צפייה בגרסה מלאה : יעוץ ברכישת מסוק למתחיל
tomy669
26-11-2012, 19:51:55
שלום,
מזה כבר זמן רוצה להיכנס לעולם המסוקים.
רציתי להתייעץ לגבי מסוק מסויים שעומד בתקציב שלי.
מדובר במסוק TREX 450 FB יד שנייה והשאלה שלי היא אם כדאי לרכוש יד שנייה למתחיל או שעדיף חדש?
בנוסף חשוב לציין שיש סימולטור ומתאמן.
אני זקוק לשלט וחשבתי על ספקטרום DX7
LiorNT
26-11-2012, 20:43:21
השאלה הראשונה המתבקשת היא כמובן מה התקציב שלך ?
השאלה השנייה היא למה דווקא fb ולא fbl ?
ולגבי ספקטרום... לי יש את ה dx7s והוא אחלה שלט.
לגבי המסוק... אני אישית מאוד אוהס רת הגודל מבחינת עלויות ונוחות נשיאה. (ונכון... הוא קצת יותר קשה למתחילים אבל בסוף לומדים הכל)
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
jeblesh
27-11-2012, 04:57:08
לומר את האמת עם כול הכבוד לזה שהשלט מעוד חשוב אני אישית חושב שעם התקציב כזה לחוץ שווה לשקול לקנות את ה9X מהסיני ולשים את אותם 100 דולר לכיוון מסוק גדול יותר
לא יודע מה התקציב שלך אבל עם זאת הייתה הבחירה שלי וההבדל אהיה בין הוריקן עם 9X לטירקס 450 משומש עםDX7 למשל הייתי מעדיף הוריקן עם 9X בהרבה
אילה עם אתה סומך על מי שמוכר לך או שיש משהוא שיכול לבדוק את המסוק בשבילך כמו שצריך הייתי נמנע מיד שנייה אני לא אוהב להמר , עם אתה אוהב להמר אז תיקנה יד שנייה בלי אפשרות לבדוק כמו שצריך (:
לגבה FBL , עם התקציב מאפשר בטח אבל הבנאדם מדבר על טירקס 450 משומש אז כנראה שלא בתקציב P:
אני באופן אישי חושב שחבל למתחילים ללמוד על פלייבר FBL הרבה יותר פשוט לכוון ולתחזק וברור שברגע שיש תקציב אז קונים FBL אבל לא תמיד יש כסף לזה ...
kobigozlan
27-11-2012, 08:24:21
ביד שניה יש מציאות מדהימות
רובן יערו לך להתחיל גם ויעזרו לך בהרכבה ובשטח
תוכל בעליה קטנה של התקציב לעבור ל500 (לא הוריקן) וההבדל משמעותי
לי היה הוריקן ו9X ועכשיו יש לי t-rex 550 ו DX7
ההבדל שמיים וארץ אני מבטיח לך שלט למסוקים אל תקנה 9X כי כל בעיה הכי קטנה שתהיה לך תפגע לך בהטסה השלט הוא לא מדויק והוא מאבד לפעמים את האיפוס שלו
הDX7 שלט מדהים במחיר אטקרטיבי לך לשטח ותראה לכמה יש אותו זה יתן לך פרופורציות
תחפש מסוק 500 ביד שניה יש כמה מציאות טובות ותאמין לי אני קניתי יד שניה חבר שלי קנה 700 יד שניה
והם מדהימים גם מיד שניה אם תרצה עזרה אז בכייף
חוץ מיזה יש את פה הבורר(ישראל אסולין) שמוכר כמה וכמה מסוקים יד שניה
ואני מבטיח לך שממנו תקבל אחלה של מסוק
בהצלחה
wonderd
27-11-2012, 08:59:51
אתה בהחלט יכול לרכוש 450 משומש, אבל קח איתך מישהו שמבין ויכול לבדוק את המסוק (זה נכון לכל מסוק ולאו דווקא ל 450 או לטירקס) לפני הרכישה.
אני במקומך הייתי מתאמץ קצת והולך לכיוון מסוק בגודל 500 - הרבה יותר קל להטיס אותו והמחירים לא בשמיים, במיוחד למשומשים.
לגבי השלט - DX7 מצויין - לך על זה (ואם תרצה במקרה אני מכיר אחד למכירה במצב מעולה, לא שלי!)
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.