PDA

צפייה בגרסה מלאה : ריחוף ראשון שלי!!!

zakizak
01-12-2012, 11:19:28
זהו,היום העזתי לנסות לעלות לריחוף ראשון והופתעתי מעצמי לטובה.המחסום הפסיכולוגי נשבר באדיבות אוהד .
המון תודה איש על זה שעמדת מאחורי(וגם על שתפסת פעמים שלוש את השלט שזרקתי לך אותו :p:p:p)והסרת ממני את המחסום הזה.

הצלחתי לבצע ריחופים מאוזנים ן בצורה סבירה לחלוטין,נחיתות רכות ,סיימתי פק סוללה ראשון,והכי חשוב,חזרתי עם המסוק שלם ויותר מזה,לראשונה מאז שקניתי
את המסוק סוף סוף יש את הרגשת הסיפוק:cool::cool:

מה עוד שהיום גם הטסתי לראשונה את המטוס שלי Sbach 342 EPO 1400mm 3D(בהדרכת משה)אז בכלל אני בשמיים.

אז שוב,המון תודה לאוהד שתמך בי ונתן לי את הביטחון.הרבה תודה גבר.
תודה גם לשחר,השיחה שלך איתי ,התמיכה של משה ואוהד יחד יצרו בשבילי יום שחזרתי עם חיוך.
ואיך לא,שוב תודה למשה על כל התמיכה.

שמגיע פירגון,לא שומרים בבטן.

הצוות לשבת הזאת.
http://i642.photobucket.com/albums/uu141/zaklir-sti/DSCF4547.jpg

שבת שלום חברים.

שחר לזרוב
03-12-2012, 11:55:57
צחי - המתכון פשוט מאד - להטיס והרבה . . . . .
אם אתה רוצה להתקדם ולהשתפר - טיסה אחת ביום זה לא מספיק. לפחות 3 טיסות בכל שבת (עדיף יותר כמובן) ותוך חודש אתה בעננים

Friman
03-12-2012, 12:41:01
מזל טוב צחי על טבילת האש.
מחזק את דבריו של שחר- להטיס והרבה, ולא לשכוח את הסימולטור.
עוד עצה ששחר נתן לי פעם ומאז אני מקפיד לתת אותה לכל מתחיל וגם וותיק - עדיף 10 דקות סימולטור כל יום מאשר שעתיים פעם בשבוע. לא צריך כל יום שעה, אבל 10 דקות כל יום עוזרות מאד בהתחלה וגם בהמשך בכל שלב שמנסים ללמוד ולהטמיע משהו חדש.

alex1312
03-12-2012, 12:55:44
צחי כל הכבוד כייף לשמוע אותך שאתה מאושר תמשיך ככה השמיים הם קו ההתחלה אני מצתרף לכל מה שמעליי אמרו
1+

zakizak
03-12-2012, 13:37:00
צחי - המתכון פשוט מאד - להטיס והרבה . . . . .
אם אתה רוצה להתקדם ולהשתפר - טיסה אחת ביום זה לא מספיק. לפחות 3 טיסות בכל שבת (עדיף יותר כמובן) ותוך חודש אתה בעננים

שחר תודה על העצות,מקווה שהשבת יהיה הפוגה בגשמים ונוכל לגמור שלוש פקים באימונים.הרגע שבו העזתי היה ממש לקראת הסוף לכן אמרתי יאלה.פעם הבאה לא יוצא מפה עד שנגמרות הסוללות.מקווה להתחיל גם באמצבע שבוע להתאמן .תודה .:)

מזל טוב צחי על טבילת האש.
מחזק את דבריו של שחר- להטיס והרבה, ולא לשכוח את הסימולטור.
עוד עצה ששחר נתן לי פעם ומאז אני מקפיד לתת אותה לכל מתחיל וגם וותיק - עדיף 10 דקות סימולטור כל יום מאשר שעתיים פעם בשבוע. לא צריך כל יום שעה, אבל 10 דקות כל יום עוזרות מאד בהתחלה וגם בהמשך בכל שלב שמנסים ללמוד ולהטמיע משהו חדש.

תודה גיל,איזה סיפוק ואושר חזרתי הביתה מדהים ועוד גם הטסתי פעם ראשונה את הסבאח אז בכלל היה בשמים תרטי משמע:cool:
לגבי סימולטור,זה המשחק שלי במחשב אחי,יוצא לי כל יום לפחות במצטבר איזה שעה וחצי של סימולציה.ככה שאני הרבה עליו.

צחי כל הכבוד כייף לשמוע אותך שאתה מאושר תמשיך ככה השמיים הם קו ההתחלה אני מצתרף לכל מה שמעליי אמרו
1+

תודה אלכס יתותח,בעזרת השם אני בא לתת לכם 3D בראש :p:p:p
שמח שהכרתי אותכם,מראה רק שחשוב ממי קונים משהו ולא רק מה המצב של מה שקונים.למרות שהמסוק מדוד(שהוא בחור זהב)כולכם באמת
גרמתם לי לתחושת"ביתיות"ביום שהגעתי,מה עוד שהינו במעבדה של יוסי אז בכלל הבנתי עם מי יש לי עסק,חולי אוטורטציות :p:cool::p

saportas
03-12-2012, 13:45:03
צחי עלה והצלח בסולם מיומנות הטיסה אם יש 10 מדרגות אתה עומד על הראשונה תאר לעצמך כמה קשה לעלות מדרגה מחסום פסיכולוגי נמצא בכל מדרגה
בהצלחה
אשר

zakizak
03-12-2012, 13:56:22
צחי עלה והצלח בסולם מיומנות הטיסה אם יש 10 מדרגות אתה עומד על הראשונה תאר לעצמך כמה קשה לעלות מדרגה מחסום פסיכולוגי נמצא בכל מדרגה
בהצלחה
אשר

תודה רבה גבר,בהחלט המחסום הפסיכולגי הכי קשה,לא רעדו לי הידים על הסטיקים.;)

SHAHAR AB
03-12-2012, 13:59:19
צחי בהצלחה תמשיך להתקדם והנאה מובטחת.
מאחל לך רק נחיתות רכות.

zakizak
03-12-2012, 14:06:49
צחי בהצלחה תמשיך להתקדם והנאה מובטחת.
מאחל לך רק נחיתות רכות.

תודה רבה איש.:)

Friman
03-12-2012, 14:18:22
תודה רבה גבר,בהחלט המחסום הפסיכולגי הכי קשה,לא רעדו לי הידים על הסטיקים.;)

אולי בסוף אני אכתוב את המאמר שמתגבש לי בראש בנושא הזה כבר איזה חודשיים. הלחץ הוא טבעי ומתבקש, אני יותר מודאג ממטיס חדש שטוען שהוא לא חושש בכלל מאשר מטיס שרועדות לו הידיים ;).

adi 29338
03-12-2012, 18:14:08
צחי אני שמח בשבילך :D גם אני הייתי במקום שלך אני מכיר את ההרגשה והיא מעולה :cool:
תמשיך לעבוד הרבה בסימולטור ותמשיך להטיס בלי פחד זה המתכון להיות מטיס טוב :D

zakizak
03-12-2012, 18:55:37
צחי אני שמח בשבילך :D גם אני הייתי במקום שלך אני מכיר את ההרגשה והיא מעולה :cool:
תמשיך לעבוד הרבה בסימולטור ותמשיך להטיס בלי פחד זה המתכון להיות מטיס טוב :D

הרגשת הסיפוק הזה זה משהו מטורף אחי,תודה.

alex1312
03-12-2012, 19:45:42
שחר תודה על העצות,מקווה שהשבת יהיה הפוגה בגשמים ונוכל לגמור שלוש פקים באימונים.הרגע שבו העזתי היה ממש לקראת הסוף לכן אמרתי יאלה.פעם הבאה לא יוצא מפה עד שנגמרות הסוללות.מקווה להתחיל גם באמצבע שבוע להתאמן .תודה .:)

תודה גיל,איזה סיפוק ואושר חזרתי הביתה מדהים ועוד גם הטסתי פעם ראשונה את הסבאח אז בכלל היה בשמים תרטי משמע:cool:
לגבי סימולטור,זה המשחק שלי במחשב אחי,יוצא לי כל יום לפחות במצטבר איזה שעה וחצי של סימולציה.ככה שאני הרבה עליו.

תודה אלכס יתותח,בעזרת השם אני בא לתת לכם 3D בראש :p:p:p
שמח שהכרתי אותכם,מראה רק שחשוב ממי קונים משהו ולא רק מה המצב של מה שקונים.למרות שהמסוק מדוד(שהוא בחור זהב)כולכם באמת
גרמתם לי לתחושת"ביתיות"ביום שהגעתי,מה עוד שהינו במעבדה של יוסי אז בכלל הבנתי עם מי יש לי עסק,חולי אוטורטציות :p:cool::p

צחי אתה תמיד מוזמן לבוא לבקר למנחת אצליינו בכייף

zakizak
03-12-2012, 20:11:09
צחי אתה תמיד מוזמן לבוא לבקר למנחת אצליינו בכייף

תודה אלכס,אתה יודע שאני מסמפט אותך מהרגע הראשון,תהיה בטוח שאגיע להטיס איתכם.;)