צפייה בגרסה מלאה : זהירות! שרות מגעיל.
adi 29338
05-10-2012, 08:13:55
קניתי סוללות מהוביקינג בתאריך 30.8.12 עד היום לא קיבלתי אותם,כשביקשתי מהם לשלוח לי חבילה נוספת במקום הם ענו לי שאני צריך להמתין חודש ימים עד שחברת הדואר תעביר להם את תוצאות הבדיקה איפה החבילה ,ממה שאני יודע היא לא נשלחה בכלל לארץ,פתחתי תלונה לקבלת הכסף חזרה,אני לא מתכוון לקנות שם יותר, אפילו אם אני אצטרך לשלם יותר במקום אחר,היה לי לא מזמן בעיה עם חבילה שהזמנתי מ - HeliDirectהחבילה כבר היתה בדואר בטבריה נשלחה לי לבית תעודת המשלוח שנמצאת על החבילה ומשום מה החבילה לא נמצא מעולם, אחרי בירורים עם הדואר אלעד שלך להם את פרטי המקרה ובלי שום בעיה הם אמרו שהם יעתיקו את ההזמנה וישלחו לי אותה בלי תשלום נוסף ובאמת החבילה הגיעה תוך שבוע למרות שהם ידעו שיש מצב שימצאו את החבילה המקורית,לזה אני קורא שירות מעולה.
tkolber
05-10-2012, 08:21:15
מסכים איתך לגבי השירות של Helidirect אין בכלל עוררין.
מצד שני, לפני כחודשיים היו בעיות במשלוחים מכל המקומות, גם מ - Readyheli. בכל מקרה, אני הזמנתי מהסיני שתי סוללות ב - 15.8 וקיבלתי רק שלשום. הם אמרו לי תוך כדי בתכתבות שאם עוד שבועיים לא יגיעו הסוללות, הם ישלחו חדשות וביתיים הם פתחו קריאה מול חברת השילוח.
בכל מקרה - תעשה מה שנראה לך, אבל בגדול - אין מתחרים למחיר שלהם ואני חושב שזה שווה את העיכוב פעם בכמה זמן.
לשיקולך.
חג שמח!
alex1312
05-10-2012, 08:46:56
זה נכון שלוקח המון זמן אבל אין תחליף למחיר אז צריך לקחת בחשבון את זמן ההמתנה למשלוח
eliranh03
05-10-2012, 08:50:03
אחי זה לוקח לפחות חודש מניסיון אבל זה מגיע בסוף
אטקין ש
05-10-2012, 09:13:37
עדי כמו בספר בישול מרוקאי , מה רשום בדף הראשון ? קחי כוס מים שבי ותרגעי המצרכים הדרושים........:cool:
בהחלט גם לי קרה בעבר שלקח לחבילה מעל לחודשים להגיע במיוחד ששילמתי שירות מהיר.......
והחבילה האחרונה ששלחו לי משם ולא להאמין בשירות רגיל לקח שבועיים וחצי וזה היה אצלי בבית!!!!!
אין מה לעשות אני מאמין שהם ישלחו לך חבילה חדשה במידה ולא יהיה זכר לחבילה המקורית.....
וכן אין מה לעשות אין תחליף למחיר ...........
חג שמח לך ולכל חברי הפורום!!
שמואל
05-10-2012, 09:31:07
עקב החגים בארץ ובסין ובהונג גונג כל המשלוחים מתעקבים נא להמתין משבוע הבא עכל יהיה רגיל
giliav
05-10-2012, 10:16:19
זה עצוב אבל נראה לי שהשרות הבעייתי לצערי דווקא בדואר אצלנו בארץ ולא אשמתם של HK.
כבר קרה כמה פעמים ש"איבדו" חבילה שהופיעה פתאום מחדש אחרי כמה שבועות או שנעלמה לחלוטין.
המעקב אחרי משלוחים בארץ עדיין דורש שיפור רציני...
bartovmoti
05-10-2012, 10:42:55
עדי כמו בספר בישול מרוקאי , מה רשום בדף הראשון ? קחי כוס מים שבי ותרגעי המצרכים הדרושים........:cool:
וברומנית - גנבי שתי תרנגולות :p
ובתימנית - המצרכים הדרושים - כוס קמח (לא חובה), כוס סוכר (לא חובה), חצי כוס מלח (לא חובה), שתי בייצים (לא חובה)..
חג שמח לך ולכל חברי הפורום!!
.
shlomiv10
05-10-2012, 10:53:59
לא משנה מה הם עונים לך ולא משנה מאיזה אתר בעולם אתה רוכש אם התשלום מתבצע דרך פייפל תמיד תדאג לפתוח תלונת לקוח לא יאוחר מ-45 יום מיום ההזמנה אחרת אתה והמזל שלך.
adi 29338
05-10-2012, 11:27:08
לא משנה מה הם עונים לך ולא משנה מאיזה אתר בעולם אתה רוכש אם התשלום מתבצע דרך פייפל תמיד תדאג לפתוח תלונת לקוח לא יאוחר מ-45 יום מיום ההזמנה אחרת אתה והמזל שלך.
זה מה שעשיתי.
חודש שעבר הזמנתי 2 חבילות בהפרש של יום
הם גם נשלחו לישראל בהפרש של יום.
חבילה שניה הגיע לידיים שלי אחרי 15 ימים
חבילה ראשונה זאת שנשלחה יום אחד לפני עדיין מטיילת ברחבי ישראל ללא שום הסבר הגיוני מדואר ישראל. היא הגיע למרכז חלוקה בעיר אבל במקום לשלוח לסניף קרוב לבית שלחו לחיפה. אני מראשון. בניסיון לברר מה קרה? למה? אין הסבר!
דואר ישראל המצטיין!
כבר אני אומר לך שהובי קינג לא אשמים. סוללות משום מה נשלחות דרך ציריך ( אולי בגלל המשקל) דבר המעקב את המשלוח.
בלי שום קשר בחודש האחרון היה עיקוב בכל המשלוחים. גם לי חבילות שהיו מגיעות תוך 10 ימים הגיעו לאחר שלושה שבועות מאתרים שונים.
תמתין שבוע החבילה אצלך אל דאגה.
giliav
05-10-2012, 17:06:25
כבר אני אומר לך שהובי קינג לא אשמים. סוללות משום מה נשלחות דרך ציריך ( אולי בגלל המשקל) דבר המעקב את המשלוח.
בלי שום קשר בחודש האחרון היה עיקוב בכל המשלוחים. גם לי חבילות שהיו מגיעות תוך 10 ימים הגיעו לאחר שלושה שבועות מאתרים שונים.
תמתין שבוע החבילה אצלך אל דאגה.
הם נשלחות דרך שוויץ (ציריך) בגלל חוקי הדואר של הונג קונג שאוסרים של שליחת סוללות בדואר. הסיני למעשה עוקף את זה על ידי שימוש בדואר של שוויץ.
מזל שיש את זה אחרת היה קשה להשיג סוללות (ארה"ב כבר לא שולחים סוללות מחוץ לארה"ב בגלל חוקים חדשים בUSPS).
danoneyal
05-10-2012, 17:25:34
גם אני מחכה כבר יותר מחודש לסוללות , באתר רשום שהם יצאו במטוס משוויץ...... ואלוהים יודע איפה הם
shaked18
05-10-2012, 18:39:13
אל תבוא לסיני בטענות תגיד לדואר ישראל
הם הבעיה רק שתבין חבילה יכולה להסתובב 3 שבועות בארץ ואתה
בכלל לא תדע שאני שולח משהו לחו"ל תוך 8 ימים זה מגיע
alex1312
05-10-2012, 22:02:55
ויש עוד בעיה גדולה בדואר ישראל כדי לבבר משהו שהלך לאיבוד זה כמו יציאת ישראל ממצריים אף אחד לא יודע כלום ומפנים אותך לכל מיני טלפונים שאף אחד לא יודע להגיד בוודאות איפה זה נמצא יש להם תשובה אחת אולי זה מתעכב במכס
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.