PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה כמה שאלות של אמצע בנייה.

AdieLL
01-11-2012, 19:27:20
בפריים X525 או בכל אחד אחר, שמים לוקטייט בברגים?
ובברגים של המנועים?

אחרי שהחלפתי את צד הציר במנוע turnigy sk3 aerodrive
שמתי לב שיש מגרעת כזו, ככל הנראה היא הייתה עוזרת לתפוס אחיזה ב 2 הברגי אלן הפנימיים, עד כמה זה אמור להפריע אם בכלל מבחינת הרכבת התושבת לפרופים?

תודה :)
בקרוב שרשור בנייה :)

ebay007
01-11-2012, 19:31:29
האומים של השלדה הם ניילוק לא? אם כן אז אין צורך בלוקטייט.
למנועים כדאי לדעתי.

AdieLL
01-11-2012, 20:20:28
אני חושב שכן.

שאלה נוספת, האם אני יכול להשתמש בחוטים האלו (אדום שחור) 18AWG בתור חיבור בין הבקר למנוע?
אני מצרף תמונה של החוטים מהמנוע והחוטים שאני רוצה לחבר דרכם בין הבקר למנוע.
77046

ועוד משהו, איך לעזאזל אני מחבר לדים למקלט של הרחפן ככה שאוכל לכבות ולהדליק דרך השלט.
עשינו את זה במכונית על שלט אבל אני פשוט לא זוכר...

AdieLL
02-11-2012, 12:04:11
יש מישהו שיכול לעזור לי בכל מיני שאלות קטנות שצצות לי במהלך הבנייה?
מישהו שיכול להיות לי זמין אונליין במייל/פייסבוק/טלפון? (כמובן לא בשבת)

vlad1996
02-11-2012, 12:32:44
אתה יכול להשתמש בקבלים !
לחבות ולהדליק לדיים : http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__12615__Multi_Remote_Receiver_operated_on_off_Swi tch_.html

Shahars
02-11-2012, 15:23:23
אתה יכול להשתמש בקבלים !
לחבות ולהדליק לדיים : http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__12615__Multi_Remote_Receiver_operated_on_off_Swi tch_.html

ולאד, המפסק הזה ממש לא יתאים למטרה שהוא מחפש...

המפסק הזה יהיה טוב למקרה בו יש לך הרבה סוגים שונים של לדים על הכלי ואתה רוצה להפעיל אותם בסדר מסויים (או לזיקוקין במקרה שלי).
אם זה לא המצב, תקח בקר של מנוע בראשד וזה יעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר.

Shahars
02-11-2012, 15:24:57
אתה יכול להשתמש בקבלים !

המפסק הזה יהיה טוב למקרה בו יש לך הרבה סוגים שונים של לדים על הכלי ואתה רוצה להפעיל אותם בסדר מסויים (או לזיקוקין במקרה שלי).

avt
02-11-2012, 20:23:32

אני חושב שאתה טועה.
להתקן הזה יש שני אופני עבודה עיקריים. במצב הראשון הוא מדליק למשך חצי שניה את כל הערוצים בזה אחר זה, בסדר משתנה לפי מה שבוחרים.
במצב השני הוא מדליק ערוצים מסוימים לפי איזה סדר שרוצים. אפשר למשל לחבר לערוץ אחד את המצלמה, לערוץ שני את המשדר של המצלמה, לערוץ שלישי לדים אדומים ולרביעי לדים לבנים.
ואז אפשר להדליק רק את המצלמה והמשדר, או רק את הלדים האדומים, או את כל הלדים. או כל קומבינציה אחרת.

Shahars
02-11-2012, 20:51:47
אני חושב שאתה טועה.
להתקן הזה יש שני אופני עבודה עיקריים. במצב הראשון הוא מדליק למשך חצי שניה את כל הערוצים בזה אחר זה, בסדר משתנה לפי מה שבוחרים.
במצב השני הוא מדליק ערוצים מסוימים לפי איזה סדר שרוצים. אפשר למשל לחבר לערוץ אחד את המצלמה, לערוץ שני את המשדר של המצלמה, לערוץ שלישי לדים אדומים ולרביעי לדים לבנים.
ואז אפשר להדליק רק את המצלמה והמשדר, או רק את הלדים האדומים, או את כל הלדים. או כל קומבינציה אחרת.

אפשר גם להגיע מתל אביב לאילת דרך מטולה, השאלה היא למה לעשות זאת?
יש לך ציוד יעודי להפעלת לדים, מדוע לך לרכוש משהו שיתאים באופן חלקי?
יש לי את הלוח הזה מאז שהוא יצא אצל הסיני, והוא מעולה לשימושים שלו- אם אתה רוצה להפעיל סדרת פעולות בסדר מסויים. אבל בשביל לכבות ולהפעיל מחדש אתה תאלץ לעבור את כל הרצף שוב... אין בכך הגיון אם כל מה שאתה רוצה זה להפעיל או לכבוד לדים.

בקיצור, אם לא הובן מהתגובה הקודמת, הלוח הזה יכול בהחלט להפעיל לדים, הוא פשוט יעשה את זה בצורה מאוד מסורבלת ולא נוחה.
עם הלוח הזה לא יהיה ניתן לשלוט על עוצמת התאורה- רק דולק או כבוי, מה שבקר בראשד יעשה בקלות.

אגב, מצלמה ומשדר לא מכבים במהלך הטיסה והפעלה או כיבוי שלהם לא צריך לתפוס ערוץ.
בלוח הזה יש בסה"כ 9 קומבינציות מוגדרות מראש ולא ניתן לשנותן.
עזוב זה לא הפיתרון.

שחר