 450 se v2 והפלא ופלא הוא בדיוק כמו שלי, גם שם המסוק מצולם עם ברגי פיליפס בשילדה וגם שם בתמונות ניתן לראות די בבירור שהשלדה איננה בגימור חלק והיא די משוייפת אז לא יודע על איזה מסוק אתה מדבר עודד אבל הדגם הזה של קופטר לא מגיע עם ברגי טורקס ובטח ובטח שלא עם שילדה בגימור חלק.
מי שלא מאמין שיסתכל טוב טוב בתמונות שבלינק הבא:
http://www.ehirobo.com/shop/RC-Helicopters-CopterX-Helicopters/c334_174/p5579/CopterX-CX-450SE-V2-Kit/product_info.html

אתה גם צודק וגם טועה
אתה מראה בקישור את ה450, ושם אתה צודק בנושא הברגים, לעומת זאת ב250 זה ברגי טורקס. אני לא מנחש, היה לי כזה, ועברו אצלי כמה כאלה, אפילו יש בקיט מברג טורקס לצורך הזה.

אבל גם בלי קשר לברגים, הקופטר איקס הרבה יותר טוב מהטי רקס במבנה ובאיכות החומר

yehuda.bitton3
04-09-2012, 16:43:19
אני לא טועה כי אני מההתחלה דיברתי על הקיט של ה-450, לא התייחסתי ל-250 כי לא היה לי כזה ולכן אין לי זכות להעיד עליו כלום אולי לא אמרתי את זה מפורשות ואולי מכאן נוצרה אי ההבנה.
בכל אופן לגבי ה-250 אתה צודק הוא אכן מגיע עם ברגי טורקס והשלדה שלו באמת נראית בגימור סביר יותר מה-450 שלהם אבל להגיד שהקופטר איקס הרבה יותר טוב מהטירקס????
תראה אני נזהר בדבריי כי אני מניח שאתה מדבר על קטגוריית ה-250 ושמה אין לי ניסיון לא בזה ולא בזה אבל לא צריך להיות גאון/מבין גדול בשביל להשתמש בהגיון ולהסיק שהטירקס הוא יותר טוב מהקופטר כי הרי הקופטר הוא חיקוי שלו ועולה חצי ממנו אז באמת הייתי רוצה לדעת על סמך מה אתה מרשה לעצמך להגיד כזה דבר?

wind556
04-09-2012, 18:27:00
אני לא טועה כי אני מההתחלה דיברתי על הקיט של ה-450, לא התייחסתי ל-250 כי לא היה לי כזה ולכן אין לי זכות להעיד עליו כלום אולי לא אמרתי את זה מפורשות ואולי מכאן נוצרה אי ההבנה.
בכל אופן לגבי ה-250 אתה צודק הוא אכן מגיע עם ברגי טורקס והשלדה שלו באמת נראית בגימור סביר יותר מה-450 שלהם אבל להגיד שהקופטר איקס הרבה יותר טוב מהטירקס????
תראה אני נזהר בדבריי כי אני מניח שאתה מדבר על קטגוריית ה-250 ושמה אין לי ניסיון לא בזה ולא בזה אבל לא צריך להיות גאון/מבין גדול בשביל להשתמש בהגיון ולהסיק שהטירקס הוא יותר טוב מהקופטר כי הרי הקופטר הוא חיקוי שלו ועולה חצי ממנו אז באמת הייתי רוצה לדעת על סמך מה אתה מרשה לעצמך להגיד כזה דבר?

אני מדבר על ה250 עכשיו
ואני עומד מאחרי הדברים שלי
היו לי את שניהם, הטי רקס היה מייאש באיכות שלו, והקופטר נסבל בקושי, אבל בהחלט יותר טוב
ולא רק שהיו לי את שניהם, עברו אצלי גם הטי רקס של חברים, גם הקופטר, גם הHK250 והטארוט, כך שיש לי קנה מידה
העובדה שלטי רקס יש שם של מותג לא מעלה ולא מורידה, יש להם דברים טובים ודברים גרועים בדיוק כמו לכל חברה
רק לשם קנה המידה, בקטגורית ה500 למשל, הקופטר איקס לא משהו והטי רקס טוב ממנו בהרבה (וגם זה מנסיון אישי).

והפוסט הזה דן בהבדלים בין ה250 השונים ולא בגדלים אחרים. אני מתייחס כאן רק ל250

ben
04-09-2012, 19:14:58
טוב לדעתי אפשר לסכם את זה בזה שאומר שבקטגורית ה- 250 השוני הוא לא כל כך גדול
והמחיר של ה- trex הוא גבוה ולא אך ורק בגלל האיכות שלו אלה יותר בגלל השם.
דבר נוסף הסיפור הוא כזה ואני די מבולבל
כמו שרשום לי בחתימה היה לי מסוק 450 קופטר איקס עם אלקטרוניקה ממש טובה (בהמלצתך עודד) אפילו עם ג'יירו של ספרטן
ואחרי טעות מטופשת הוא עבר ריסוק קטן שאחרי זה פשוט ירד לי ממנו ועברתי לטיסנים.
אבל לאחרונה כנראה שהג'וק הזה שנקרא מסוקים לא ממש עבר לי ואני שוב מוצא את עצמי מחפש מסוק.
אז אמרתי נלך על משהו שלא גדול וגם לא עולה יקר ואולי בעתיד עם זה התחזק אצלי כל העיניין אני יעבור לגדולים יותר.
וזה למרות שאני יודע שיותר קשה להתחיל עם מסוקים קטנים ושהם זריזים ומהירים.
אולי אני טועה בכלל ובכל זאת אני צריך כן ללכת על 450 לפחות......לא יודע בכל מקרה ממש מבולבל.

jeblesh
04-09-2012, 20:20:24
עכשיו שאתה מגדיר את הצרכים שלך אפשר לעזור קצת יותר
בגדול יש לך 2 אפשרויות מסוק עמיד יחסית כמו זה
http://www.helipal.com/walkera-hm-v120d02s-v2-helicopter-2-4ghz-green-value-edition.html
או מסוק נורמלי בגודל 500 וגישה רצינית יותר ללימודים ...
עם הV120 התרסקויות קלות לא תמיד ידרשו שום דבר מלבד להחזיר איזה לינק למקום ותיקון מהתרסקות קשה על דשא יגמר בכמה דולרים לציר עקום או שילדה ...
הרבה אנשים מלכלכים על וואלקירה אבל הV120D02S מקבל ביקורות נהדרות יש להם גם דגמים זבל וגם הצלחות (:
הדגם הספציפי הזה עם אלקטרוניקה במיוחד ליציבות והתנהגות מתונה והכול מי פלסתיק ABS גמיש בשביל לספוג התעללות אני לא יתפלא עם הוא אהיה יותר כל להטסה מכול 250 שתימצא מה שבטוח 3D כמו 250 הוא לא יעשה ...
וכמובן אתה יכול פשוט לקנות מסוק 500 לקחת את המסוקים ברצינות ...

ben
05-09-2012, 08:28:37
איך ניראה לכם הקומבו הזה?
http://www.hobby-wing.com/trex-450sport-v2.html

ודבר נוסף
מישהו יכול להסביר לי אחת ולתמיד מה ההבדל בין גרסת הפרו לגרסת הספורט?
וכמובן שיש לכל אחת עוד גרסה של V2