צפייה בגרסה מלאה : דיון לגבי המפגש באשדוד!
hezib
02-12-2012, 17:23:23
שלום "לחברי" הפורום!
שמי חזי גר בחולון חלק מהפורום פה מכיר אותי אני מטיס קרוב ל 3 שנים.
נכנסתי לתחום הזה דרך האתר הזה (efly) ובאמת היתה התחלה מאוד קלה דרך מספר אנשים
שעזרו לאורך כל הדרך עד היום.
למדתי להכיר במהלך השנים האלה שיש פה צוות נהדר בתחום הזה עד כדי משפחה עם לא יותר.
תראו אני חשבתי אם לרשום, אמרתי לעצמי אני בטוח שיש פה כמות לא קטנה שחושבת כמוני
רק אולי מפחדת להביע דעה, אני לא יודע לי ברוך השם יש מסוקים ואני יכול גם להטיס לבד מקסימום
עם אחי.
אני לא מנסה לריב עם אף אחד או להתווכח חס וחלילה.
אבל אני חושב שלעשות מפגש מסוקאים ולעשות לצוות שנבחר מראש נראה לי לא מכובד.
מה אני שונה משאר האנשים פה?. אתם מעלים מאתמול תמונות אייך אתם חושבים שזה נראה לבן אדם
שלא הוזמן?!קחו מצב ההפך...
רק שהיה ברור כייף לראות אותכם מטיסים ונהנים ולמה לא כמה שיותר.
יש לי חברה טובים מאוד שהיו שם ואני שמח שהם נהנו
שיהיה לכולכם שבוע טוב ובלי ריסוקים.
חזי!
yossi kanza
02-12-2012, 19:30:13
שלום "לחברי" הפורום!
שמי חזי גר בחולון חלק מהפורום פה מכיר אותי אני מטיס קרוב ל 3 שנים.
נכנסתי לתחום הזה דרך האתר הזה (efly) ובאמת היתה התחלה מאוד קלה דרך מספר אנשים
שעזרו לאורך כל הדרך עד היום.
למדתי להכיר במהלך השנים האלה שיש פה צוות נהדר בתחום הזה עד כדי משפחה עם לא יותר.
תראו אני חשבתי אם לרשום, אמרתי לעצמי אני בטוח שיש פה כמות לא קטנה שחושבת כמוני
רק אולי מפחדת להביע דעה, אני לא יודע לי ברוך השם יש מסוקים ואני יכול גם להטיס לבד מקסימום
עם אחי.
אני לא מנסה לריב עם אף הוא להתווכח חס וחלילה.
אבל אני חושב שלעשות מפגש מסוקאים ולעשות לצוות שנבחר מראש נראה לי מעליב ולא יפה
מה אני שונה משאר האנשים פה?. אתם מעלים מאתמול תמונות אייך אתם חושבים שזה נראה לבן אדם
שלא הוזמן?!
רק שהיה ברור כייף לראות אותכם מטיסים ונהנים ולמה לא כמה שיותר.
יש לי חברה טובים מאוד שהיו שם ואני שמח שהם נהנו
שיהיה לכולכם שבוע טוב ובלי ריסוקים.
חזי!
חזי שלום , שמי יוסי ואני מצוות אשדוד , ממקימי המנחת
צר לי שאתה מרגיש כך , ואני בטוח שזה ממקום תמים ,אני אישית לא מכיר אותך וצר לי גם על כך, אני יודע שמפגשים מתקיימים כמעט בכל שבת, אולי לא בקנה מידה כזה
ואין בכך שום דבר פסול. בדרך כלל זה מתחיל משתי אנשים וזה מתגלגל הלאה .זה פשוט כדור שלג שהתגלגל.. אני מבטיח שלא נבחרו אנשים מראש ולא הייתה שום סלקציה,
אני אישית הופתעתי מכמות החברים , אני מבין מהמקום שלך ועוד הרבה חברים שהיו רוצים להיות שם ולא היו . אבל, זה בלתי אפשרי לקיים מפגש בקנה מידה ארצי ואני לא אפרט למה
אבל אני יכול להבטיח לך שבמפגש הבא אתה הראשון שתדע מזה.
בברכה מצוות עד הלום.
amit_rah
02-12-2012, 19:51:09
אני חושב שהוא עונה כמו שאומרים
במילים כדורבנות :cool::D
alex1312
02-12-2012, 20:01:43
חזי שלום לך חבר
אני באמת לא מכיר אותך כמו שיוסי אמר אתה בלי שום קשר תמיד מוזמן להגיע אלינו למנחת עד הלום אשדוד אנחנו אוהבים לארח חברים
ובקשר למיפגש שהיה זה היה במתכונת מצומצמת ובלי הודעה מראש לאף אחד אלה יום לפני זה דיברנו עם החברה והחלטנו לעשות מפגש אז כמו שיוסי אמר
במפגש הבא נעדכן אותך ואתה תיהיה הראשון ובלי שום קשר תן גיחה אלינו מקווה שהבנת :cool:
guyro
02-12-2012, 20:07:10
חזי, אני גם לא מכיר, אולי בפנים, אבל אשמח לקרוא לך בפעם הבאה שמתארגן לו מפגש,
אני נמצא לסירוגין בגלילות בימי שישי החל משעות הצהריים, תבוא נכיר.
וגם אם אתה מעונין להרים מפגש חברים, בשמחה אעזור.
ותזכורת קטנה, ב-22 לדצמבר תחרות מסוקים נוספת במנחת בראשון לציון , אז כולם מוזמנים לבוא ולהנות :cool:
SHAHAR AB
02-12-2012, 20:07:57
חזי שלום , שמי יוסי ואני מצוות אשדוד , ממקימי המנחת
צר לי שאתה מרגיש כך , ואני בטוח שזה ממקום תמים ,אני אישית לא מכיר אותך וצר לי גם על כך, אני יודע שמפגשים מתקיימים כמעט בכל שבת, אולי לא בקנה מידה כזה
ואין בכך שום דבר פסול. בדרך כלל זה מתחיל משתי אנשים וזה מתגלגל הלאה .זה פשוט כדור שלג שהתגלגל.. אני מבטיח שלא נבחרו אנשים מראש ולא הייתה שום סלקציה,
אני אישית הופתעתי מכמות החברים , אני מבין מהמקום שלך ועוד הרבה חברים שהיו רוצים להיות שם ולא היו . אבל, זה בלתי אפשרי לקיים מפגש בקנה מידה ארצי ואני לא אפרט למה
אבל אני יכול להבטיח לך שבמפגש הבא אתה הראשון שתדע מזה.
בברכה מצוות עד הלום.
הי חזי
גם אני מצוות עד הלום וכמו שיוסי אמר לא חשבנו שיבואו כל כך הרבה אנשים למרות שזה היה מושלם.
אך יחד אם זאת צריך להבין שחס וחלילה לא שמרנו שום דבר בסוד (אין לנו שונאים)למרות שלא פורסם מעל גלי האתר אלא במספר טלפונים ספונטנית.
דבר שני ,קהילת המסוקאים היא כל כך גדולה שקשה מאוד להתארגן ספונטנית למפגש ,ולחלק בין האנשים מה כל אחד מביא כאשר כמות האנשים יכולה להגיעה למאות (אנחנו פשוט לא בנויים לזה).
גם אני מקווה שאתה וכל מי שלא היה יבינו זאת בסך הכל הכוונה הייתה טובה וכך גם יצא.
מאחל לכולם המשך הנאה מהתחביב ונחיתות רכות.
שחר אברהמוב
Yoav Lahav
02-12-2012, 20:32:19
חזי מה קורה קח תחיים ב EZ. הטסנו בגלילות. היה כייף.
בגלילות הטסת ולא אכלת. שם הייתה אוכל ולא מטיס.
יאללה לא קרה דבר פעם הבאה יקראו לנו ונלך לבלוס עם החברלך.
alex1312
02-12-2012, 20:45:25
חזי מה קורה קח תחיים ב EZ. הטסנו בגלילות. היה כייף.
בגלילות הטסת ולא אכלת. שם הייתה אוכל ולא מטיס.
יאללה לא קרה דבר פעם הבאה יקראו לנו ונלך לבלוס עם החברלך.
יואב כל הכבוד לך אמרת דברים במקום גם אותך נזמין למפגש הבא
Yoav Lahav
02-12-2012, 20:58:38
גיא יש סיכוי סביר לגשם או סתם מזג אויר ותנאים לא נוחים להטסה.
אם אפשרי אולי כדאי לקבוע ליום נוח לפי תחזית אמינה כמה ימים קודם.
מה אתה אומר?
חזי, אני גם לא מכיר, אולי בפנים, אבל אשמח לקרוא לך בפעם הבאה שמתארגן לו מפגש,
אני נמצא לסירוגין בגלילות בימי שישי החל משעות הצהריים, תבוא נכיר.
וגם אם אתה מעונין להרים מפגש חברים, בשמחה אעזור.
ותזכורת קטנה, ב-22 לדצמבר תחרות מסוקים נוספת במנחת בראשון לציון , אז כולם מוזמנים לבוא ולהנות :cool:
guyro
02-12-2012, 21:10:21
גיא יש סיכוי סביר לגשם או סתם מזג אויר ותנאים לא נוחים להטסה.
אם אפשרי אולי כדאי לקבוע ליום נוח לפי תחזית אמינה כמה ימים קודם.
מה אתה אומר?
יואב, תאריכי התחרויות נקבעים שנה מראש ולא ניתנים להזזה...הנחיות הקלוב...במידה ומזג האוויר לא יאפשר , התחרות תבוטל.
אבל מניסיון...קצת גשם ורוח לא יעצרו אותנו...:rolleyes:
eagle701
02-12-2012, 21:24:30
לי אישית מפריע דבר אחר,
לפי מה ששמעתי ה"מנחת" של צוות עד הלום הוא בעצם שמורת טבע,
אשמח לשמוע שאני טועה ולא ככה הדבר למרות שממה שהצלחתי לראות מהתמונות ככה זה באמת נראה.
guyro
02-12-2012, 21:36:38
לי אישית מפריע דבר אחר,
אשמח לשמוע שאני טועה ולא ככה הדבר למרות שממה שהצלחתי לראות מהתמונות ככה זה באמת נראה.
עם ככה, אז יש שם בעייה יותר גדולה וזה כמות עצומה של אופנועי שטח, טרקטורונים וגיפים שכותשים את הדיונה.
המסוקאים ממוקמים על השבילים הקיימים.
alex1312
02-12-2012, 21:38:35
לי אישית מפריע דבר אחר,
אשמח לשמוע שאני טועה ולא ככה הדבר למרות שממה שהצלחתי לראות מהתמונות ככה זה באמת נראה.אז אם זה רק מפריע לך זה בסדר כי חשבתי לרגע שגם אתה נעלבת שלא הזמינו אותך אני יענה לך בקצרה המנחת שלנו נמצא מאחורי פארק עד הלום ששם יש שולחנות ועושים על האש ונהנים ואחורי הפארק הזה יש את הדיונה הגדולה שזה למעשה שמורת טבע ואיפה שאנחנו מטיסים זה לכיוון הכביש וזה בכלל לא שמורת טבע איפה שאנחנו מטיסים וגם אתה מוזמן לבוא לביקור מקווה שהבנת
zakizak
02-12-2012, 21:59:47
למה,יש חוק שאוסר להטיס בשמורת טבע?(לא ידעתי)
זה לא אופנוע שטח .
yossi kanza
03-12-2012, 05:41:07
לי אישית מפריע דבר אחר,
בוקר טוב, קבלו תיקון השטח הוא שטח חקלאי השייך למועצה אזורית באר טוביה שכניראה חלקו נימכר
לתובת הרכבת. ולידע כללי שמורת טבע זה בידיוק מהמינחת והלה דרומה שזה החולות וה דיונה הגדולה
בברכה
יוסי
giliav
03-12-2012, 06:20:07
חזי אני ממש מצטער שאתה חש ככה ומבין לגמרי. אני גם מאנשי עד הלום וחשתי רע לקרוא את מה שהרגשת. לא היה לנו תכנון מוכר או חלילה כוונה להשמיט או להעליב מישהו.
כפי שחברי הטובים ציינו זה היה ספונטני לגמרי וקרה ממש מהר. אנחנו מאוד נשמח אם תבוא אלינו לשטח גם בלי קשר למפגשים ואתה מוזמן ליצור קשר ואתן לך את הנייד שלי כדי שתדע מתי אנחנו שם.
לגבי השטח - מחמיא מאוד לשמוע שהוא עושה רושם של שמורת טבע אך למעשה זה שטח חקלאי פתוח ולא מעובד של המועצה באר טוביה שממוקם בכניסה לשמורת הדיונה הגדולה.
למעשה אילולא אנחנו אזי כל מי שהיה עובד משם היה רואה אסופת קוצים ואשפה. כולנו שומרי חוק וטבע ולא היינו מעזים לפגוע בשמורה של טבע שגם ככה אין מספיק באזורנו....
adi 29338
03-12-2012, 06:47:38
חזי אני מצטער שאתה מרגיש כך זה היה מפגש ממש ספונטני והגיעו הרבה מאוד מטיסים מכל הארץ ואני בטוח ששום דבר לא נעשה במכוון :o
אם אתה מגיע לצפון אתה מוזמן להרים לי טלפון אני אשמח להכיר אותך ונלך להטיס ביחד :)
עדי - 0572256566
artdave
03-12-2012, 06:54:07
שמורת הדיונה הגדולה באשדוד
https://www.youtube.com/watch?v=5zzJjUXVBu8
wonderd
03-12-2012, 07:09:25
לפותח השירשור - כשאתה נפגש עם חברים שלך אתה מזמין אותי? לא. למה לא? כי אתה לא ממש חושב עלי..באסה לי.
זה בדיוק המצב כאן - היה מפגש שתוכנן באותו שבוע של כמה חברים, המפגש התרחב קצת מטבע הדברים. אני לא חושב שצריך לפרסם בכל הארץ כל מפגש שלי עם חברים ולא חושב שכל המדינה צריכה להגיע למפגשים האלה, למרות זאת כל מי ששומע ומחליט להגיע יתקבל בברכה בכל מפגש שבו אני שותף, ככה בעצם התרחב המפגש המדובר.
לא צריך להיפגע ולהיעלב מכל שטות, למרות שאנחנו ישראלים.
אני מתכנן מפגש ביום שבת אצלנו בקצרין, אתה מוזמן.
גם בשבוע הבא אני מתכנן מפגש בקצרין, גם אז אתה מוזמן.
כל מי שרואה את עצמו נפגע מכך שלא הוזמן - שיראה עצמו מוזמן מראש כל שבת אלינו לקצרין, בכיף וברצון ולא בציניות!!!
SHAHAR AB
03-12-2012, 07:17:16
אנחנו כבר מתכננים שבוע הבא להגיע לקצרין יוסי ידבר איתך
adi 29338
03-12-2012, 07:35:45
שחר קדימה תפתיעו אותנו :p
עדי - 0572256566
alex1312
03-12-2012, 07:53:32
בוקר טוב לכולם אנחנו דנים יותר מידי בעיניין אני בטוח שחזי הבין שבפעם הבאה הוא יוזמן ואני מקווה שיהיו הרבה מפגשים כאלו כמו שהיה אצלינו בעד הלום שיהיה יום טוב לכולם
guyst
03-12-2012, 09:32:10
לבקשת חזי הדיון ננעל
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.