צפייה בגרסה מלאה : שאלה שלט לסימולטור 6 ערוצים?
Yehuda1212
09-10-2012, 14:22:35
שלום אני מתחיל עם הטיסנים.
רציתי לקנות שלט סימולטור של 6 ערוצים מאיביי
ראיתי זה:
http://www.ebay.com/itm/200764652186?redirect=mobile
מה אתם אומרים עליו זה טוב?
ובבקשה אם תוכלו להביא לי לינק לתוכנת סימולטור שתעבוד לי עם השלט הזה.
ודרך אגב כל תוכנה תעבוד עם השלט הזה?
הוא שלט איכותי כאילו טוב ללימדה?
תודה מראש יהודה.
Friman
09-10-2012, 15:36:50
השלט בסדר גמור ללמידה בסיסית וגם הרבה מעבר.
הוא לא באמת 6 ערוצים, מקסימום 4 ערוצי שליטה + עוד מתג אחד אבל לא צריך יותר מזה. אני משתמש בו כבר שנה וחצי.
״איכותי״ זה לא בדיוק התואר המתאים לו אבל שלט סימולטור להבדיל משלט אמיתי לא צריך להיות שיא האיכות, כל עוד הוא עובד כולם עובדים אותו הדבר בערך
ריל פלייט לא פשוט להגדיר איתו, הכי פשוט זה פניקס + אימולטור. אם הממון בכיסך שקול לקנות סימולטור מקורי, אם לא- חפש בפורום המתאים בfxp.co.il לינקים להורדה וכו׳, כאן אסור לפרסם כאלו.
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
------------------------------
T-rex 500E 3GX - למכירה במחיר מבצע מטורף (http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?55967-%EC%EE%EB%E9%F8%E4-Trex-500e-3GX-%EE%E3%E5%F0%E3%F9-%F1%E5%EC%EC%E4-%E5%E4%EE%E5%EF-%E4%EE%E5%EF-%E7%EC%F4%E9%ED)
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
Yehuda1212
10-10-2012, 06:46:58
השלט בסדר גמור ללמידה בסיסית וגם הרבה מעבר.
הוא לא באמת 6 ערוצים, מקסימום 4 ערוצי שליטה + עוד מתג אחד אבל לא צריך יותר מזה. אני משתמש בו כבר שנה וחצי.
״איכותי״ זה לא בדיוק התואר המתאים לו אבל שלט סימולטור להבדיל משלט אמיתי לא צריך להיות שיא האיכות, כל עוד הוא עובד כולם עובדים אותו הדבר בערך
ריל פלייט לא פשוט להגדיר איתו, הכי פשוט זה פניקס + אימולטור. אם הממון בכיסך שקול לקנות סימולטור מקורי, אם לא- חפש בפורום המתאים בfxp.co.il לינקים להורדה וכו׳, כאן אסור לפרסם כאלו.
Gil Friman
שישי בבוקר באנדרטה
------------------------------
T-rex 500E 3GX - למכירה במחיר מבצע מטורף (http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?55967-%EC%EE%EB%E9%F8%E4-Trex-500e-3GX-%EE%E3%E5%F0%E3%F9-%F1%E5%EC%EC%E4-%E5%E4%EE%E5%EF-%E4%EE%E5%EF-%E7%EC%F4%E9%ED)
T-rex 600esp
Multiplex FunCub
Hitec Aurora 9
תודה רבה לך אני ארכוש את השלט ואשתמש בפניקס והאימולטור.
עכשיו יש לי שאלה נוספת ברגע שאתה להטיס לדוגמא טיסן בסימולטור ברמה גבוהה אדע להנחית בצורה מושלמת ועוד... זה באמת יעזור לי ברגע שאעלה טיסן אמיתי לאוויר?
תודה מראש על העזרה יהודה ;)
Shahars
10-10-2012, 08:39:36
תודה רבה לך אני ארכוש את השלט ואשתמש בפניקס והאימולטור.
עכשיו יש לי שאלה נוספת ברגע שאתה להטיס לדוגמא טיסן בסימולטור ברמה גבוהה אדע להנחית בצורה מושלמת ועוד... זה באמת יעזור לי ברגע שאעלה טיסן אמיתי לאוויר?
תודה מראש על העזרה יהודה ;)
יעזור כן, אל תחשוב שאם אתה מטיס מושלם בסימולטור אתה תוכל להטיס כך החל מהיום הראשון במציאות, יש המון לדעת, יש המון משתנים וכמובן יש את ההתרגשות הטבעית שקיימת במציאות ואין אותה בסימולטור.
במקרה הטוב אתה עלול לרסק, במקרה הפחות טוב אתה עלול לרסק על ראש של מישהו.
מומלץ בחום מדריך או מישהו מנוסה שיעזור בצעדים הראשונים- זה תחביב מסוכן שעלול להסתיים בפגיעה בנפש אם לא נוקטים באמצעי הבטיחות הנדרשים.
שחר
Yehuda1212
10-10-2012, 14:02:56
יעזור כן, אל תחשוב שאם אתה מטיס מושלם בסימולטור אתה תוכל להטיס כך החל מהיום הראשון במציאות, יש המון לדעת, יש המון משתנים וכמובן יש את ההתרגשות הטבעית שקיימת במציאות ואין אותה בסימולטור.
במקרה הטוב אתה עלול לרסק, במקרה הפחות טוב אתה עלול לרסק על ראש של מישהו.
מומלץ בחום מדריך או מישהו מנוסה שיעזור בצעדים הראשונים- זה תחביב מסוכן שעלול להסתיים בפגיעה בנפש אם לא נוקטים באמצעי הבטיחות הנדרשים.
שחר
אני באמת מודה לכם על העזרה ועל הזמן שאתם מקדישים בשביל לענות לי :)
איזה בטריות זה צריך?
תודה יהודה ;)
noam3d
10-10-2012, 17:34:24
לא צריך סוללות זה מתחבר לUSB במחשב
Yehuda1212
10-10-2012, 17:42:11
לא צריך סוללות זה מתחבר לUSB במחשב
אוקיי תודה רבה לכולם אני ארכוש אותו היום :)
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.