צפייה בגרסה מלאה : דיון איידל בסימולטור PhoenixRC.
zakizak
30-11-2012, 20:53:07
טוב,כבר כמה ימים שאני עורך מין מבחן השוואתי בלימוד בסימולטור PhoenixRC.
יוצא לי שאני במצב טיסה רגיל (מתאמן על \500 בסימולטור)נניח מתוך 10 המראות,ריחוף ונחיתה,לפחות בשנים מהנסיונות נגמר בריסוק.
לעומת זאת שהמסוק במצב איידל הכל נהיה קל יותר לשליטה משום מה,מתוך 10 המראות,טיסה,טיפה 3D ונחיתה רכה.אפס ריסוקים בנחיתה מתוך 10(שוב ה10 זה לצורך הדוגמא).
אני מדמיין או שזה באמת נכון שבמצב איידל יותר קל לשלוט?:confused::confused:
גם בריחוף במקום הכל נהיה פתאום ממש ללא מאמץ יחסית למצב טיסה רגיל ושמירה על נקודה מתגלת כאחרת לחלוטין.
תודה למסבירים ולעוזרים ולכולם מראש.
צחי.
Friman
30-11-2012, 21:20:54
סימולטור לחוד ומציאות לחוד
אתה צריך להטיס בשטח יותר ואז תתחיל לשים לב להבדלים.
zakizak
30-11-2012, 21:23:23
סימולטור לחוד ומציאות לחוד
אתה צריך להטיס בשטח יותר ואז תתחיל לשים לב להבדלים.
ברור גיל אבל זה מוזר ומעלה תהיה לגבי איך זה באמת במציאות לעומת סימולציה.אולי עדיף לי להתאמן במצב איידל אפילו על ריחוף בנקודה
אם זה באמת יוצר הבדל בין השניים.
מסקרן אותי לדעת איך זה אצל אחרים,האם עוד מישהו הרגיש כזה דבר ופשוט אמר"אני מדמיין".
jeblesh
01-12-2012, 04:21:39
לי גם במציעות המסוק יותר קל לשליטה באיידל לא יודע למה בנורמל ההתנהגות שלו לא צפוייה עבורי וקשה לי יותר
עוליי זה בגלל שבטיסה הראשונה שלי כבר העברתי לאיידל תוך 30 שניות כי לא סבלתי את זה וגם בסימולטור הייתי 100% מהזמן על איידל ואין לי ניסיון עם מצב נורמל שהיום אני לא משתמש בו בכלל
זה מעצבן אתה אומר למסוק לרדת למטה והוא לא מקשיב P:
עם כול הכבוד לסימולטורים הם טובים בלאמן אותך ל2 דברים אוריינטציה ורגש על הסטיקים
אף אחד מהם לא מדמה מסוק אחד לאחד כמו שצריך חלק קרובים יותר חלק פחות
ברגע שאין לך בעיות אוריינטציה ורגש אתה דיי מבזבז את זמנך בבניית קישורים שלא קשורים למסוק שלך ברוב המקרים
לדוגמה עם אתה לומד תקתוקים פשוט תגיע למצב שאתה מסוגל להשאיר את המסוק במקום ולזוז לכול כיוון שאתה רוצה , לשנות אוריינטציות תוך כדי תקתוקים ולא על שליטה מושלמת בגובה ובמהירות ...
לדייק בתקתוקים 10 ס"מ מהקרקע בסימולטור לא יעזור לך , המסוק שלך יתנהג שונה מעוד במציעות ...
Friman
01-12-2012, 07:08:46
צחי תתאמן בנורמל. אל תמציא את התורה מחדש.
נמרוד - מסוק זעיר כמובן שנוח יותר להטיס באיידל אחרת הוא מתנהג כמו עפיפון. זהלא אותו דבר במסוק שיש לו יותר מסה
Tiran
01-12-2012, 08:21:12
שאלת בור,
אני מתחיל לעבוד בסימולטור (פניקס) על מסוקים. מה זה "איידול" ?
zakizak
01-12-2012, 11:27:24
שאלת בור,
אני מתחיל לעבוד בסימולטור (פניקס) על מסוקים. מה זה "איידול" ?
איידל:
מצב שבו המנוע עובד בפול ללא קשר לסטיק המצערת.מהירות ראש גבוהה או מקסימלית.ואז הניתן לבצע 3D עם המסוק.
ואתה לא בור איש,פשוט חסר נסיון בתחום.מבטיח לך שאני "בור "כמעט כמוך
צחי תתאמן בנורמל. אל תמציא את התורה מחדש.
נמרוד - מסוק זעיר כמובן שנוח יותר להטיס באיידל אחרת הוא מתנהג כמו עפיפון. זהלא אותו דבר במסוק שיש לו יותר מסה
גיל,היום בריחוף הראשון נחרדתי לגלות כמה זה יותר קל במציאות לעומת הסימולטור(שיצוא מכיון כל פעם ונלחם איתך)לבצע ריחו, וכו.
פשוט משהו אחר,מלבד אורינטציה ורגש כמו שציין
jeblesh,באמת במציאות ברגע שמחסום הפחד השתחרר הכל משתחרר.
liran
01-12-2012, 11:45:21
בסלד גבוה המסוק נהייה יציב יותר ולכן אתה מרגיש טוב יותר באיידל אפ
Tiran
01-12-2012, 12:04:50
כלומר המנוע תמיד בסל"ד מקסימלי והסטיק משפיע רק על ה-pitch ?
liran
01-12-2012, 12:10:36
כן זאת המשמעות של איידל אפ.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.