התחברות

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! מתלבט בין 8TFG לבין 10CHP

אליקופטר
09-09-2012, 07:25:13
הבחירה שלי ללא ספק פוטאבה כי דברים טובים לא מחליפים .
אני מחפש שלט נוסף חדש וזו ההתלבטות שלי .
השלט מיועד לטיסנים ומסוקים .

נא לציין את העדיפות מהביט מקצועי ולא מטעמים אחרים.

תודה אלון.

ויזל ישי
09-09-2012, 18:29:21
t8fg חדש יותר, אינטואיטיבי יותר ,יותר פונקציות ,יותר ערוצים (14) ,לי אישית יותר נוח בידים,התאמה לטלמטריה,אפשרות לעדכון גרסה דרך sd card ,
התאמה לפליברלס, תמיכה בsbus, התפריטים נוחים יותר כלומר פחות תפריטים מוסתרים.בקיצור הרבה יותר עדיף מאשר ה10 שהוא יקר יותר לא אינטואיטיבי ולא מעודכן.

ebay007
09-09-2012, 19:08:01
ממתי ה8FG תומך בטלמטרייה?

פיני
09-09-2012, 19:22:47
ברמת חומרה מאז ומתמיד, ברמת תוכנה עדיין לא

Sent from my GT-I9300 using Xparent Cyan Tapatalk 2

ויזל ישי
09-09-2012, 19:31:31
גם ברמת תוכנה מלפני כ4 חודשים תסתכל בפוטאבה האירופאי ב robby

ebay007
09-09-2012, 20:42:44
ומוכרים את הגרסא עם הטלמטרייה בארץ?

ויזל ישי
09-09-2012, 23:36:34
כן

אליקופטר
10-09-2012, 07:09:37
תודה ישי ,חבל שישנה רק חווד אחת שלך ,מה רק לך יש את השלט הזה בפורום? :rolleyes:

AmitB
10-09-2012, 07:41:11
ה 8FG כבר די נפוץ גם בארץ (לי יש אותו, וראיתי לפחות עוד שלושה חברים שמטיסים איתו), עדיין לא ראיתי אף אחד עם טלמטריה.
מומלץ בחום. המקלטים של FrSky מהוביקינג עובדים איתו יופי. מאד נוח לאחיזה.

(אחד הדברים שאני אוהב בו זה השוויון והרוח הדמוקרטית - אין "מתג מדפים", "מתג גלגלים", וכו' וכו' - כל המתגים נולדו שווים (יש שישה כלליים עם שלושה מצבים אאל"ט ושניים עם שני מצבים, שמשמשים בד"כ לטיימר ולהשבתת מצערת, ניתן להגדיר כל מתג מהם לכל מיקס שמתחשק.)

bartovmoti
10-09-2012, 08:39:32
עוד דברים נחמדים:

תפריט מועדפים - תפריט ריק שבו אתה יכול לרכז את כל התפריטים שאתה מרבה להשתמש בהם ולהגיע אליו בלחיצת כפתור
כיול סטיקים - תפריט כיול סטיקים ברמת משתמש בדומה לכיול גויסטיק במחשב, מאד שימושי וכבר קרה לי שהמסוק פתאום התנהג מוזר, בדיקת כיול סטיקים באמת הראתה סטיקים לא ממורכזים. כיול הסטיקים פותר בעיות אלו ברגע
אפשרות ל fine tunning של גיין הג'ירו - ניתן להקצות נניח סליידר שבהזזתו ישתנה הגיין של הג'ירו במידת +- שאתה קובע. שימושי מאד לאחר החלפה/תיקון ואז אתה רוצה לדעת מה הגיין האופטימלי.. אתה פשוט תוך כדי טיסה משנה גיין.
אפשרות לשינוי מתח סף להתראת סוללה - הדבר שימושי מאד אם החלפת סוללת משדר לסוג אחר ואז ההתראה שהיתה אולי אינה מתאימה לסוללה החדשה..
חוצמזה אפרופו סוללה, הסוללה שהגיעה איתו NiMh 1700mAH מספיקה ל 4 שעות עבודה נטו! זה המון.
אפשרות של חובת בחירת מודל בהדלקת השלט - עד שלא בחרת מודל השלט לא ימשיך ברצף ההדלקה.
4 טיימרים - שני טיימרים לטיסה (אחד לסוללה והשני למשל לתחרות)מופעלים באמצעות מפסק או הסטיק, טיימר שלישי שכל המודלים "רואים אותו", בעצם אני משתמש בו כדי לדעת כמה זמן הסוללה כבר עברה (מאפס אותו כל הטענה), וטיימר רביעי ספציפי למודל שמודד כמה זמן עברתי באותו מודל..

יש עוד הרבה תכונות, אלו דווקא מצאו חן בעיניי מאד..

seamn
15-09-2012, 23:38:25
גם אני מטיס עם ה 8FG .. יש לי אותו כבר כשנתיים מהראשונים שיצאו .. עדכוני תוכנה נעשו בשניות, ללא בעיה ..
אני מטיס טיסנים ומסוקים ומאוד נהנה ממנו .. מצטרף לכל הההמלצות שכתבו קודמי ..
המקלטים אצל הסיני מתאימים לחלוטין ועובדים מעולה .
רואים שפוטאבה עשו פה חשיבה חדשה , קצרה היריעה מלפרט כאן את הכל .. אני ממליץ בחום.