PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה Walkera

hurican
04-10-2012, 12:12:31
שלום לכולם,
קוראים לי אליאור, ואני לאחרונה התחלתי להתענין במסוקים של 6 ערוצים.
ראיתי את הרוב ממליצים על trex, ובפורומים אחרים שבדקתי מידע, הרבה המליצו על Walkera, כי הוא יותר קל להטסה.
אני כבר הטסתי מסוקי 4 ערוצים, אני שולט עליהם כבר מצוין ( עד כמה שהם יכולים לעוף וליצור איזו שהיא טעימה ל6 ערוצים) ואניכבר חשבתי לקנות לי מסוק 6 ערוצים ולהתחיל להכיר אותו, וקצת להתקדם בתחום.
אני ראיתי את המסוק Walkera master cp עם שלט devo 7\e
מה אתם אומרים על המסוק והשלט? חיפשתי על הדבו 8 והוא ממש ממש יקר.
הדבו 10 כבר יותר זול ממנו בהרבה.
עוד שאלה, מה ההבדל בכלל בין הדבו'ס? כאילו מה קריטי כל כך בין ה7e נגיד ל8\8s?
ואם יהיה לי 7e אני אוכל להטיס איתכו מסוקים אחרים?
תודה מראש.

barel atanelov
04-10-2012, 12:19:43
אני הייתי ממליץ לך אל trex 450 או מסוק בגודל כזה והdevo 8 הוא touch אם מסך צבעוני ואם דבו תוכל להטיס רק מסוקים של walkera

eagle75
04-10-2012, 14:21:27
זה לא נכון. יש גירסת צד שלישי לDEVO8 שמאפשרת להטיס גם מסוקים של blade, turnigy ועוד כמה. כרגע הוא השלט המשתלם ביותר מהסיבה הזאת.
לגבי ה 7E, אם אני זוכר נכון הוא יותר קטן עם פחות כפתורים אבל בהחלט יכול להתאים להטסה.
הייתי משקיע עוד קצת על ה 8S בגלל האפשרות להתקין את גירסת הצד השלישי.

לגבי ה master. הוא יחסית חדש וגדול. עדיף לך להתחיל עם הגדולים יותר 450+ או הקטנים יותר mini CP או micro CPX.
בכל מקרה, סימולטור חובה!

שמואל
04-10-2012, 16:05:41
צודק אם devo אז devo 8s קצת להיחנק :p אבל תמורה עתידית ענקית תוכל לעבוד אם עוד חברות קיים רק פה לפי מה שאתה אומר אין לך להשקיע במשהו גדול כמו 450 תחפש בפורומים מכירות יד שניה v120d02s new זה הדגם של וולקרה כרגע ממומלץ בחום למתחילים וסןף סוף גם פה בארץ בזמן אחרון מתחילים לרוץ אחריהם זול לתחזוקה נשבר לאט ותסתכל בנושה שרון פתח אני משתדל להזרים אינפו גם eagle 75 אם אני לא טועה מטיס אותו לגבי שלט זה רכישה חד פעמית ומחזיקה אותך IN תראה לי עוד שלט שיכול לשמור עד 255 !!!!!!! מודלים ולעבוד אם עוד חברות לעשות גזור הדבק בשביל לעביר מודלים כמו חלונות פשוטים תשקיע בשלט מסוק קטן אפשר למצוא זו דעתי והיא נוגדת מש שאומרים בפורום אבל הם טרם ניסו ומי שינסה לא מצטער אני יכול לראות לך הרבה אנשים בחול שכל כך מפחדים לרסק את 450 שלהם אבל מקייפים אם ה120

ולגבי סים ממליץ על זה http://www.aliexpress.com/snapshot/200697572.html

Friman
04-10-2012, 16:22:53
מפתיע אותי שאף אחד לא אמר את זה עדיין אז אני רק אנסה לאזן קצת את התמונה... אכן לוולקרה יצאו לאחרונה כמה יציאות לא רעות בתחום מסוקי המיקרו אבל! מדובר בחברה שהיסטורית מייצרת צעצועים, ולא מוצרי שלט רחוק מקצועיים ואיכותיים.
כמו שרובינו לא קונים טלוויזיה בסופר, גם אם מוכרים שם כזו, אלא מחנות שמתמחה במוצרי חשמל ומפירמה מוכרת, כך מוצרי שלט רחוק מומלץ לדעתי לקנות מפירמה שמתמחה במוצרי שלט רחוק, על אחת כמה וכמה כשמדובר במערכת הרדיו שהיא המוח של כל העסק.
ולפני שתשאל אני אומר שכן, אני מכיר את סידרת הDevo וגם כיוונתי מסוק עם שלט כזה, לא זוכר אם 7 או 8. אכן יפה מאד לעין, צבעוני ומגניב, אבל התפריטים מאד מאד לא נוחים לשימוש, מסך המגע דורש לחץ עצום כדי להגיב, הממשק הכפול של כפתורים רגילים ולחצני מגע מעצבן ומבלבל, הקיזוזים לא כל כך מדוייקים (לקח לנו המון זמן לקזז ולפלס), הסוללה נגמרת מאד מהר, חסרות הרבה פונקציות חשובות, ובשמש לא רואים כלום במסך. או במלים אחרות - לטעמי האישי זה מסתכם בצעצוע יפה, אבל קודם כל צעצוע. זה יכול להיות אחלה שלט למסוקי מיקרו וצעצועים שכאלו אבל זה לא כלי שכדאי לדעתי האישית להתקדם איתו למסוקים גדולים יותר ולא משנה באילו פרוטוקולים הוא תומך או יתמוך בעתיד.
לסיכום: בספגטים אוכלים ספגטי, בדר׳ שקשוקה אוכלים שקשוקה. כל שילוב אחר צפוי להיות מאכזב.

Gil Friman

שישי בבוקר באנדרטה
------------------------------
T-rex 500E 3GX - למכירה במחיר מבצע מטורף (http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?55967-%EC%EE%EB%E9%F8%E4-Trex-500e-3GX-%EE%E3%E5%F0%E3%F9-%F1%E5%EC%EC%E4-%E5%E4%EE%E5%EF-%E4%EE%E5%EF-%E7%EC%F4%E9%ED)
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9

wind556
04-10-2012, 17:47:34
מפתיע אותי שאף אחד לא אמר את זה עדיין אז אני רק אנסה לאזן קצת את התמונה... אכן לוולקרה יצאו לאחרונה כמה יציאות לא רעות בתחום מסוקי המיקרו אבל! מדובר בחברה שהיסטורית מייצרת צעצועים, ולא מוצרי שלט רחוק מקצועיים ואיכותיים.
כמו שרובינו לא קונים טלוויזיה בסופר, גם אם מוכרים שם כזו, אלא מחנות שמתמחה במוצרי חשמל ומפירמה מוכרת, כך מוצרי שלט רחוק מומלץ לדעתי לקנות מפירמה שמתמחה במוצרי שלט רחוק, על אחת כמה וכמה כשמדובר במערכת הרדיו שהיא המוח של כל העסק.
ולפני שתשאל אני אומר שכן, אני מכיר את סידרת הDevo וגם כיוונתי מסוק עם שלט כזה, לא זוכר אם 7 או 8. אכן יפה מאד לעין, צבעוני ומגניב, אבל התפריטים מאד מאד לא נוחים לשימוש, מסך המגע דורש לחץ עצום כדי להגיב, הממשק הכפול של כפתורים רגילים ולחצני מגע מעצבן ומבלבל, הקיזוזים לא כל כך מדוייקים (לקח לנו המון זמן לקזז ולפלס), הסוללה נגמרת מאד מהר, חסרות הרבה פונקציות חשובות, ובשמש לא רואים כלום במסך. או במלים אחרות - לטעמי האישי זה מסתכם בצעצוע יפה, אבל קודם כל צעצוע. זה יכול להיות אחלה שלט למסוקי מיקרו וצעצועים שכאלו אבל זה לא כלי שכדאי לדעתי האישית להתקדם איתו למסוקים גדולים יותר ולא משנה באילו פרוטוקולים הוא תומך או יתמוך בעתיד.
לסיכום: בספגטים אוכלים ספגטי, בדר׳ שקשוקה אוכלים שקשוקה. כל שילוב אחר צפוי להיות מאכזב.

Gil Friman

שישי בבוקר באנדרטה
T-rex 500E 3GX - למכירה במחיר מבצע מטורף (http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?55967-%EC%EE%EB%E9%F8%E4-Trex-500e-3GX-%EE%E3%E5%F0%E3%F9-%F1%E5%EC%EC%E4-%E5%E4%EE%E5%EF-%E4%EE%E5%EF-%E7%EC%F4%E9%ED)
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9

אף אחד לא אמר את זה כי נמאס לאמר את זה כל פעם, אבל אומר את זה בצורה ברורה ביותר:

טעות ענקית לקנות מוצרי וולקרה.

jeblesh
04-10-2012, 19:26:34
אתה משווה בין אופנים למכונית ...
קודם תחליט איזה גודל של מסוק אתה רוצה שבהחלט כמה שיותר גדול יותר כל להטיס אבל גם יותר יקר ... הרוב ממליצים להתחיל עם מסוק גודל 500+ מסוקי מיקרו השתפרו הרבה אבל הם לא מסוק 500+ והרבה יותר כל להטיס וללמוד איתם
עם זאת הרבה יותר זול לתקן טוסטוס ממכונית :p אבל ללמוד להטיס אהיה יותר קשה ...

בגדול תשאל את עצמך עם אתה יכול להרשות לעצמך את המחיר והזמן של מסוק גדול זה אומר להגיע לשטח הטסה להתאפס על משהוא שיעזור לך (בכול זאת זה כלי מסוכן וטעות יכולה להיגמר בפציעה זה לא צעצוע ...)
וכמובן שאנחנו מדברים על הוצעה של מינימום 500$ +- ...

עם אתה רוצה משהוא שיקדם את ההטסה שנוכחית שלך עם מסוק 4 ערוצים (להטיס בגינה\בית\פרקים) אז מסוקי מיקרו הם הפתרון היחידי פשוט מסוכן מידיי להטיס מסוק גדול בפרק ....

ההמלצה שלי היא דבר ראשון במעבר מי 4 ערוצים ל6 זה סימולטור , realflight נחשב לטוב ויש עוד כמה טובים הוא יכין אותך טוב להרפתקה
אחרי זה באמת מסוקים בגודל 100 ה minicp של וואלקירה הוא המלך הבלטי מעורער של הקטגוריה במיוחד בגלל המבנה שלו שמאפשר לך לסים סרוואים טובים בהרבה ...
עם אתה חושב שאתה לא תירצה להטיס בבית עדיף לך לפזול לכיבון ה 120 יש לך את ה V120D02S של וואלקירה ואת הבלייד 130X נחשב להרבה יותר טוב מהקופסה כי יש לו מנוע הההההרבה יותר חזק
אבל עם תוציא 60-70 דולר של שיפורים לוואלקירה אתה תמצא את עצמך עם מסוק טוב יותר ....

לגבה השלט זאת בחירה אישית devo 7 יעשה את העבודה אבל תאמין לי ברגע שתירצה מסוק אחר אתה תצטער על זה שלא קנית devo 8S שיכול לעשות ביינד לרסיברים של DSMX DSM2 FRSKY ועוד כמה פרוטוקולים
עם devo 7 אתה תקוע עם רסיברים של וואלקירה בלבד ...

hurican
04-10-2012, 19:41:45
קודם כל תודה על כל התגובות.
שנית, אני לא רוצה לקנות מסוקים בגדלים כאלה של 500, מהסיבה שאני כרגע רוצה רק לעבור לתחום ה6 ערוצים ולא להגיע לרמה של מקצוענות.
הטסת מסוקים היא כרגע בגדר ממש תחביב קטן ולא משהו להתמקצע, אני מחפשרק משהו כייפי, ואולי קצת ככה טיסת 3די לכייף.
איך שאמר שם רן אם אני לא טועה, אני מחפש צעצוע, שיהיה נוח ככה לתקן וזהו.. לא להגיע לטראקס 400 או 500 והלאה.. גם המאסטר סי פי בגודל 200 די סביר.

jeblesh
04-10-2012, 19:52:54
אז תתעלם מהשטויות שכתבו פה על וואלקירה תיקנה mini cp המלצה אישית עם devo 8s
הוא עמיד וכל לתחזוקה יותר ממסוקי 120 שטסים הרבה יותר טוב אבל קשה לתקן אותם ועם אתה רוצה משהוא סולידי כזה עדיף לך mini cp

מלכלכים על המסוקים כתנים בפורום הזה באופן כללי תישאל על איזה מסוק מיקרו השני אדונים הנכבדים והמלומדים מעליי ממליצים ותקבל "תקנה מסוק 500 תקנה מסוק 500 תקנה מסוק 500 תקנה מסוק 500 "
מה לעשות דינוזאורים לא מסתדרים עם דברים כתנים ....

hurican
05-10-2012, 09:57:06
ומה לגבי המאסטר סיפי? עדיף אותו או שהמיני יעשה את העבודה?
ומה לגבי ההשוואה ל120d02\3\4\5\6 עדיף את המיני או ה120?
יש חנות שמוכרת DEVO פה בארץ?

Friman
05-10-2012, 10:17:41
אז תתעלם מהשטויות שכתבו פה על וואלקירה תיקנה mini cp המלצה אישית עם devo 8s
הוא עמיד וכל לתחזוקה יותר ממסוקי 120 שטסים הרבה יותר טוב אבל קשה לתקן אותם ועם אתה רוצה משהוא סולידי כזה עדיף לך mini cp

מלכלכים על המסוקים כתנים בפורום הזה באופן כללי תישאל על איזה מסוק מיקרו השני אדונים הנכבדים והמלומדים מעליי ממליצים ותקבל "תקנה מסוק 500 תקנה מסוק 500 תקנה מסוק 500 תקנה מסוק 500 "
מה לעשות דינוזאורים לא מסתדרים עם דברים כתנים ....

ראשית חמוד, אנא הימנע מלקרוא בשמות לאנשים שאתה לא מכיר. שנית, אף אחד לא טען שמה שאתה אמרת זה שטויות, אנא דבר אליי ועליי בשפה מכובדת כמו שאני מכבד אותך. ואני מרשה לעצמי לבקש ממך לדבר בצורה מכובדת גם אל עודד ;). שנינו כנראה מבוגרים ממך בשנה או שנתיים או כנראה קצת יותר, ולהערכתי עם טיפה יותר נסיון ממך; אם אני טועה, התנצלותי הכנה.
מעבר לכך, כל אחד והסגנון שלו. כמו שאמרתי אם השואל מחפש צעצוע מעופף כמו שהוא הסביר אכן אחת הוולקירות יכולה לתת לו מענה נהדר, אבל יש להבדיל בין מסוק מיקרו שאין בעיה לקנות מחברה לצעצועים, לבין מסוק גדול ורציני יותר, שלא כדאי בכלל לקנות מפירמה מפוקפקת. לא פסלתי את קטגורית מסוקי המיקרו, אני כן מאמין שהדרך הנכונה יותר להתחיל היא ממסוקים גדולים יותר כי למי שיתחיל עם מסוק גדול לא תהיה שום בעיה להטיס אחר כך מסוק מיקרו שכזה. אבל להתחיל ממסוק קטנצ׳יק ולא יציב, ״עמיד בצורה מדהימה שאפשר להיכנס איתו בקיר ולא יקרה כלום״ לא בהכרח יקנה הרגלי הטסה נכונים אם בעתיד ירצה השואל לעבור למסוק גדול יותר. וזה שאפשר טכנית להטיס עם שלט מצועצע גם מסוק גדול יותר - ברור שאפשר, זה לא הופך את זה לרצוי. זו דעה אישית שלי, כל אחד רשאי כמובן להשקיע את כספו כראות עיניו.
שואלצ׳יק אם אתה כבר הולך לכיוון הזה קנה mcpx bnf או מסוק מיקרו אחר של בלייד ללא שלט, וקנה שלט DX6 של ספקטרום יד שנייה- שמתמשק איתו. שלט כזה בהחלט יוכל ללכת איתך הלאה אם בבוא היום תחליט ללכת למסוקים גדולים יותר, טיסנים או כל כלי שלט רחוק אחר.

Gil Friman

שישי בבוקר באנדרטה
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9

hurican
05-10-2012, 10:36:14
תודה על התגובות, שאלה נוספת בבקשה,
אני החלטתי לא ללכת על ה mcpx bnf, אני אלך על הwalkera.
יש לי שאלה לגבי השלטים.
אני רוצה להבין מה ההבדל בין Devention 7 ל devention 7e
ראיתי שהשלט של ה7 יותר מפוצ'ר, ויש שם כל מיני מצבים.
יש שם אחד gear אז אני מניח שהוא מיועד גם לטיסנים.

ה8S יותר מידי יקר לי :S

jeblesh
05-10-2012, 12:58:33
תודה על התגובות, שאלה נוספת בבקשה,
אני החלטתי לא ללכת על ה mcpx bnf, אני אלך על הwalkera.
יש לי שאלה לגבי השלטים.
אני רוצה להבין מה ההבדל בין Devention 7 ל devention 7e
ראיתי שהשלט של ה7 יותר מפוצ'ר, ויש שם כל מיני מצבים.
יש שם אחד gear אז אני מניח שהוא מיועד גם לטיסנים.

ה8S יותר מידי יקר לי :S

הספק השידור והגודל הפיזי , ה devo 7 הוא 100mw שזה רק פי 2 מרוב השלטים ה""מקצועיים"" ראיתי כבר בפורומים שאנשי FPV מתחילים להשתמש בוולקירה כי הוא פשוט מוכיח את עצמו בטווח גבוהה יותר והגודל שלו כגודל שלט גדול כמו כול שלט ""מקצועי""
הDEVO 7e הוא השלט המצועצע של וואלקירה שאנשים מדברים עלב ... הוא כתן ומצועצע ועוצמת השידור שלו היא 10mw מספיק בהחלט לmini cp אבל לא בשביל להטיס שום דבר גדול יותר ....

שמואל
05-10-2012, 13:18:34
תלך על devo 8s קצת להיחנק :) אבל אופציות .....
א) כמו בשלטים של גדולים תוכל לשמור עד 255 מודלים
ב)כמו אצל גדולים תוכנה אם קוד פתוח עידכוני מודלים ותוכנה כמו חלונות גזור הדבק
ג) 3 כלי טייס
ד)telemetry תוכל לראות מצב סוללה סיבובי מנוע gps ומד חום כמו אצל גדולים
אבל לא של גדולים אבל תהנה ממנו רצח :) :p בלי לפגוע בזכויות יוצרים :cool:

jeblesh
05-10-2012, 13:27:33
ראשית חמוד, אנא הימנע מלקרוא בשמות לאנשים שאתה לא מכיר. שנית, אף אחד לא טען שמה שאתה אמרת זה שטויות, אנא דבר אליי ועליי בשפה מכובדת כמו שאני מכבד אותך. ואני מרשה לעצמי לבקש ממך לדבר בצורה מכובדת גם אל עודד ;). שנינו כנראה מבוגרים ממך בשנה או שנתיים או כנראה קצת יותר, ולהערכתי עם טיפה יותר נסיון ממך; אם אני טועה, התנצלותי הכנה.
מעבר לכך, כל אחד והסגנון שלו. כמו שאמרתי אם השואל מחפש צעצוע מעופף כמו שהוא הסביר אכן אחת הוולקירות יכולה לתת לו מענה נהדר, אבל יש להבדיל בין מסוק מיקרו שאין בעיה לקנות מחברה לצעצועים, לבין מסוק גדול ורציני יותר, שלא כדאי בכלל לקנות מפירמה מפוקפקת. לא פסלתי את קטגורית מסוקי המיקרו, אני כן מאמין שהדרך הנכונה יותר להתחיל היא ממסוקים גדולים יותר כי למי שיתחיל עם מסוק גדול לא תהיה שום בעיה להטיס אחר כך מסוק מיקרו שכזה. אבל להתחיל ממסוק קטנצ׳יק ולא יציב, ״עמיד בצורה מדהימה שאפשר להיכנס איתו בקיר ולא יקרה כלום״ לא בהכרח יקנה הרגלי הטסה נכונים אם בעתיד ירצה השואל לעבור למסוק גדול יותר. וזה שאפשר טכנית להטיס עם שלט מצועצע גם מסוק גדול יותר - ברור שאפשר, זה לא הופך את זה לרצוי. זו דעה אישית שלי, כל אחד רשאי כמובן להשקיע את כספו כראות עיניו.
שואלצ׳יק אם אתה כבר הולך לכיוון הזה קנה mcpx bnf או מסוק מיקרו אחר של בלייד ללא שלט, וקנה שלט DX6 של ספקטרום יד שנייה- שמתמשק איתו. שלט כזה בהחלט יוכל ללכת איתך הלאה אם בבוא היום תחליט ללכת למסוקים גדולים יותר, טיסנים או כל כלי שלט רחוק אחר.

Gil Friman

שישי בבוקר באנדרטה
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9

טוב דוור ראשון מתנצל עם העלבתי את אחד מכם זאת לא היתה המתרה שלי אבל אתם אומרים דברים פשוט לא נכונים מבורות זה כמו שאני אדבר על מסוקיי 700 שהמסוק הכי גדול שהטסתי בחיים שלי היה טירקס 550 פעם אחת מה גם שהוא לא היה בבעלותי ...

לשלט של וואלקירה יש 3 סדרות devo xE הם הצעצועים שאתם נתקלים בהם כול הזמן הם מגיעים בחבילות הכי זולות וזה מה שהם , המשדר הכי מצועצע וזול שיש עם הספק שידור מצחיק של 10mw שלא היתי סומך עלב ליותר מ200 מתר
devo משדר רגיל בתקציב נמוך עם מסך פשוט תוחנה פשוטה ואפשרות לעד 8 מיקסים הספק שידור של 100mw שזה פי 2 ממשדרים סטנדרטים של ספקתרום פוטאבה JR ... , אנשי RF שמשווים אותו לספקתרום אומרים שהוא טוב בהרבה מDSM2 וזהה לDSMX
devo xS זהה לDEVO הרגיל רק עם תוחנה אחרת ומסך מגע צבעוני (הרבה יותר גדול מה הdevo8e שיצא לך ליראות) יש אפשרות ל256 דגמים ולכול דגם אפשר להריץ 256 מיקסים ויש כול אפשרות שתוכל לחלום עליה ועוד קצת
ותוחנה צד שלישי מאפשרת לך לשלט על פרוטוקולים פופולריים נוספים ....

לפי איך שאתה מתאר את השלטים של וואלקירה נתקלת רק בשלט מסדרת E ואילה מיועדים באמת לצעצועים

לגבה ההמלצה על MCPX ... עוליי אתה מעריך את הDSM2 בגלל המותג ""היוקרתי"" אבל המסוק עצמו נחות בהרבה
מהמסוקים של וואלקירה זה מתחיל בזה שאין יציעה מהרסיבר לESC ואתה צריך לקנות בורד במיוחד כדי להמיר לבראשלס
וממשיך לסרוואים לינאריים עטיים מעוד שתתקשה להחליף ולשפר לעומת הסוואים של ה minicp שמהירים גם ככה בהרבה אבל עם תירצה תוכל לשפר אותם כי הם סטנדרתיים ...

לפחות בעולם של המיקרו המסוקים של בלייד טובים מהקופסה אבל יקרים , הרבה יותר יקרים ממסוק וואלקירה מקביל ועם תשתמש בהפרש כדיי לשפר את הוואלקירה תקבל מסוק טוב בהרבה
עם כבר אפשר לקרוא לאחד מהם צעצוע זה הMCPX

תיקרא קצת על סידרת devo S של וואלקירה עוליי תימצא את עצמך עם אחד ...

wind556
05-10-2012, 18:43:00
קודם כל תודה על כל התגובות.
שנית, אני לא רוצה לקנות מסוקים בגדלים כאלה של 500, מהסיבה שאני כרגע רוצה רק לעבור לתחום ה6 ערוצים ולא להגיע לרמה של מקצוענות.
הטסת מסוקים היא כרגע בגדר ממש תחביב קטן ולא משהו להתמקצע, אני מחפשרק משהו כייפי, ואולי קצת ככה טיסת 3די לכייף.
איך שאמר שם רן אם אני לא טועה, אני מחפש צעצוע, שיהיה נוח ככה לתקן וזהו.. לא להגיע לטראקס 400 או 500 והלאה.. גם המאסטר סי פי בגודל 200 די סביר.

המניע העיקרי לרכוש מסוק 500 אינו כדי להגיע לרמה של מקצוענות, אלא כדי ללמוד להטיס בכייף ובנוחיות , ובעיקר ביציבות רבה שמאד דרושה למתחיל.
למתחיל קשה מאד להטיס מסוקים מתחת לגודל 500, והעלונות שך ה500 הנכון הם הרבה יותר זולות ממה שאתה חושב, ובטוח ששוה את ההשקעה.

אבל הדבר היותר חשוב זה לדעת למי להקשיב, ולא להיתפס לכל שטות של פריק וולקרה. לא מסוקים ולא שלטים. זאת סחורה שכולה גימיק ותו לא,ובמחיר יקר. ואם תרצה להתקדם בתחום המסוקים בוודאות תזדקק להחלפת שלט, ולא משנה בכלל עם כמה סוגי מקלטים עובד הוולקקה הזה. אתה תגיע למצב שתהיה עם שלט שתרצה למכור ואף אד לא ירצה לקנות.

לעומת זאת, מנסיוני הרב מאד כאן, מי שנעול על משהו שום כוח בעולם לא יזיז אותו, גם אם כולם יגידו לו שהוא עושה טעות

Shanti
05-10-2012, 22:44:58
הי

כדאי שתקרא את המשפט האחרון שכתבת עוד מספר פעמים ותיישם על עצמך.
וולקרה מובילה את תחום מסוקי המיקרו בשנים האחרונות ונתן לזקוף לזכותה חלק ניכר מהפריחה בתחום זה.
המשפט "זאת סחורה שכולה גימיק ותו לא,ובמחיר יקר" סתמי ומראה על חוסר הבנה. המסוק האחרון שהוציאה (master CP - גודל 200) נמכר ב- 138$ כולל משלוח (http://www.chinesejade.com/walkera.htm) וזהו מסוק 200 FBL עמיד למדי ומיועד למתחילים למרות שהינו מסוגל גם ל- 3D. תחפש ב- youtube ותתרשם.
תציץ ב- http://www.rcgroups.com וב- http://www.helifreak.com/ כדי לקבל קנה מידה להתענינות במסוקי מיקרו בכלל ומסוקי וולקרה בפרט. כנראה שיש כמות לא מבוטלת של אנשים שחושבים אחרת ממך.

רק בריאות ואושר

wind556
05-10-2012, 23:23:47
הי

כדאי שתקרא את המשפט האחרון שכתבת עוד מספר פעמים ותיישם על עצמך.
וולקרה מובילה את תחום מסוקי המיקרו בשנים האחרונות ונתן לזקוף לזכותה חלק ניכר מהפריחה בתחום זה.
המשפט "זאת סחורה שכולה גימיק ותו לא,ובמחיר יקר" סתמי ומראה על חוסר הבנה. המסוק האחרון שהוציאה (master CP - גודל 200) נמכר ב- 138$ כולל משלוח (http://www.chinesejade.com/walkera.htm) וזהו מסוק 200 FBL עמיד למדי ומיועד למתחילים למרות שהינו מסוגל גם ל- 3D. תחפש ב- youtube ותתרשם.
תציץ ב- http://www.rcgroups.com וב- http://www.helifreak.com/ כדי לקבל קנה מידה להתענינות במסוקי מיקרו בכלל ומסוקי וולקרה בפרט. כנראה שיש כמות לא מבוטלת של אנשים שחושבים אחרת ממך.

רק בריאות ואושר

יש מליוני אנשים שחושבים אחרת ממני
אז מה זה אומר?
יש גם אנשים שמעדיפים לאסוף בולים, ומה זה אומר?
לא אמרתי מילה נגד מסוקי מיקרו.כבודם במקומו מונח
לעומת זאת בכל פעם שאני אומר "בוא נבדוק מחדש את נושא הוולקרה הזה" ואני בודק מקרוב, אני מוצא רק זבל מעופף (בקושי)
והאמן לי שאם אמצא הצדקה טכנולוגית מוכחת לאיכות כלשהי בדבר הזה, אני הראשון שאכתוב על זה כאן
ומלבד זאת, אתה בטח יודע שלאורך כל ההסטוריה האנושית, לא הרוב צדק, תמיד המיעוט :cool:.

אומר שוב:
מי שיודע מה הוא רוצה, ובא ממקום של הכרות מעמיקה עם עולם המסוקאות, כל מסוק שהוא יקנה, יתאים לו, גם מיקרו ואולי אפילו וולקרה. זה כבר עניין של בחירה וטעם אישי,ולא של בורות.
אבל כשבא אדם חסר נסיון, וכמה נשמות טובות וחסרות ידע מקצועי עושות רעש כאילו מסוק מיקרו זו ה-דרך להתחלה, ויותר גרוע מזה, שוולקרה זו סחורה לגיטימית, אז הוא עושה עוול לשואל התמים וחסר הנסיון.

עוד לא המציאו מסוק מיקרו שנועד למתחילים שרוצים להתקדם בעתיד למסוקים גדולים
המילה "מתחילים" משמעה שיש גם המשך, שזו רק התחלה, יש אחרי זה המשך, והתחלה נכונה היא תמיד תלויה בעד כמה היא בונה נכון את ההמשך

ומי שחשקה נפשו בצעצוע בעל רוטור מסתובב, בהחלט יכול היום למצוא כמה צעצועים טובים בשוק, וולקרה הוא מלכודת פתאים נוצצת ומרשימה שמתבססת על ההנחה העתיקה של איינשטיין שאמר שלטימטום האנושי אין גבול (וזאת אחת הסיבות למה הוולקרה נפוץ כל כך לטענתך)

sharonx
06-10-2012, 02:09:49
אז מה זה אומר?
לעומת זאת בכל פעם שאני אומר "בוא נבדוק מחדש את נושא הוולקרה הזה" ואני בודק מקרוב, אני מוצא רק זבל מעופף (בקושי)
והאמן לי שאם אמצא הצדקה טכנולוגית מוכחת לאיכות כלשהי בדבר הזה, אני הראשון שאכתוב על זה כאן
ומלבד זאת, אתה בטח יודע שלאורך כל ההסטוריה האנושית, לא הרוב צדק, תמיד המיעוט :cool:.

אומר שוב:
מי שיודע מה הוא רוצה, ובא ממקום של הכרות מעמיקה עם עולם המסוקאות, כל מסוק שהוא יקנה, יתאים לו, גם מיקרו ואולי אפילו וולקרה. זה כבר עניין של בחירה וטעם אישי,ולא של בורות.
אבל כשבא אדם חסר נסיון, וכמה נשמות טובות וחסרות ידע מקצועי עושות רעש כאילו מסוק מיקרו זו ה-דרך להתחלה, ויותר גרוע מזה, שוולקרה זו סחורה לגיטימית, אז הוא עושה עוול לשואל התמים וחסר הנסיון.

המילה "מתחילים" משמעה שיש גם המשך, שזו רק התחלה, יש אחרי זה המשך, והתחלה נכונה היא תמיד תלויה בעד כמה היא בונה נכון את ההמשך

ומי שחשקה נפשו בצעצוע בעל רוטור מסתובב, בהחלט יכול היום למצוא כמה צעצועים טובים בשוק, וולקרה הוא מלכודת פתאים נוצצת ומרשימה שמתבססת על ההנחה העתיקה של איינשטיין שאמר שלטימטום האנושי אין גבול (וזאת אחת הסיבות למה הוולקרה נפוץ כל כך לטענתך)

עודד, אתה חי בעבר, שבאמת וולקרה היה וולקחרא, היום זה לא המצב.
אני רכשתי בעצת חבר ותיק בוולקרה V120D02S (http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?56049-Walkera-V120D02S)שהוא המילה האחרונה שלהם עם שלט DEVO 8s שמכיל את כל הפונקיצות שהמטיס הכי מקצועי במסוקים צריך, ואף יותר משלטים אחרים כמו למשל יותר נקודות בגרף.
מערכות הייצוב שלהם מדהימות, ראה QR LADYBIRD שזה הרחפן הכי יציב שהטסתי, אפילו יותר מנאזה :)

וכשבטעות נכנסתי בריחוף הפוך בפגוש של הרכב שלי והמסוק המשיך לטוס וכנאלצתי לנחות הפוך כי לא נשארה סוללה כדי לחזור לישר כלום לא קרה. תראה לי מסוק מיקרו עמיד כל כך, בטח שלא טירקס 250 ודומיו.

לא פוסל את הגדולים כמובן, יש להם יותר נוכחות, מעצם היותם גדולים הם יותר קלים לזיהוי והטסה, אבל יש כאלה שמתאים להם להתאמן על משהו זול (ומבקרה הזה גם יציב למדי) ולא לחשוש לכיס מכל ריסוק, שלא לדבר שאפשר להטיס בחנייה ולא צריך להרחיק עד שטח ההטסה.

במסוק שלי יש ייצוב 6 צירים שניתן לבטלו אבל הוא מעולה למתחילים, הוא מייצב את המסוק לאופקי כשעוזבים סטיקים.

מציע לך לבדוק את הדברים מחדש, הם השתנו הרבה, זאת בתנאי שאתה לא מקובע.
ואם עדיין תחשוב כך זכותך, אבל יש דרך להביע דעה בצורה שלא רומסת את כל מי שלא חושב כמוך, בגלל זה אתה מושך אש בכל מקום בו אתה מביע את עמדתך בכזו נחרצות.

שרוןX ה"פריק" :cool:

jeblesh
06-10-2012, 03:50:57
אז מה זה אומר?

אומר שוב:

אף אחד בשרשור לא אמר שמיקרו מסוקים זאת ההההדרך להתחלה , יש לה יתרונות וחסרונות , אף אחד לא אמר שאיכות המסוקים של וואלקירה מתחרה בגאווי או סאב או קומפס או אליין , אין להם מסוקיי 100 או 120 , היא מתחרה בניין איגל הלי מאקס בלייד טורנג'י ....
ונכון להיום בקטגורית ה100 אין מסוק אחד שמתקרב לMINI CP והמקום השני בכלל הולך לסולו פרו 125 ומאחורי שני אילה הMCPX בעניי כול מי שיש לו את כול המסוקים האלה יגיד את זה והרבה אומרים בRCGROUP ו HELIFREEK ...
הMASTER CP זה המסוק גודל 200 היחידי שמיועד למתחילים עם דגש על יציבות ועמידות לעומת ביצועים כמו בטירקס 250, או X2 ואתה לא הטסתה אף אחד מהמסוקים האלה אז עוליי תפתח את הראש קצת ?

זה שאני חושב שכול הקטגוריה של ה200-250 היא טיפשית מלכתחילה זה סיפור אחר אבל אתה לא רואה אותי צועק בזבוז כסף זבל וצעצוע כול פעם שמשהוא מזכיר אותה ...
אף אחד מחובביי המיקרו לא אמר או רמז בשרשור הזה שלא שווה להתחיל עם מסוק 500 וסביר להניח שהינו מברכים את הבחור אפילו עם היה קונה את המינימלי שבהם כמו ההוריקן שאתה כלכך אוהב
אתה זה שאומר שמיקרו זה בזבוז כסף , זבל , וכו , עם משהוא פה דורס ואומר , "שטויות" , "צעצועים" , "זבל" , ולא מדבר לעניין ידידי זה אתה

Shanti
06-10-2012, 06:03:51
בוקר טוב,

וולקרה הוא מלכודת פתאים נוצצת ומרשימה שמתבססת על ההנחה העתיקה של איינשטיין שאמר שלטימטום האנושי אין גבול (וזאת אחת הסיבות למה הוולקרה נפוץ כל כך לטענתך)

במקום להגיב לגופו של עניין, אתה מתעסק בעלבונות קטנוניים (ועוד מגייס את איינשטיין לטובתך).

צפה בסרטים הבאים ונסה לנסח תגובה עניינית ומנומקת. בבקשה, בלי עלבונות, צעקות וניפנופי ידיים.

http://www.youtube.com/watch?v=uvY4PuPix98
http://www.youtube.com/watch?v=B6Ba3Ow_Th8

רק בריאות ואושר

guy1a
06-10-2012, 07:41:01
לעומ זאת, מנסיוני הרב מאד כאן, מי שנעול על משהו שום כוח בעולם לא יזיז אותו, גם אם כולם יגידו לו שהוא עושה טעות[/QUOTE]

ולפי המשפט הזה אתה חיי ... קופטראיקס ... טירקס ... הוריקאן ... באז ... נץ ... םוליגלללללללל

רק אתה יודע .. רק אתה יכול ...

לא נמאס לך ?