צפייה בגרסה מלאה : מחנה מכוניות RC של חברת הארה. מתכוננים לקיץ הקרוב. התיעצות.
אורן חן
23-11-2012, 08:42:55
שלום חברים
אנחנו חברה שמקיימת חוגי העשרה לילדים. אני באופן אישי טיסנאי הרבה מאוד שנים, התלהבתי לאחרונה ממכונית "סטדיום טראק" של הסיני והחלטתי לפתוח מגמת מכוניות שלט, במקביל למחנה הטיס שלנו שמתקיים בקיץ.
שאלתי - מה דעתכם על המכונית הזו כמכונית ראשונה לילדים מבחינת התאמה, עמידות וכו'.
האם מישהו מכיר גרסת קיט שלה ?
חוץ מזה אני מחפש מישהו שינהל מקצועית את המגמה הזו בקיץ, אז אם זה מעניין מישהו אשמח לשמוע
oren@heara.co.il
תודה
רן ענבר
23-11-2012, 09:21:03
הי אורן
לסיני יש הרבה מכוניות בקנ"מ שונים לאיזה אתה מתכוון?
למה אתה צריך את הרכב כקיט?
קיטים של רכבים מגיעים מהעולם התחרותי שבו המתחרה "לא סומך" על הרכבת החברה וכן מעוניין לעשות לרכב סט אפ משלו
ולכן לא צריך צמיגים,מנוע,בקר, סרוו, שלט,צביעת חופה,ואפילו לא את השמנים שמגיעים עם הרכב.
ברכבים תחרותיים [המגיעים כקיט] איכות החלקים דיוקם ועמידותם גבוה בהרבה מרכב RTR
לכן להביא רכב שמגיע כקיט למצב נסיעה יעלה יותר מ פי 2
כמו כן מה התקציב שלך לרכב?
כמה רכבים אתה צריך?
רן ענבר
עריכה...
בא לי רעיון:
http://www.amainhobbies.com/product_info.php/cPath/1_44_1561_2574/products_id/239034/n/Kyosho-Sand-Master-Type-1-1-10-2wd-Buggy-Combo-Kit-w-Syncro-24GHz-Radio-System-Red
הרכב הזה הוא רכב זול יחסית בעל מנוע בראשד+שלט 2.4 אשר מגיע כקיט להרכבה אך כולל את כל הדרוש להרכבתו [למעט סוללות ומטען]
רכב כזה מתאים למתחילים [מהירות של עד 40 קמ"ש] ועונה גם על הרצון להרכיב את הרכב במהלך החוג [אם זו כוונתך]
אורן חן
23-11-2012, 20:51:26
שלום רן
תודה.
כרגע המכונית מהסיני שמעניינת היא ה"סטדיום טראק" . עולה כ 50 $, מה שהוגדר כתקציב.
המכונית שהפנת אותי יקרה בהרבה.
אם היה ניתן לקבל כקיט יתכן וזה היה טוב יותר .
אנחנו נזמין כ - 50 יח', כולל שלטים וכו'
אשמח לשמוע על כל תובנה
בעיקרון אני לא מהתחום אבל הזמנתי אחת לדוגמא וממש נהניתי ומעבר המכונית בנויה יפה
אורן חן www.heara.co.il
ebay007
23-11-2012, 21:23:58
אומנם השיקולים של אדם פרטי ושל חברה לא זהים, אבל המכוניות מהסיני באיכות די מעפנה, וכשילד שלא יודע להסיע ולתחזק יקבל מכונית כזאת, היא תהפוך לערמת פלסטיק די מהר.
אז עדיף מכונית עם הוראות מסודרות, איכות סבירה, וחלקים זמינים.
כמו רן, אני חושב שהקיושו זאת עסקה מעולה.
גם קיט (שזה מצויין ל"קייטנות" בתחום), גם חברה טוב, גם הוראות ברורות, וגם חלפים.
ובטח אם תזמינו מהם 50 יחידות יהיה לכם יותר עם מי לדבר מאשר עם הסיני.
רן ענבר
23-11-2012, 22:18:49
אורן.
50 יחידות זה לא מעט
דיברתי היום עם היבואן של קיושו וזה מעניין אותו [אני לא צד בעיניין]
אני לא יודע לגבי הרכב הסיני אבל הרכב שנתתי לך הוא לא רכב סיני!
הוא רכב יפאני ויש הבדל עצום באיכות
אמנם הרכב הזה מוגדר כרכב זול למתחילים ואני לא מצפה ממנו לנצח בתחרות אך עדיין ניתן להנות ממנו בכיף.
אני שולח לך הודעה פרטית עם פרטי היבואן ואתה מוזמן לפנות אליו.
יש לי עוד רעיון בשבילך:
מסלול רישפון נמצא כ 5 ק"מ מהמקום בו אתם ממוקמים
אתה יכול לפנות להנהלת המסלול בבקשה להשכיר את המקום לצורך הפעילות שלכם [ע"פ התניות של המסלול]
רן ענבר
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.