PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה רגע לפני הזמנה של copterx 250 מבקש התייעצות

yehuda.bitton3
19-09-2012, 20:04:54
אהלן חברים,
אז כמו שהכותרת מרמזת נכנס בי ג'וק(קטן יש לומר :p) והחלטתי שאני רוצה מסוק 250 לשעשוע בזמן פנוי.
אחרי בירורים באינטרנט החלטתי שהתמורה הטובה ביותר ביחס לעלות הוא הקופטר 250 עם הסטאפ שמומלץ ע"י עודד, יוצא בסביבות ה-450 ש"ח.
עכשיו אני ממש רגע לפני ההזמנה והייתי רוצה לשמוע חוות דעת ורשמים ממישהו שאולי התנסה/מכיר מישהו שהתנסה בדגם הספציפי הזה.
תודה מראש לכל המשתתפים בדיון,
יהודה.

dror_z
19-09-2012, 20:48:26
חבר קנה כזה
ההתרשמות שלנו לא טובה
איכות גרועה , קשה מאוד לתחזוקה .
אם יש לך 450 אז עדיף משהו כמו MCPX או תואם
עושה את העבודה וללא נזקים של ריסוק (בד"כ )

danoneyal
19-09-2012, 22:41:37
הטסתי את המסוק הנ"ל, לא הייתי אומר בדיוק הטסתי יותר נלחמתי איתו שיעשה מה שאני אומר לו וגם זה בקושי רב
קטן מאוד , תחזוקה כמעט בלתי אפשרית , איכות חומרים ירודה בצורה מחפירה .
.....

בקיצור קח את ה- 450 ש"ח ותתרום למשפחה נזקקת עדיף מאשר לזרוק על זבל מעופף שכזה

yehuda.bitton3
20-09-2012, 00:06:43
באמת??עד כדי כך גרוע?איזה אלטרנטיבות אחרות יש באותו סכום פחות או יותר? גם מיקרו מתקבל על הדעת כל עוד הוא 6 ערוצים :o

eliranh03
20-09-2012, 00:23:21
תיקנה GAUI X2 טס פצצה וטס

LiorNT
20-09-2012, 06:49:22
על הפנים...
שלא תעז להתקרב לגרוטאה הזו
קנינו אני ואחי, הרכבנו, כיוונו וכל פעם שהגוש הזה עלה לאוויר (יותר נכון ניסה לעלות לאוויר) משהו אחר התפרק.
עד שסוף סוף הוא התנתק מהקרקע לגובה של 20 סמ אחת הנדנדות החליטה שבא לה להתעקם.
בקיצור... כמעט חצי שנה שהוא יושב לו שם זרוק באיזה חור.
אל תקנה !!!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

ben
20-09-2012, 06:51:56
אהלן חברים,
אז כמו שהכותרת מרמזת נכנס בי ג'וק(קטן יש לומר :p) והחלטתי שאני רוצה מסוק 250 לשעשוע בזמן פנוי.
אחרי בירורים באינטרנט החלטתי שהתמורה הטובה ביותר ביחס לעלות הוא הקופטר 250 עם הסטאפ שמומלץ ע"י עודד, יוצא בסביבות ה-450 ש"ח.
עכשיו אני ממש רגע לפני ההזמנה והייתי רוצה לשמוע חוות דעת ורשמים ממישהו שאולי התנסה/מכיר מישהו שהתנסה בדגם הספציפי הזה.
תודה מראש לכל המשתתפים בדיון,
יהודה.

***חח........ניראה לי שהחברה דיי סגרו את הנושא בזה שאת המסוק הזה לא קונים בשום פנים ואופן

jeblesh
20-09-2012, 07:58:46
גודל 250-200 זה עדיין לא משהוא קליל מספיק , הוא עדיין מסוכן ותצתרך שתח הטסה בשבילו בידיוק כמו למסוק 450
זה לא מסוק להטיס בגינה\פרק סתם בשביל הכיף ...

עם בראש שלך להטיס בשתח בערך בגודל מגרש כדורסל לך על מסוק 120 עם אתה רוצה להטיס במכום כתן יותר לך על מסוק 100
עם יש לך שטח הטסה טוב ליד הבית פשוט טתיס את ה450 שלך בו ...

wind556
20-09-2012, 08:39:03
לצערי עלי להסכים עם הקוטלים, אבל אעשה סדר:
כל מסוקי ה250 אינם מוצלחים
מבין כולם, הקופטר איקס הכי טוב.
אבל כדי שתהנה ממנו, נדרשת השקעה הרבה מעבר לסט אפ שפרסמתי
המינימום זה ג'יירו ספרטן וסרוואים יקרים
עליך לקחת בחשבון שלא כל סרוו מיקרו נכנס לשם, הכחולים נכנסים בקושי, הסרוואים האחרים מהמתכת למשל שלכאורה הם באותו גודל, לא נכנסים בכלל.
תצטרך למצוא סרוואים משובחים ומספיק קטנים , מה שהופך את העיסקה ללא כדאית
כמו כן לא תוכל לוותר על הספרטן בשום אופן, וגם איתו לא בטוח שתקבל טיסה ראויה.

אני חושב שכדאי לוותר על הקטגוריה הזאת. כפי שכבר אמרו לך כאן, שווה לקנות את אחד מהמסוקי מיקרו החדשים נוסח MCPX ואחרים

yehuda.bitton3
20-09-2012, 09:25:10
טוב אז אפשר להגיד שמזל ששאלתי לפני שקניתי ואני מבין שאין טעם להשקיע בו, אז שיישאר על המדף :cool:
בכל מקרה ה-mcpx די יקר מתקרב לאזור ה-800 עם משלוח לגרסת ה-bnf, הסולו פרו 100 לעומת זאת אצל הסיני מגיע עם שלט jr6(הבנתי שיש חילוקי דעות לגביו אבל מאמין שלמסוק 100 הוא יהיה בסדר לא?) ועולה הרבה פחות, יש גם את הטורניג'י fbl100 שקיבל ביקורות טובות בחו"ל, מה אתם אומרים הכי כדאי?

jeblesh
20-09-2012, 09:39:04
יש הרבה דיונים על מיקרו , עם אתה מדבר על גודל 100 MCPX ישן יקר יש את הננו החדש שעם אתה נעול על DSM2 עדיף לך לחקות לו
קרגה המסוק הכי טוב שתימצא בקתגורה הוא MINICP של וואלקירה והשלטים שיש למסוקים האילה לא רעים ביכלל ואת זה אומרים אנשים שיש להם כול מסוק 100 שיצא ...
מישהוא פה בפורום לא מזמן נתן ביקורת טובה על המסוק של טורנג'י שעולה כולה 100$ בHK ומגיע עם שלט בסיסי ויעשה ביינד ל9X עם יש לך אותו ...

לא היתי נוגע בMCPX נכון להיום סתם יקר ופחות טוב מהMINICP
לגבה בסולו פרו 100 , ממש לא רעיון טוב עם כבר סולו פרו אז 125 זה דגם חדש יותר והרבה יותר טוב אבל עדיין הMINICP עולה טיפה יותר ונחשב לטוב יותר ...

מישהוא נתן חוות דעת לא רעה על המסוק 100 של טורנג'י שעולה בסחהכול 100$ בHK תחלס היתי קונה אותו ליפנה שהיתי מתקרב לסולו פרו ...

אתה בטוח שאתה רוצה גודל 100 ולא 120 ?

yehuda.bitton3
20-09-2012, 11:35:43
לא נעול על 100, האמת שלא נעול על כלום כרגע רק בודק אופציות, הסיבה שאני רוצה dsm2 זה כי יש לי dx6i וככה אני לא יצטרך לקנות עוד שלט, לגבי וואלקירה השלטים שמגיעים איתם(devo למיניהם) ניתן להטיס איתם גם דגמים אחרים של מסוקים??הכוונה יש אפשרות לרכוש מקלטים תואמים למסוקים גדולים(450,500 וכ'ו) או שאלה שלטים שמיועדים אך ורק למסוקי המיקרו שלהם?

yehuda.bitton3
20-09-2012, 14:26:23
טוב אז החלטתי ללכת על הטורניג'י fbl100 אחרי צפייה בסרטונים וכמה ביקורות טובות, כשהוא יגיע אני יעדכן לגבי רשמים ואיכות חומרים וטיסה.

jeblesh
20-09-2012, 16:06:05
לא נעול על 100, האמת שלא נעול על כלום כרגע רק בודק אופציות, הסיבה שאני רוצה dsm2 זה כי יש לי dx6i וככה אני לא יצטרך לקנות עוד שלט, לגבי וואלקירה השלטים שמגיעים איתם(devo למיניהם) ניתן להטיס איתם גם דגמים אחרים של מסוקים??הכוונה יש אפשרות לרכוש מקלטים תואמים למסוקים גדולים(450,500 וכ'ו) או שאלה שלטים שמיועדים אך ורק למסוקי המיקרו שלהם?

כן יש להם מקלטים גם משולבים 3G וגם רגילים בגודל מלע ואנשים מעוד מרוצים מה הdevo 8S למשל , בנוסף יש framewaer קוד פתוח לשלט הזה שמאפשר ביינד לDSM2 ועוד הרבה הרבה דברים ....
אין להם באס כמו לספקתרום או פוטבה עדיין אבל חוץ מזה יש להם הכול ...

עם בא לך להשקיע קצת ה130X נחשב למסוק הכי טוב שיש בקתגורה של 120 ויעשה ביינד ל DSM2 ...
לגבה גודל 100 שיצא ה nano cpx סביר להניח שהוא יתחרה ב MINICP בכבוד רב ....

Friman
20-09-2012, 17:14:30
יהודה, עזוב אחינו. אתה כבר מטיס 450 ו500... אתה צריך לשאוף למעלה לא למטה. הייתי בהתלבטות הזו לגבי מסוקים קטנים לפני חצי שנה ואחרי כמה התנסויות על מסוקים קטנים ש״לקחתי עליהם סיבוב״ ו450 שהיה ברשותי חודש וחצי, יצאתי מאוכזב.
תחסוך עוד טיפה, ותקנה מסוק 600. לא חובה חדש, כלים גדולים הם סוסי עבודה הרבה יותר עמידים מה450 או ה500 שאתה מכיר.. לדעתי תהנה ממסוק גדול הרבה יותר מכל מסוק קטן. אבל זו רק דעתי האישית...

Gil Friman

שישי בבוקר באנדרטה
------------------------------
T-rex 500E 3GX -
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9

yehuda.bitton3
20-09-2012, 20:38:13
אז זהו מאז ה"החלטה" חשבתי על זה עוד קצת לעומק והבנתי שהמסוקים הקטנים האלה לא ייתנו לי מה שאני באמת מחפש, אומנם יהיה יותר קל להפוך אותם ולנסות עליהם תרגילים מבלי לפחד אבל בעצם זה לא משליך כלום על המסוקים הגדולים כי אני בטוח שזה שאני יהפוך את הקטן לא ייתן לי את הביטחון להפוך את הגדול מה גם שהם לא בדיוק ברמת ביצועים שמתקרבת לגדולים ככה שדי ירדתי מהעניין כרגע גיל.
600 קצת רחוק ממני כרגע אני עדיין מחכה לרגע שאני יטיס כמו בנאדם את ההוריקאן, אחרי זה נדבר על להתפתח ;)

wind556
21-09-2012, 08:51:16
אז זהו מאז ה"החלטה" חשבתי על זה עוד קצת לעומק והבנתי שהמסוקים הקטנים האלה לא ייתנו לי מה שאני באמת מחפש, אומנם יהיה יותר קל להפוך אותם ולנסות עליהם תרגילים מבלי לפחד אבל בעצם זה לא משליך כלום על המסוקים הגדולים כי אני בטוח שזה שאני יהפוך את הקטן לא ייתן לי את הביטחון להפוך את הגדול מה גם שהם לא בדיוק ברמת ביצועים שמתקרבת לגדולים ככה שדי ירדתי מהעניין כרגע גיל.
600 קצת רחוק ממני כרגע אני עדיין מחכה לרגע שאני יטיס כמו בנאדם את ההוריקאן, אחרי זה נדבר על להתפתח ;)

סוף סוף אתה מדבר בתבונה :cool:

jeblesh
21-09-2012, 09:04:20
יש ויש ... כמו שיש מסוקים גדולים זבל יש מסוקים כתנים זבל ...

http://www.youtube.com/watch?v=Jo_yo694qx4&list=UUVSodLmZ88LzvMmFyElmopw&index=3&feature=plcp

אני אישית אוהב את הכתנים ואני בטוח שאחד קזה יתן לך יותר ביטחון ממה שאהיה לך בלי אחד על מסוק גדול יותר ובלי קשר כיף להטיס אותם בזכות עצמם ...

yehuda.bitton3
21-09-2012, 09:30:04
סוף סוף אתה מדבר בתבונה :cool:
עודד אני לא יודע אם התכוונת להחמיא או לא אבל אני ייקח את זה כמחמאה ;) (למרות שזה אומר שבשאר הזמן אני מדבר שטויות :mad: :p)
ואת האמת שמהסרטון הזה הכי התלהבתי מהילד, כמו דובי קטן שמטיס מסוקים :eek:
ולענייננו אין ספק שה-130X טס מעולה והוא מסוק טוב הבעיה היחידה מתחילה כשהם מבקשים קצת יותר מ-300$ כולל משלוח על גירסאת bnf :mad:

jeblesh
21-09-2012, 09:38:20
המסוק הזה לא משהוא מיוחד יש הרבה אנשים שממירים את ה v120d02s של וואלקירה ל2S ומקבלים ביצועים זהים עם לא טובים יותר (הוא טיפה יותר קל מה130X ...)
עם אתה מחפש מסוק זול וכתן שטס כמו מסוק 600 אתה באמת מחפש משהוא שלא קיים (:
זה המחיר של מסוק כתן שטס טוב מהקופסא ולשפר מסוק זול יותר לא יצא הרבה יותר זול ... לפחות לא צריך לשלם 50$ על כול ריסוק כתן עם הסוטושים האילה וגם להטיס בפרקים בלי לפחד להרוג אף אחד זה פחות או יותר היתרונות שלהם
המחיר טיפה נמוך יותר גם אבל לא בהרבה מול 450 כמו שאתה רואה בעצמך ... , מי שרוצה להטיס בפרקים או לשלם מעט על ריסוקים זה הפיתרון עם זה לא מה שאתה מחפש אז הם בהחלט לא בשבילך ....

tkolber
21-09-2012, 10:29:09
עודד אני לא יודע אם התכוונת להחמיא או לא אבל אני ייקח את זה כמחמאה ;) (למרות שזה אומר שבשאר הזמן אני מדבר שטויות :mad: :p)
ואת האמת שמהסרטון הזה הכי התלהבתי מהילד, כמו דובי קטן שמטיס מסוקים :eek:
ולענייננו אין ספק שה-130X טס מעולה והוא מסוק טוב הבעיה היחידה מתחילה כשהם מבקשים קצת יותר מ-300$ כולל משלוח על גירסאת bnf :mad:

אכן מסוק מעולה ה - 130, אם מעונינים בחווית טיסה של 3D אבל בקטן - זהו המסוק.

יחד עם זאת ללא צל של ספק מדובר במסוק יקר ואם לומר את האמת גם החלקים לא ממש זולים באופן יחסי. למרות זאת בסיכום הכולל, הוא שווה לדעתי.