צפייה בגרסה מלאה : מדליק סרטון מהיום במנחת דלתון!!!!
Michael Yifrach
21-09-2012, 22:14:08
http://www.youtube.com/watch?v=ae_L6wkUHKU להשים בHD ולראות עד הסוף!!!!
(אל תפספסו את צחי וארז כמעט עושים תאונה ***):p
Golan
22-09-2012, 13:53:33
איך הטסתם שם? המנחת נסגר זמנית לא?
yehuda.bitton3
22-09-2012, 16:43:20
היה מ-ד-ה-י-ם!! אחלה יום הטסות עם הרבה כלים באוויר ואחלה חב'רה שבעולם!אגב הסרטון הזה מסתיים בהמשך בריסוק :cool:
המנחת נסגר זמנית כמו שאמרת, כרגע הוא פתוח ;)
בדקה 1:18 קטע פצצה של כמעט התנגשות חזיתית בין הפור סטאר לרבלובר.
yehuda.bitton3
23-09-2012, 09:47:37
נראה כאילו הם עברו אחד בשני ואיכשהו הצליחו לצאת מזה :cool:
smoothlander
24-09-2012, 21:46:40
היה מ-ד-ה-י-ם!! אחלה יום הטסות עם הרבה כלים באוויר ואחלה חב'רה שבעולם!אגב הסרטון הזה מסתיים בהמשך בריסוק :cool:
המנחת נסגר זמנית כמו שאמרת, כרגע הוא פתוח ;)
אז מה כל כך מגניב בריסוק, אתם מנסים בכוח לגרום לסגירת המנחת ?!
yehuda.bitton3
25-09-2012, 09:21:05
אז מה כל כך מגניב בריסוק, אתם מנסים בכוח לגרום לסגירת המנחת ?!
גבר?
מה אתה רוצה?!
איפה רשמתי שמגניב שהיה ריסוק??
ואם תצליח להסביר לי איך ריסוק טיסן יסגור את המנחת אני ממש יודה לך, כי עד כמה שזכור לי אנחנו מטיסים חתיכות דיקט מעופפות במשקל נוצה ולא ג'מבו 777.
בקיצור רק בריאות! :mad:
smoothlander
25-09-2012, 12:09:29
גבר?
מה אתה רוצה?!
איפה רשמתי שמגניב שהיה ריסוק??
ואם תצליח להסביר לי איך ריסוק טיסן יסגור את המנחת אני ממש יודה לך, כי עד כמה שזכור לי אנחנו מטיסים חתיכות דיקט מעופפות במשקל נוצה ולא ג'מבו 777.
בקיצור רק בריאות! :mad:
לא משהו אישי, בחרתי את השורות שלך במקרה.
אבל... תקרא שוב את השרשור ואת התגובה שלך, קשה שלא לקבל את הרושם שיש התלהבות מהסגנון שבסרטון. בכל מקום של התלהבות יש צמצום מרווחי בטיחות ובכל מקום של צמצום מרווחי בטיחות מגיע הבלאגן.
בלאגן יכול להיות סתם אי סדר ויכול להיות גם סכנה ממשית. מה לעשות שעם השנים לומדים לזהות סכנות עוד בזמן ההתלהבות... נכון זה לא פופולארי, אבל מנוע בראש של נער יסגור את התחביב הזה להרבה אנשים שרק רוצים להנות מהטסה.
לפני שנה עלה סרטון שבו מצטרף מסוק רדיו לטיסה עם מסוק אמיתי שהחליט לעשות חליפה במקום - טיפשי זה בלשון המעטה, לא חוקי בוודאות.
ועוד לא דיברנו על הטסה במסגרת החוקים הכתובים שאליהם כל טיסנאי רדיו-מנוע מחוייב.
בהקשר המנחת המסוים, למרות שאין שם ש.ג. פעיל, באופן רשמי הוא לא מורשה לנוכחות אזרחים וכל יום שם הוא מתנה שחבל לבזבז אותה. לכן, שימו לב מה אתם עושים לפני שאתם עושים.
מצטרף לאיחוליך, בריאות וגמר חתימה טובה!
tav31
25-09-2012, 12:15:56
לא משהו אישי, בחרתי את השורות שלך במקרה.
אבל... תקרא שוב את השרשור ואת התגובה שלך, קשה שלא לקבל את הרושם שיש התלהבות מהסגנון שבסרטון. בכל מקום של התלהבות יש צמצום מרווחי בטיחות ובכל מקום של צמצום מרווחי בטיחות מגיע הבלאגן.
בלאגן יכול להיות סתם אי סדר ויכול להיות גם סכנה ממשית. מה לעשות שעם השנים לומדים לזהות סכנות עוד בזמן ההתלהבות... נכון זה לא פופולארי, אבל מנוע בראש של נער יסגור את התחביב הזה להרבה אנשים שרק רוצים להנות מהטסה.
לפני שנה עלה סרטון שבו מצטרף מסוק רדיו לטיסה עם מסוק אמיתי שהחליט לעשות חליפה במקום - טיפשי זה בלשון המעטה, לא חוקי בוודאות.
ועוד לא דיברנו על הטסה במסגרת החוקים הכתובים שאליהם כל טיסנאי רדיו-מנוע מחוייב.
בהקשר המנחת המסוים, למרות שאין שם ש.ג. פעיל, באופן רשמי הוא לא מורשה לנוכחות אזרחים וכל יום שם הוא מתנה שחבל לבזבז אותה. לכן, שימו לב מה אתם עושים לפני שאתם עושים.
מצטרף לאיחוליך, בריאות וגמר חתימה טובה!
אחי אתה פשוט מדבר שטויות :mad:
smoothlander
25-09-2012, 14:40:33
אחי אתה פשוט מדבר שטויות :mad:
זה הכי טוב שהצלחת לחבר? זה מה שהילדים תמיד אומרים כשמגיע מבוגר אחראי.
edgarfov
25-09-2012, 15:08:42
תקשיב טוב טוב לחלוץ באוויר. וקח הערות אלו לצומת ליבך. חתיכת דיקט כוללת מסה של קילו או יותר (אני אפילו לא מכניס לחישוב ברזל שהוא המנוע) מתעופפת מריסוק אווירי על מישהו מהילדים שם בסרט
...לא מאחל צער כזה לאףאחד..
א.
avnerl
25-09-2012, 15:32:23
זה הכי טוב שהצלחת לחבר? זה מה שהילדים תמיד אומרים כשמגיע מבוגר אחראי.
אתה מתפרץ לדלת פתוחה בלי להיות שם וללא יכולת להבין את האוירה והסביבה.
כנראה שייש לך איזו שהיא מישנה שאתה צריך לירוק אותה בכל רגע נתון ונתפס על כל זיז בדרך .
במקרה אני הייתי שם ואחד הילדים הוא שלי, הסכנה היחידה שהיתה היא התנגשות בשמיים וגם בסיכוי מאוד נמוך. וזה נכון לגבי כל מקום שמטיסים בו יותר מטיסן אחד בו זמנית .
ההטסות היו רחוק מהיושבים ליד המכוניות ורחוק מלהיות מסוכנות , בקיצור , לעבור את הכביש בשכונה יותר מסוכן !!! .
לידיעתך בשבת האחרונה במנחת "מסודר" אחר בצפון ועם הרבה רצון לחוקים מסודרים בטווח של 20 דקות התרסקו שני טיסנים לתוך מתחם החנייה שבו אני ועוד שני ילדים ישבנו שם.
בין קוראי הפוסט אני מניח שישנם רבים שיודעים בדיוק על מה אני מדבר , כי הם היו שם .
למזלנו הפגיע הראשונה נגמרה בנזק לרכב שלי שעמד חצי מטר ממני ומהילדים ובפגיעה האחרת הרגל של סוכך השמש בלמה את הכנף כ20 ס"מ מראשו של אחד הילדים .
לכן במקום להתלהם תנסה קצת להתלהב :p אולי איבדת את זה במהלך השנים , ( נקודה למחשבה )
נ.ב.
הריסוק שקרה שם, קרה לא בהמשך לסרט המצולם , אלא בהטסה נוספת כשעה מאוחר יותר, המטיס הינו אחד מהותיקים והמנוסים ביותר בענף עם טיסן F3A מדהים שאיבד קשר לשלט מסיבה זו או אחרת והתרסק בשדות . לכן גם כשמעירים צריך להבין על מה מעירים.:confused:
שתהיה לכולנו שנה טובה וחתימה טובה .
smoothlander
26-09-2012, 17:55:24
אתה מתפרץ לדלת פתוחה בלי להיות שם וללא יכולת להבין את האוירה והסביבה.
כנראה שייש לך איזו שהיא מישנה שאתה צריך לירוק אותה בכל רגע נתון ונתפס על כל זיז בדרך .
במקרה אני הייתי שם ואחד הילדים הוא שלי, הסכנה היחידה שהיתה היא התנגשות בשמיים וגם בסיכוי מאוד נמוך. וזה נכון לגבי כל מקום שמטיסים בו יותר מטיסן אחד בו זמנית .
ההטסות היו רחוק מהיושבים ליד המכוניות ורחוק מלהיות מסוכנות , בקיצור , לעבור את הכביש בשכונה יותר מסוכן !!! .
לידיעתך בשבת האחרונה במנחת "מסודר" אחר בצפון ועם הרבה רצון לחוקים מסודרים בטווח של 20 דקות התרסקו שני טיסנים לתוך מתחם החנייה שבו אני ועוד שני ילדים ישבנו שם.
בין קוראי הפוסט אני מניח שישנם רבים שיודעים בדיוק על מה אני מדבר , כי הם היו שם .
למזלנו הפגיע הראשונה נגמרה בנזק לרכב שלי שעמד חצי מטר ממני ומהילדים ובפגיעה האחרת הרגל של סוכך השמש בלמה את הכנף כ20 ס"מ מראשו של אחד הילדים .
לכן במקום להתלהם תנסה קצת להתלהב :p אולי איבדת את זה במהלך השנים , ( נקודה למחשבה )
נ.ב.
הריסוק שקרה שם, קרה לא בהמשך לסרט המצולם , אלא בהטסה נוספת כשעה מאוחר יותר, המטיס הינו אחד מהותיקים והמנוסים ביותר בענף עם טיסן F3A מדהים שאיבד קשר לשלט מסיבה זו או אחרת והתרסק בשדות . לכן גם כשמעירים צריך להבין על מה מעירים.:confused:
שתהיה לכולנו שנה טובה וחתימה טובה .
הפורום הוא המקום לשתף גם בסרטונים וגם בדעות ובדבריך אתה רק מוכיח את האמת של מה שכתבתי.
אני לא צריך להיות שם בשביל להבין את האווירה- הסרט מדבר בעד עצמו ומכך הרי התחיל השרשור.
בלי קשר אם היה ריסוק או לא, אסור שאווירה תשפיע על ויתור בכללי בטיחות וחליפת טיסנים בכיוונים מנוגדים לא תקינה ללא קשר מי מטיס, כמה שנים הטיס, מה מטיס, איפה מטיס.
לא מתפרץ, לא מתלהם ולא יורק... בשנים האחרונות התחביב הפך זמין לאוכלוסיה רחבה יותר וזה מעולה, באמת.
ה"משנה" שלי שכך אתה מכנה אותה, היא עקרונות הבסיס של להיות טיסנאי וחבל שכה מעט חברים מכירים ומבצעים על פיה.
מי שעוסק בטיסנאות חייב להבין שזה לא משחק מחשב ואכפת לי שתהיה כאן טיסנאות בטוחה ולא כזו שתגרום למישהו להתעורר ולסגור אותה.
נחיתות רכות לכולם ובהצלחה.
yehuda.bitton3
26-09-2012, 18:39:20
יש הבדל גדול מאוד לבין מה שעליו דיברת בהתחלה לבין מה שאתה מדבר עכשיו, אין ספק שיש לשמור על כללי בטיחות והזהירות כי אין שמץ של ספק שלא עם צעצועים לגיל הרך אנחנו מתעסקים אבל!
התגובה הראשונית שלך לא הייתה בסגנון של:"איזה אווירה כיפית יש לכם, רק אל תשכחו לשמור על כללי הבטיחות" מבטיח לך שעל זה היו עונים לך בצורה נעימה ועניינית ומסבירים לך שכל כללי הזהירות ננקטו, לעומת זאת בחרת לפתוח בתגובה לא עניינית וחסרת פואנטה ואני מצטט:"אז מה כל כך מגניב בריסוק, אתם מנסים בכוח לגרום לסגירת המנחת ?!"
א.כן ריסוק זה כן מגניב ולא לא מהבחינה של:"איזה כיף שנשבר לחבר שלי הטיסן" אלא יש בזה איזשהו ריגוש מסויים(מי שחווה ריסוקים יודע על מה אני מדבר) כמובן שבאותו רגע כאב לנו על הטיסן בדיוק כמו לבחור שאיבד אותו.
ב.אין שום קשר בין ריסוק טיסנים לבין סגירת המנחת, מסכים לחלוטין שאם הוא היה עף למישהו על הראש והורג אותו הסיפור היה אחר אבל אנחנו לא בסיפור הזה! ככה שהתגובה שלך פשוט מיותרת ולא עניינית.
ג.התחום שלנו מסוכן, נקודה!!! כמו שלרכב על אופנועים בשטח זה מסוכן וכמו שלעשות צניחה חופשית לשם הנאה זה מסוכן ככה גם להטיס טיסנים ומסוקים זה מסוכן וגם פה אפשר להיפצע ולעשות נזק ברכוש ובנפש, וכך כמו בכל תחום ספורט מסוכן צריך וחובה לנקוט בכל אמצעי הזהירות האפשריים במגבלות האפשריות ואני יכול להבטיח לך שאצלנו עושים הכל כדי למזער עד כמה שאפשר את רמת הסיכון.
ובסופו של דבר גם עם תעשה הכל מהכל כדי לשמור על עצמך- shit happens ואתה עלול להיפצע גם במקלחת.
אתה צודק smoothlander אבל אני חושב שכבר מזמן אין פה כל כך 'טיסנאות' בארץ.
יש הרבה 'צעצועים' מעופפים זמינים לכולם תמורת גיהוץ כרטיס אשראי לסיפוק מיידי.
לעיתים אני חושב שזה קצת מוריד מהמודעות, מחשבה, ושיקול הדעת הנבון של העוסקים בענין, וחבל.
כשעבדנו חודשים רבים על יצירת כל טיסן פשוט, כנראה שגם חשבנו קצת יותר על איך ומה עושים איתו אחר כך בשטח, ואולי פשוט אנחנו השתננו...
אגב אני סקרן לגבי המנחת - היו פרסומים לאחרונה בדבר סגירתו, ופרסום הודעה מסודרת לכשייפתח.
אני בכל אופן לא ראיתי הודעה כזו על כך שהוא נפתח, אני יכול אם כן להניח שכל אחד פשוט יכול 'לפתוח לעצמו' את המנחת...?
smoothlander
27-09-2012, 13:37:46
אתה צודק smoothlander אבל אני חושב שכבר מזמן אין פה כל כך 'טיסנאות' בארץ.
יש הרבה 'צעצועים' מעופפים זמינים לכולם תמורת גיהוץ כרטיס אשראי לסיפוק מיידי.
לעיתים אני חושב שזה קצת מוריד מהמודעות, מחשבה, ושיקול הדעת הנבון של העוסקים בענין, וחבל.
כשעבדנו חודשים רבים על יצירת כל טיסן פשוט, כנראה שגם חשבנו קצת יותר על איך ומה עושים איתו אחר כך בשטח, ואולי פשוט אנחנו השתננו...
אגב אני סקרן לגבי המנחת - היו פרסומים לאחרונה בדבר סגירתו, ופרסום הודעה מסודרת לכשייפתח.
אני בכל אופן לא ראיתי הודעה כזו על כך שהוא נפתח, אני יכול אם כן להניח שכל אחד פשוט יכול 'לפתוח לעצמו' את המנחת...?
JOE, פרסמתי לפני כמה שבועות את ההודעה בתיאום עם השלטונות. עם סיום הפעילות שלהם קיבלתי מהם הודעה כי הם יוצאים אבל מבחינתם המנחת הוא אזור סגור לאזרחים- השערים ננעלו ונחסמו עם בטונדות
ולכן טרם הוצאתי הודעה חדשה. לצערי עוד לא הזדמן לי לבקר במקום, אבל מטיסים קבועים עדכנו אותי כי נפתחה יכולת כניסה למקום. מי פתח, איך פתח אני לא יודע. בקרוב אעלה לשם ואבדוק מה המצב.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.