צפייה בגרסה מלאה : עזרה! עזרה בהגדרת הסימולטור PhoneixRC
סוף סוף הסימולטור 4 PhoneixRC עובד לי ומגיב ל שלט שלי esky 4 ערוצים:
77105
יחד עם זאת כאשר אני נמצא ב "set up new transmitter" אני נתקל ואין לי מושג איך להגדיר אותו מבחינת:
Engine
Collective Pitch
Rudder
Elevator
Aileron
Retract Gear
Flaps
1. אם אפשר פירוט מה התפקיד של כל אחד, והאם זה קשור אך ורק לטיסנים או לאליקופטרים / שניהם?
2. יש שם המון שלטים מסוגים שונים: Futaba, Hitec, Jr, Sanwa, Speakturn, Walkera ובתוכם יש עוד סוגים של שלטים, אפשר פירוט מה זה אומר? ומה הכי קרוב ל esky 4 channel או איך מגדירים בעצמי מה שנוח לי?
תודה רבה מראש, ושבת שלום
-עומרי
מישהו יכול לעזור לי בבקשה =/
סוף סוף הסימולטור 4 PhoneixRC עובד לי ומגיב ל שלט שלי esky 4 ערוצים:
77105
יחד עם זאת כאשר אני נמצא ב "set up new transmitter" אני נתקל ואין לי מושג איך להגדיר אותו מבחינת:
Engine
Collective Pitch
Rudder
Elevator
Aileron
Retract Gear
Flaps
1. אם אפשר פירוט מה התפקיד של כל אחד, והאם זה קשור אך ורק לטיסנים או לאליקופטרים / שניהם?
2. יש שם המון שלטים מסוגים שונים: Futaba, Hitec, Jr, Sanwa, Speakturn, Walkera ובתוכם יש עוד סוגים של שלטים, אפשר פירוט מה זה אומר? ומה הכי קרוב ל esky 4 channel או איך מגדירים בעצמי מה שנוח לי?
תודה רבה מראש, ושבת שלום
-עומרי
ממש כדאי ללמוד מעט אנגלית כדי להבין את המינימום הנדרש לתעופה !!!
Engine - מנוע, טיסנים ומסוקים
Collective Pitch קולקטיב (ה"כפתור של המעלית" במסוקים) עובד במקביל\זהה למנוע במסוקי רדיו.
Rudder - הגה כוון טיסנים רוטור זנב במסוקים
Elevator - הגה גובה בטיסנים
Aileron - מאזנות בטיסנים
Retract Gear - כן נחיתה בטיסנים ומסוקים
Flaps - מדפים בטיסנים
rossg1
07-11-2012, 06:22:14
אתה יכול ליצור קשר איתי אשמח לעזור
052-8369680
לאחר שעה 21:00
תודה אני אתקשר היום.
ו umbo זה לא קשור לאנגלית, יש לי סהכ 4 ערוצים להגדיר ו7 הגדרות שונות שהתוכנה מבקשת להגדיר.
מה מתוך 7 ההגדרות חשוב יותר לטיסן מאשר אליקופטר, מאחר ואין לי מקום להגדיר את כולם (או שצריך להגיד כמה בערוץ אחד?)
מכוון שיש לך את השלט של ESKY הרי שהוא מופיע ברשימת השלטים.
לחצן system -> your control -> other -> Esky 4 channel ואז לחצן EDIT .
מכוון שיש לך רק 4 ערוצים הרי שמדפים וגלגלים צריכים להפעיל מהמקלדת ואילו ערוץ Collective Pitch מסמנים בדיוק כמו המצערת עבור הליקופטרים (כותבים ב-ה )
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.