התחברות

צפייה בגרסה מלאה : AR Drone + Gopro ?



chop
16-10-2012, 15:30:50
שלום, אני שמח להצטרף לפורום המקצועי הזה.
מעולם לא הטסתי רחפן או טיסן או משהו כזה אבל הגיע הזמן.
מטרתי ללמוד בסופו של דבר לשלוט ברחפנים רציניים יותר עם FPV.

אני שוקל לרכוש את הסט שבכותרת מיד2 כדי להתאמן מבלי לסכן הרבה כסף. כ-650 ש"ח עבור מצלמה וכ-700 עבור הרחפן.

למה דווקא את הסט הזה?
הוא זמין, אני לא מכיר עוד סט שכולל מצלמה טובה במחיר כזה, אני יכול לכוון את הGOPRO בזווית של מצלמת הקבע של הרחפן ולקבל בנייד תמונה חייה של התמונה שתהיה דומה לתמונה בGOPRO.
חפרתי שעות בפורום הזה וניסיתי למצוא פתרון לרחפן + מצלמה עם שידור תמונה בשידור חי למסך שאצלי ביד במחיר של כ- 1500 ש"ח ולא מצאתי.

אם בכל זאת קיימות אופציות טובות יותר בתקציב שלי שיעזרו לי להתקדם מהר יותר ובעלות נמוכה יותר, אשמח לקבל כיוון.
אולי כדאי ללכת על רחפן יותר רציני בתקציב של 1500 רק לרחפן וללמוד לשלוט בו ורק אח"כ להוסיף לו מצלמה ומשדר ווידאו + מקלט ומסך? זה לא יקר מידי בשביל רחפן ראשון שככל הנראה יתרסק דיי מוקדם?
אולי דווקא V929 כדי להרגיש רחפן לראשונה ורק אח"כ להתקדם? מה קרוב יותר לתחושה של רחפנים גדולים יותר? הV929 או AR DRONE?

אודה לעצה.

guyst
16-10-2012, 16:36:52
Ar Drone אתה מתכוון ל"צעצוע" שמטיסים עם האייפון? לדעתי לא יקדם אותך לכיוון הרצוי ולדעתי לא ממש בעל יכולת להתקנת GoPro. ובטוח שעל V929 לא תוכל להתקין GoPro.

בוא נעשה סדר, יש מצלמת טיסה שמשדרת לאחור ויש GoPro לצילום וידאו מאיכותי (ניתן גם להשתמש ב-GoPro כמצלמת טיסה).
יש רחפנים שהם יותר משחק (כמו השניים שציינת) ויש רציניים קצת יותר עם כושר נשיאה של ציוד ויכולות טיסה מדוייקות יותר ולמרחק.
ציוד הוידאו גם הוא מתחלק לפחות איכותי שיתן פחות מרחק והאיכותי יותר בעל טווחים.

מה אתה מחפש בדיוק? מה אתה רוצה לעשות עם הרחפן?

vlad1996
16-10-2012, 16:43:47
1500 לכול הסט לא יספיק לך

s.mario
17-10-2012, 08:21:26
כמדומני הDRONE אינו מסוגל פיסית להרים בכלל את משקל הגופרו...:o

guy1a
17-10-2012, 11:31:13
אתה יכול להגיע לתוצאות דומות למה שאתה מחפש בקצת יותר כסף.
תנסה לחפש לוח TMF PRO ואז להרכיב אותו על רשימת הקניות שבנעוצים.
אתה יכול לסגור את הסיפור ב 2000 שח

עם גו פרו משומשת ושלט