PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה סירת מנוע

Dudi Avoksis
18-11-2012, 08:18:02
שלום לכל חברי הפורם,

רכשתי סירה חשמלית מ דגם PX-16 עם 2 מנועים של 390 ובעלת הספק סוללה של Ni-CD 7.2 v 1800mah
רציתי לדעת האם אני יכול לשדרג את הסוללה למשהו חזק יותר, ולהפיק יותר מהמנוע , עלות לסוללה לא כל כך משנה לי, אני פשוט רוצה משהו חזק.
השאלה היא האם אני יכול נניח לשדרג ל NI-CD 7.4v 6000mah וזה ישדרג לי את ביצועי הסירה או שמה זה ידפוק את המנוע?

תודה מראש לכל העוזרים.

niko
18-11-2012, 09:53:08
תשובה קיבלתי בשבילך בפורום בחול The Speed you get out of the box is about 13-14mph and you can really boost it with a lipo and possibly upgrading the motors to
motors with lower turns=more speed. Im running this on twin 400 speed motors now with a 8.4v, 5000mAh battery. Increased speed by about 25%.
בקיצור מנועים 400 ברש יש בחוץ בשקל וחצי ותעלה את מתח סוללות 8.4

Dudi Avoksis
19-11-2012, 11:03:20
תשובה קיבלתי בשבילך בפורום בחול The Speed you get out of the box is about 13-14mph and you can really boost it with a lipo and possibly upgrading the motors to
motors with lower turns=more speed. Im running this on twin 400 speed motors now with a 8.4v, 5000mAh battery. Increased speed by about 25%.
בקיצור מנועים 400 ברש יש בחוץ בשקל וחצי ותעלה את מתח סוללות 8.4

מעולה , תודה על התשובה המהירה,
אני קצת חדש בתחום ולא כל כך מכיר מהיכן היית ממליץ לי לרכוש מנוע ברש ואיזה סוג? (נפח) וגם סוללות, אין לי בעיה לבצע את הרכישה מאתרים בחו"ל אתה יודע סינים וכאלה

תודה על העזרה מראש.:)

kanter_m
19-11-2012, 13:39:48
היי, אני לא הייתי ממהר לרוץ לקנות מנועי ברשד חזקים יותר וסוללה גדולה יותר, לפני שבודקים אם הבקרים יעמדו בזה.
האם המנועים מחוברים במקביל לאותו בקר או לכל מנוע יש בקר נפרד?
לפי מה שראיתי ברשת זה בקר עם מקלט על אותו מעגל, משהו די פשוט וזול שלא ניתן להחלפה ושידרוג. חוץ מזה גם לא ראיתי כניסות לקירור מיים.
בחום רב לא הייתי ממליץ להתעסק עם זה, אולי להחליף סוללה ל-3000ma/7.2v ליפו כדי להאריך את זמן הריצה.
להתאמן בהשטה ולאחר קבלת התאבון לקנות סירה נורמלית עם מוע ברשלס, בקר טוב, סוללות וכו'.
בהצלחה

Dudi Avoksis
20-11-2012, 06:50:57
היי, אני לא הייתי ממהר לרוץ לקנות מנועי ברשד חזקים יותר וסוללה גדולה יותר, לפני שבודקים אם הבקרים יעמדו בזה.
האם המנועים מחוברים במקביל לאותו בקר או לכל מנוע יש בקר נפרד?
לפי מה שראיתי ברשת זה בקר עם מקלט על אותו מעגל, משהו די פשוט וזול שלא ניתן להחלפה ושידרוג. חוץ מזה גם לא ראיתי כניסות לקירור מיים.
בחום רב לא הייתי ממליץ להתעסק עם זה, אולי להחליף סוללה ל-3000ma/7.2v ליפו כדי להאריך את זמן הריצה.
להתאמן בהשטה ולאחר קבלת התאבון לקנות סירה נורמלית עם מוע ברשלס, בקר טוב, סוללות וכו'.
בהצלחה

אחלה אני אאמץ את הרעיון שלך .

תודה על התשובה המהירה :)

niko
20-11-2012, 12:03:30
ההמלצה שקיבלתי מבחור ששידרג את אותה סירה בדיוק