צפייה בגרסה מלאה : מדליק HELIDAILY חוגגת שנה ואתם יכולים לזכות בפרס !
guyro
22-11-2012, 21:35:40
כן ,היום אנחנו חוגגים שנה ל- http://helidaily.com,
בדיוק לפני שנה העלנו לאוויר את HELIDAILY וזה פשוט נהיה מטורף ! אם כמה אלפי מבקרים בכל יום , האתר נחשב להצלחה ונהיה אתר חדשות בינלאומי מבוקש ביותר לתחום המסוקים מונחי השלט.
בעזרת HELIDAILY הצלחנו גם למנף את התחביב בארץ בעיקר בתמיכה באירועים המקומיים ואפילו באירוע חשוב מאוד בחו"ל.
אבל חלק ניכר מן ההצלחה נתונה בידי הגולשים וחלק ארי מהם הינם חברי הפורום הזה וגם מנהלי EFLY שנתנו יד ותמכו.
ולכן החלטנו להגריל פרס יוקרתי לאחד החברים בפורום.
כל מה שאליכם לעשות הוא :
1) LIKE - תודה בשירשור הזה
2) לכתוב הודעה נחמדה בשירשור על HELIDAILY
ביום ראשון נפרסם את שם הזוכה והפרס...
שיהיה סוף שבוע נעים ורגוע,
http://www.efly.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=78239&d=1353616313
Scooter007
22-11-2012, 21:47:02
חרוזים ושירים לא תשמעו ממני אבל בכל זאת חייבים לפרגן...
לפני כשנה נכנסתי לתחום המסוקים ומאז HELIDAILY הפך להיות דף הבית השני שלי (בכל זאת אנחנו חיים בישראל ולא חסרות חדשות), המון אינפורמציה מעניינת, סרטונים של מטיסים מטורפים, כלים חדשים ומגוונים וסקירות מדהימות בנושאים רבים (אין על הקליפ של רון בבנית ה 630 :-)).
מזל טוב!!! כל הכבוד, המשיכו ככה, האתר הזה נותן קצת רוגע (לא למנהל הבנק שלי) וגם סוג של ״טיזינג״ בתוך כל השגרה היומיומית!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
שגיא בהדונס
22-11-2012, 21:52:14
אתר ממכר, בעיקר מפאת העובדה שהעידכונים שוטפים ומהירים!!
כל הכבוד... המשיכו כך.
Friman
22-11-2012, 21:54:17
גיא אני שמח קודם כל בשבילכם, האנשים שעומדים מאחורי הלידיילי! אתר אינטרנט לא מצליח סתם אלא כי יש לו מה להגיד, ולך ולכל יתר הח׳ברה שמובילים את התחום בארץ יש בהחלט מה לומר בתחום. תודה רבה על האתר ועל כל יתר הפעילות לקידום תחום המסוקים בארץ ובעולם.
alex1312
22-11-2012, 21:58:00
מזל טוב עד 130 כי 120 כבר תפוס ל78246
גיא שאפו על ההישגים בשנה האחרונה ולפני הכל גיא מההכרות שלי איתך אתה אחלה בנאדם עוזר ומפרגן דבר שני רבותי האיש הזה הביא תוצאות מרהיבות ב 3D MASTERS האחרון עם המטיסים הכי טובים בעולם איתן גולדשטיין ואסף אלוש כל הכבוד הצלחת לקבל שם עולמי כל הכבוד ובקשר לאתר שלך HELIDAILY כל יום אתה מפרסם הרבה דברים חדשות ואינפורמציה שתורמת לההובי הזה ואין ספק בכך תמשיך ככה .
בזכותך הפרום קצת נושם אני מאחל לך דרך צלחה ותתפתח בתחום כשה השמיים הם הקו ההתחלתי אומרים על דברים כאלו נו שיהיה בשעה טובה:cool::cool::cool::cool::cool:
dror_z
22-11-2012, 21:58:44
מאחל שנה מדהימה לא פחות ואפילו יותר
protos
22-11-2012, 22:01:08
בס"ד
כבר 27 שנה שהתחביב הזה לא יוצא מהראש......מימי רמי מטיסן חיפה, קלוב תעופה נהריה ועד היום, פשוט תענוג לראות באתר את הדור הצעיר מגיע להישגים בינלאומיים תוך רצינות והשקעה שלא תמיד מאפיינים נערים בדורנו .
Trex450
22-11-2012, 22:03:58
בהחלט עשיתם צעד מרשים בענף ומצליחים כל הזמן לחדש עם כתבות עדכנים ודילים מעניינים מקווה שזה ימשיך גם לשנים הבאות ... ויאלה תנו לנו עוד דילים לבלאק פריידי וסייבר מונדיי.
מזל טוב ובהצלחה..
eliranh03
22-11-2012, 22:12:26
אתר מדהים ולא יכול להיות יותר מעודכן מזה כל היום עידכונים שוטפים.
כל הכבוד על העבודה המדהימה באתר
zakizak
22-11-2012, 22:22:26
גיא,אנחנו לא מכירים אבל זה לא מונע מלשמוע ולקרוא הרבה דברים טובים עליך.אני תמיד מוריד את הכובע בפני אנשים שפועלים למעם תחום
שעושה טוב לכולם.תמשיך בעבודה הטובה.
SHAHAR AB
22-11-2012, 22:22:51
טוב אני יגדיל את ה LIKE ל BIG LIKE .
והוסיף ויאמר כי האתר HELIDAILY מוסיף הרבה כלים בתחום וחידושים שיוצאים בשוק העולמי וחלקם כבר מותקנים אצלי וחלקם בדרך(תראו עוד מעט בשירשור ניפרד) לכן ממני כל הכבוד לגיא ולאתר על בנק המידע והעידכונים.
יחד עם זאת שאפו גדול על כל המפגשים/תחרויות שמאורגנים ביוזמת האתר HELIDAILY וגיא שבהם נפגשים כל חברי EFLY וסוף סוף אפשר לראות למי שייך כל כינוי בפורום (חוץ מאלו שמתחבאים מאחורי המקלדת) וגם מרוויחים פרסים שהרי אי אפשר בלי זה עבור הישראלי הממוצע(בצחוק אל תקחו את זה ברצינות).
ישר כח
שחר
חן תם
23-11-2012, 00:23:47
כל הכבוד על האתר ועל ההצלחה שלו! אני רואה כמה אתה משקיע באתר הזה וזה אכן שווה את זה!
מזל טוב HELIDAILY
האתר שמרכז עבורנו את כל החדשות בתחום המסוקים על שלט
כל הכבוד !!!
hezib
23-11-2012, 03:18:23
היי גיא ערב טוב(סתם גיא פינס)
אז מזל טוב לשנה של HELIDAILY הרבה הצלחה להמשך מי יתן ונוכל לעשות המון אירועים
ויהיה לנו שקט במדינה:o
הבוררר
23-11-2012, 03:55:06
אחרי השקעה טובה תמיד כיף לקטוף את הפירות בנחת.
אין ספק שהאתר הזה מלווה אותי בכל יום שאני פותח סמארטפון או לפטופ, סתם בשביל עדכון טוב או סרטון מעניין, תמיד מחדש תמיד מרענן.
בטוח שכנראה גם ימשיך להיות כך.
big like helidaily
meshushelly
23-11-2012, 05:35:46
כיף שיש הזדמנות להודות, בלי קשר לפרס כזה או אחר. הלידיילי פשוט מספק את הסחורה, כל יום בלי חוכמות נותן תוכן איכותי ומושקע. אני שומר לי את המייל היומי לערב כשאני פנוי, ונהנה מזמן האיכות :-)
שמח בהצלחתכם, מקווה שאתם נהנים ורואים מכך נחת.
המשיכו כך!
משה שלי.
adi 29338
23-11-2012, 06:32:14
מזל טוב לאתר מספר אחד בעולם בתחום המסוקים HELIDAILY ולא פחות מגיע מזל טוב לאיש והאגדה גיא רוגלית שהקים במו ידיו את האתר המדהים הזה שתמיד מעדכן אותנו בדברים הכי חדשים שיוצאים לשוק המסוקים ואין ספק שבלעדיו תחום המסוקים בארץ היה נראה אחרת :) דוגמא טובה היא התחרות האחרונה שגיא ארגן בחסות HELIDAILY ועוד כמה ספונסרים היה מעולה +++ הכל היה מתוקתק כמו שעון והפרסים היו באמת הפתעה גדולה :D אני בטוח שהאתר הזה ימשיך להיות שם דבר בתחום המסוקים והמטיסים בעולם כולו :cool: ככה זה שבחור רציני כמו גיא לוקח על עצמו דברים הוא תמיד רוצה להגיע הכי גבוה שאפשר (לפסגה) לא במקרה אסף ותותי הגיעו להצלחה גדולה ב - 3D MASTERS האחרון :cool: גיא השקיע המון מזמנו כאילו אלה היו הילדים שלו והתוצאות הן ההוכחה לכך :D שמחתי מאוד להכיר את גיא בחור מקסים שתמיד יהיה מוכן לעזור ולא רק בתחום המסוקים :D אני באמת שמח בשבילך :D האתר הזה הוא כמו ילד שנולד וכבר מהשנה הראשונה אתה יודע שיש לו עתיד מזהיר, אני חושב שאין יותר כיף מזה :D
אטקין ש
23-11-2012, 07:15:57
לכל צוות HELIDAILY ולגיא במיוחד הרבה מזל טוב לשנה הראשונה !!
אין צל של ספק שנכנסתם לעולם כמו רוח סערה ונעמדת בראש הטבלה בעולם המסוקים.
להיות טובים זה קשה מצריך הרבה עבודה קשה להיות כל הזמן בדריכות להביא לעולם את כל מה שקורה על מנת שכולם ידעו ויתחדשו.
אבל גיא כמו שאני אומר לכולם להיות אלוף זה עבודה קשה להישאר אלוף לאורך זמן זה הרבה יותר קשה........
אבל אין לי ספק שתמשיכו לעשות את העבודה כי כמו שכולם מכיר אותך אתה לא מפחד מלעבוד קשה!!!!
בהצלחה בהמשך איש יקר!!!!
מזל טוב לאתר HELIDAILY 78244
-----------------------------
אני מאוד אוהב את האתר ומתעדכן בו על חידושים,עדכונים,מידע,סרטונים ועוד...
אתר מתעדכן בתדירות גבוהה מאוד והוא מרגיש חיי, כל הזמן שאני נכנס אני מוצא משהו חדש ושונה לקרוא ולהתעניין!
לא סתם האתר מצליח כלכך, אלה בגלל שהוא מושקע ומנוהל על ידי אדם שיודע לעשות זאת בצורה הטובה ביותר ולא רק באתר אלה בתחום בכלל.
וזו הסיבה שאני אמשיך לבקר באתר הזה בלי סוף וממליץ לכולם גם :)
סאונד בראש
23-11-2012, 07:21:12
מזל טוב לשנה הראשונה
טוב שיש אתר שמשאיר אותנו מעודכנים בתחום כל יום
ובהצלחה בהמשך הדרך
אני מצטרף למה שנאמר , באמת אתר מדהים, מקצויעי, איכותי... שתזכו לעוד שנים ארוכות בטופ...
Sent from my GT-I9300 using Xparent Cyan Tapatalk 2
yossi kanza
23-11-2012, 07:52:16
מזל טוב , אחלה אתר יש המון מידה שותף וסירטונים
אלו והצליחו :D:D:D
בברכה
יוסי
Ivliev.rc
23-11-2012, 07:58:10
מזל טוב לשנה הראשונה לאתר 78245
כל הכבוד לגיא רוגלית !
3Dor.b
23-11-2012, 08:16:05
אתר נחמד מאוד, כיף מאוד לצפות בסרטונים האיכותיים שמועלים אליו ושיהיה המון בהצלחה איתו בהמשך!
ebay007
23-11-2012, 08:22:35
אתר מעולה שלא יכל שלא להצליח!
הא בנוי טוב, נשאר מעודכן, והפרסומים בו מעניינים!
מזל טוב לרגל שנה, ובשנה הבאה אתם כבר תהיו ה-rcgroups של חדשות בענייני מסוקים!
yoreh
23-11-2012, 08:33:57
מזל"ט לצוות HeliDaily !!! האתר שלכם מרשים ונראה כאילו היה שם תמיד... לא הייתי מנחש שהילד הזה רק בן שנה. יצרתם עוגן רציני לתחביב בארץ ובחו"ל ועל כך - ישר כח.
בהצלחה בשנים הבאות.:cool:.
wonderd
23-11-2012, 08:57:53
כגולש בפורומים שונים אני יכול להעיד ממקור ראשון שהרבה אנשים בעולם מכירים את האתר ומשתמשים בו באופן קבוע.
אתר החדשות (הראשון אם אני לא טועה) שמרכז בשבילנו את העדכונים הכי חמים מכל התחום המעניין הזה, לא צריך יותר לחפור בכל האתרים בשביל למצוא את המוצרים החדשים ואת האירועים הנחשבים - צריך פשוט להיכנס ל HELIDAILY.COM והכל מרוכז שם בשבילנו על מגש של כסף.
כמה פעמים כבר קרה שמצאתי כל מיני עדכונים חמים וכשנכנסתי ל HELIDAILY.COM כבר מצאתי שהם הקדימו אותי..:)
כל הכבוד ענק לכל מי שהיה חלק מההקמה של האתר וההפצה שלו בעולם התחביב שלנו בצורה כל כך טובה ולכל מי שנוטל חלק בעבודה הסיזיפית היומיומית של העדכונים השוטפים.
לייק גדול על ההשקעה והיכולת!!
Yoav Lahav
23-11-2012, 09:10:29
HELIDAILY my heli site,
HELIDAILY spice my life,
HELIDAILY is the best,
HELIDAILY you wont regret!!!
מזל טוב לכל צוות HELIDAILY
תודה על השקעה,זמן,התמדה וכמובן אהבה לתחום מדהים הזה. בזכות כל האלו הגעתם להצלחה. בהצלחה בהמשך!
ואותי הפכתם למכור עוד יותר - אין יום שאני לא נכנס. ותמיד מייל יומי מעלה חיוך.
תודה
ofaingu
23-11-2012, 09:32:51
באמת לייק ענק ומזל טוב,האתר הזה זו אולי הדרך היחידה שלי להשאר מעודכן בדברים חדשים שמתרחשים בתחביב כשאני בצבא...
elicopter
23-11-2012, 09:36:20
אתר מעולה לאדם יקר שעוזר ותומך בתחום הנהדר,חדשות ועידכונים ללא הפסקה -בהחלט עוזר בעיתות מצוקה ,אז תודה קטנה ולייק גדול - שרק תמשיכו לגדול
מזל טוב !!!
האתר שעוזר לך להיות מעודכן כל יום כל היום , פשוט תענוג:cool:
ELIRANBS
23-11-2012, 09:46:31
ברכות ל HELIDAILY לשנה של עשייה , אין ספק שהאתר נותן לכולם עידכונים הכי חמים שיש לנו בתחביב המדהים !!!
כל הכבוד!!!:)
michaelgl
23-11-2012, 09:58:56
כגולש בפורומים שונים אני יכול להעיד ממקור ראשון שהרבה אנשים בעולם מכירים את האתר ומשתמשים בו באופן קבוע.
אתר החדשות (הראשון אם אני לא טועה) שמרכז בשבילנו את העדכונים הכי חמים מכל התחום המעניין הזה, לא צריך יותר לחפור בכל האתרים בשביל למצוא את המוצרים החדשים ואת האירועים הנחשבים - צריך פשוט להיכנס ל HELIDAILY.COM והכל מרוכז שם בשבילנו על מגש של כסף.
כמה פעמים כבר קרה שמצאתי כל מיני עדכונים חמים וכשנכנסתי ל HELIDAILY.COM כבר מצאתי שהם הקדימו אותי..:)
כל הכבוד ענק לכל מי שהיה חלק מההקמה של האתר וההפצה שלו בעולם התחביב שלנו בצורה כל כך טובה ולכל מי שנוטל חלק בעבודה הסיזיפית היומיומית של העדכונים השוטפים.
לייק גדול על ההשקעה והיכולת!!
+2
כל מה שאלעד אמר אני איתו
רק שיש לי שאלה אחת:
האם אתם יושבים ועושים ריפרש לכל דפי האינטרנט בעולם בשביל למצוא סקופים
או שמשתמשים\אתרים שולחים לכם אותם
שיהיה בברכת הצלחה בהמשך!
satrianip
23-11-2012, 10:49:44
גיא רוגלית אמרתי לך את זה כבר כמה וכמה פעמים שהלידיילי הוא חלק בלתי נפרד משגרת היום יום שלי שזה אומר הכל
לפני שאני מתחיל לגלוש קודם כל זה הלידיילי....ואחרי זה כל השאר
אז אני גם אברך המון מזל טוב על שנה של עשייה ברוכה על מיתוג עולם המסוקים כעולם המוביל בתחום הטיסנאות
בארץ ולדעתי גם בעולם...
תודה לך גיא על פשוט מי שאתה ורק שתמשיך לנו ככה ושלא תשבר ושלא תתעייף לנו חלילה! אנחנו האנשים הפשוטים
צריכים אחד כמוך בתחביב יזם ומוביל תהליכים משורה הראשונה
זהו תודה ומזל טוב
LiorNT
23-11-2012, 10:55:32
אז כה...
אם נתחיל לפרט כמה אנחנו מעריכים את Helidaily ואת גיא וכמה אנחנו גדלים וצומחים איתם אז השרתים של האתר יקרסו,
אנסה לתמצת...
גיא... הקמת לנו אתר ברמה מטורפת,
אין יום שאנחנו לא מבקרים בו, מתעדכנים בו, ולומדים ממנו המון - כל הכבוד, ח"ח, שאפו וכל מה שמסביב
אני אספר סיפור קצר...
אנחנו 3 אחים, האמצעי בינינו תמיד חלם להטיס מסוק וקנה מסוק מלפני כ 8 שנים (Hirobo shatel X אם אני זוכר נכון)
אבל אז כנראה שהתחביב לא היה נפוץ ולא היה אתר ולא היו חברים לשעת צרה , בסופו של דבר... לקח כמה שיעורים - הרים את המסוק - ריסוק אותו, התייאש ויצא מהתחום.
היום , אנחנו (שני האחים הנוספים, מלבד האמצעי) מטיסי מסוקים טנהנים מכל רגע וואני יכול לעמוד זקוף ולהגיד דבר אחד ויחיד
אם לא אתם- האנשים כאן בפורום, אם לא האתרים שהקמתם, אם לא הרצון הטוב לבוא ולעזור בכל שעה ושעה לא בטוח שאני, אחי, ועוד הרבה אנשים כאן היינו ממשיכים ונהנים עם התחביב הזה נקודה !!!!
אז תודה רבה לכם, תודה רבה לך גיא על האתר הנפלא שהקמת לנו...
יישר כוח
bartovmoti
23-11-2012, 11:17:33
מזל טוב להלידיילי ולגיא ורגלית, אין ספק שישראל על המפה בתחביב הזה וזה הרבה בזכותך ובזכות helidaily! ישר כח על כל מה שאתה עושה בארץ ובעולם כדי לקדם את התחביב בארץ הקטנה שלנו!
תהיה בריא!
naor14
23-11-2012, 11:17:44
מזל טוב, מצטרף לכל מה שנאמר כאן, אתר ברמה גבוהה שאף פעם לא משעמם להיכנס אליו, מאחל רק הצלחה לשנים הבאות
HELIDAILY נטוע בכל המטיסים אף על פי שהוא מסקר כלי תעופה(כמו שאומר המשפט לגבי עץ התמר "שורשו בקרקע וצמרתו במרומים שבשמים".
תמשיכו להלך גאים וזקופים ותעזרו למטיסים בכל עניין ועניין.
לגיא וכל צוות HELIDAILY תמשיכו להיות כמו שאתם ושהאתר ימשיך לנסוק לגבהים.
kobigozlan
23-11-2012, 11:58:21
שנה מבורכת ובהצלחה בבאות
אתר מצויין לכל הדעות שמחים בהצלחה ונהנים ממנה בכל יום
תודה רבה לכם לכל העדכונים והחדשות והמאמץ שאתם משקעים ישר כח
והמון בהצלחה
shaked18
23-11-2012, 12:11:06
מזל טוב HeliDaily שהיה עוד שנים רבות
בהצלחה :o
motti-74
23-11-2012, 14:46:35
כשאני מגיע מהעבודה....אני נותן ...נשיקה לאישה ....נשיקה לילדים..........וקופץ לגלישה באתר של המסוקאים...........(-:
הלידיילי ...האתר שמשאיר אותך בעיניינים.....או בתרגום חופשי לאנגלית ...The site that's keeps you on SIGHT....
המון הצלחה בהמשך.
מוטי מצוות האנדרטה........ב"ש.
שחר לזרוב
23-11-2012, 15:14:14
אין - אין - אין חגיגה, בלי - בלי - בלי עוגה . . . אז איפה, איפה, איפה העוגה ???????????? ;)
הלואי והשנה הבאה תהיה הצלחה לפחות כפולה ומכופלת כמו מהשנה החולפת.
יופי של עבודה. עוד הצלחה עולמית תוצרת החברה הטובים.
מזל טוב
HeliDraco
23-11-2012, 16:25:29
מזל טוב לאתר שכבר שנה בעקביות גומר לי את חבילת הגלישה :D
תמשיכו לתת לנו את כל החדשות, הסרטים, התמונות מהעולם והפרגון לתחביב המסוקים הישראלי.
בגלישה, אגב, נטפל :)
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
ohad4565
23-11-2012, 16:37:26
שיהיה במזל טוב...
תמשיכו לעדן כמו תמיד ממש כיף לקרוא ולהתעדכן!!!!!!!
Scooter007
23-11-2012, 16:46:38
גיא, כדי לאתגר אתכם לקראת השנה הבאה....
נראה לי שאפליקציה לפלאפון (כולל widget עם חדשות מתעדכנות) הינה מתבקשת. :D
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
liran
23-11-2012, 17:05:51
כך אני רואה את HELIDAILY:
H-elicopters מסוקים
E-njoyment הנאה
L-ove אהבה
I-nformation מידע
D-edication מסירות אין קץ
A-spiration שאפתנות
I-ndependence עצמאות
L-iberty חופש
Y-outh נעורים
מאחל לכם שתמשיכו לספק לנו את הסחורה בשגשוג והצלחה לעוד הרבה שנים ושתשארו צעירים לנצח :)
Hagay
23-11-2012, 18:44:35
מזל טוב לאתר ולעושים במלאכה, לצמוח תוך שנה למימדים כאלה זה רק עבודה קשה ונכונה,
לא שוכחים גם את המגוון בעולם המסוקים שעזרתם להביא כמובן.
תודה
optiplex
23-11-2012, 19:02:45
ואללה עברה שנה ... מזל טוב גיא ושותפיו לאתר המדהים הזה
מעודכן יום יום ומלא אינפורמציה, סרטונים וכל מה שצריך
אז שיהיה הרבה מזל טוב ושלא יגמר :)
guyro
23-11-2012, 21:35:23
תודה רבה לכולם, כיף נורא לקרוא את מה שכתבתם, אחלה פרגון !
טיזר קטן...הפרס הוא... מתחיל ב-V ונגמר ב- R....וצבעו כסוף....
יש זמן עד יום ראשון בשעה 10 בבוקר לעשות LIKE ולכתוב , בשעה עשר נעשה הגרלה ונודיע על הזוכה המאושר :cool:
alex1312
23-11-2012, 22:03:47
אחלה פרס באמת שווה
s.mario
23-11-2012, 22:11:45
מזל טוב לחגיגות השנה, תענוג לעקוב אחרי התכנים והפרסומים באתר.
מרגיש תמיד שהמידע החם בתחום נמצא שם לפני כולם...
ישר כח!!
MDreamer
23-11-2012, 22:54:21
כל מה שאני אגיד הוא כלום לעומת הפרגון שיש פה מהחברים וזה המדד. שמחנו לעזור בהתחלה ואנחנו שמחים לתת במה למיזמים כאלו בהווה ובעתיד.
אני חושב שמה שגיא הרים ומתחזק יומיומית(וזה החלק הקשה) הוא ממש ה Ynet של עולם המסוקים כיום והוא "מוצר משלים" לפורומים באשר הם.
מזל טוב ושרק ימשיך
עד למיזם הבא..
אריה הלפרין
24-11-2012, 00:31:35
שאפו כל הכבוד
תרמת המון לקהילת המסוקאים
תמשיך ככה
מזל טוב
amijan27
24-11-2012, 07:52:13
מזל טוב לאתר HELIDAILY לרגל השנה.
אני מאד שמח שהאדם היקר בשם גיא הרים את הכפפה והעלה את התחביב הזה של מסוקים ושל שלט רחוק בכלל לדרגת מודעות חדשה עם תחרויות ויצוג בחול לא עוד אנדרדוג ותמיד כיף להתעדכן באתר אם זה לרייר על מוצרים חדשים או על מטיסים ברמה גבוהה, שתמיד יהיה לאן לשאוף, בקיצור תודה!;)
sapancool
24-11-2012, 10:33:38
כל הכבוד באמת אתר מצויין
עוזר לי הרבה
ובהצלחה בהמשך הדרך(;
yoavl
24-11-2012, 12:58:57
אתר מעולה, תמיד כיף להיכנס ולקרוא בו!
מזל טוב ובהצלחה בהמשך :o:rolleyes:
danoneyal
24-11-2012, 13:02:42
אחלה אתר שבעולם :)
Roi Miron
24-11-2012, 15:14:26
בהחלט אתר מעולה!
נמצא במועדפים לצד EFLY
תמשיך עם העבודה הטובה גיא!
מזל טוב
מזל טוב גיא
באמת אחלה אתר עם הרבה חומר מענין
מעודכן כל יום בכל מה שחדש בתחום
להגיד את האמת אישתי לא כל כך אוהבת את האתר הזה
לא נישאר אוכל לילדים ולקניות שלה
אני שוקל ליפתוח חשבון בנק ניפרד לתחביב
mosheg
24-11-2012, 18:28:03
מזל טוב ועוד הרבה לשנה הבאה.
שמתם לב כמה מתנות חילק הלי דילי לחברה הישראלים השנה ?
אז מאוד חשוב לנו שתמשיך להצליח כי גם אנחנו מרוויחים מזה . גם ידע וגם מתנות
בהצלחה
guyro
25-11-2012, 07:42:17
מי שעוד לא הספיק....בשעה 10 בבוקר הקלפיות יסגרו ו"נספור" את הקולות :cool:
yossis
25-11-2012, 07:49:38
מזל טוב :)
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.