התחברות

צפייה בגרסה מלאה : אתר בשם NITROECX.COM מישהו שמע?

גל דרורי
19-09-2012, 22:18:11
מישהו שמע? מכיר? אמינים?
http://www.nitrorcx.com/gensace35c.html

elicopter
19-09-2012, 22:53:48
אם אני זוכר נכון הם קשורים ל hobypartz , שים לב שהעמוד נראה בדיוק אותו הדבר
עדיף לא להסתכן

חן תם
19-09-2012, 22:54:39
לא יצא לי לעבוד איתם אבל הבנתי שזה אתר דיי חזק בחול...

seamn
20-09-2012, 15:15:10
אם אני זוכר נכון הם קשורים ל hobypartz , שים לב שהעמוד נראה בדיוק אותו הדבר
עדיף לא להסתכן

שייכים לאותה shopping net .. כך כתוב באתר .. אין לי ניסיון איתם אבל היתה לי התנהלות עם hobbypartz שטרם הסתיימה ..

גל דרורי
20-09-2012, 20:06:01
אוף, איפה אני יכול לרכוש סוללות GENS בחו"ל?
(מאחר ובארץ אין את הסוללה שאני מחפש)

seamn
25-09-2012, 23:36:51
שייכים לאותה shopping net .. כך כתוב באתר .. אין לי ניסיון איתם אבל היתה לי התנהלות עם hobbypartz שטרם הסתיימה ..
היום נסתיימה ההתנהלות שלי עם Hobbypartz .. הסוללות שהזמנתי הגיעו ליעדן בארה"ב ואני חייב להודות שהופתעתי לטובה מטיב ומהירות השירות..
בתחילה הזמנתי סוג סוללות שעד שהסתיים הליך ההזמנה ירדו מהמלאי ..
בתחילה חשבתי שהם גבו כבר את הכסף מ PayPal אבל התברר כי הם לא גבו את הכסף אלא רק פתחו אישור הזמנה ..
פניתי אליהם ב Live chat וקיבלתי מענה מיידי ושירות אדיב וענייני..
הורו לי לבטל את ההזמנה הראשונה שביצעתי ולהזמין סוג סוללות אחר שביקשתי בהזמנה חדשה .. הם ווידאו איתי און ליין שההזמנה והתשלום נקלטים ..
מאחר וביקשתי לשלוח את ההזמנה לכתובת בארה"ב המשלוח הוא חינם .. עוד באותו יום יצא המשלוח והגיע בתוך 48 שעות ..
זו הזמנה ראשונה שעשיתי מהם ולאור השרות שקיבלתי והמחירים המצויינים שלהם לסוללות אזמין מהם שוב ..

kal1311
26-09-2012, 08:06:23
אוף, איפה אני יכול לרכוש סוללות GENS בחו"ל?
(מאחר ובארץ אין את הסוללה שאני מחפש)

תנסה ב rc711

Yoav Lahav
26-09-2012, 11:30:29
גם אני הזמנתי מ hobbypartz לפני 8 חודשים
את הבקר הזה:
http://www.hobbypartz.com/ho15a.html
שהיה במבצע 59 דולר. הגיע לישראל תוך שבוע וחצי.
לא ביקשו שום דבר פשוט שלחו וזהו.
בקר מצויין,שירות מצויין.

היום נסתיימה ההתנהלות שלי עם Hobbypartz .. הסוללות שהזמנתי הגיעו ליעדן בארה"ב ואני חייב להודות שהופתעתי לטובה מטיב ומהירות השירות..
בתחילה חשבתי שהם גבו כבר את הכסף מ PayPal אבל התברר כי הם לא גבו את הכסף אלא רק פתחו אישור הזמנה ..
הורו לי לבטל את ההזמנה הראשונה שביצעתי ולהזמין סוג סוללות אחר שביקשתי בהזמנה חדשה .. הם ווידאו איתי און ליין שההזמנה והתשלום נקלטים ..
מאחר וביקשתי לשלוח את ההזמנה לכתובת בארה"ב המשלוח הוא חינם .. עוד באותו יום יצא המשלוח והגיע בתוך 48 שעות ..
זו הזמנה ראשונה שעשיתי מהם ולאור השרות שקיבלתי והמחירים המצויינים שלהם לסוללות אזמין מהם שוב ..

Yoav Lahav
26-09-2012, 11:31:17
גם אני הזמנתי מ hobbypartz לפני 8 חודשים
את הבקר הזה:
http://www.hobbypartz.com/ho15a.html
שהיה במבצע 59 דולר. הגיע לישראל תוך שבוע וחצי.
לא ביקשו שום דבר פשוט שלחו וזהו.
בקר מצויין,שירות מצויין.