צפייה בגרסה מלאה : שאלה מיקום מקלט ב TREX 450
zakizak
05-12-2012, 20:27:17
חברים,צירפתי למשפחה TREX 450 sport פלייבר.
אתמול ישבתי,חיברתי מקלט כיוונתי הכל(סוף סוף למדתי לכוון סרוואים ולהבין את הפעולה הנכונה של הסוואוש פלייט+איידל אפ והולד).
בקיצור המקלט הוא של 9X והוא לא קטן,כרגע מיקמתי אותו מתחת לג"גשים אבל הוא ממש על מיליאלפיות המילימטר נוגע בציר,לא משהו מדאיג.הפחד שלי הוא הקרבה למנוע,משהו בטווח החצי ס"מ אפילו פחות האנטנה קרובה למנוע.
אני רוצה למקם את המקלט מתחת למסוק בין כני הנחיתה,להצמיד אותו עם דו צדדי מסיבים פלוס רצועת וולקרו.
האם זה בסדר שהמקלט ישב מחוץ לפריים של המסוק ויהיה צמוד למטה?
או שאם הוא תפוס טוב בצורה שהוא עכשיו ?
ועל הדרך עוד שאלה,
מבחינת ההגאים הכל עובד מצוין(בלי כיוונים עדינים)אבל הרוטור זנב נראה כאילו הלהבים מופנים לצד אחד יותר.מה עוד שגם הסטיק לצד אחד מגיב יותר מלשני מבחינת הלהבים.
השלט זה טרינג'י 9X וכיוונתי אותו לפי מדריך מצולם (בקישור למטה).אבל הוא לא מדבר על זנב.
למישהו יש כיון?
תודה מראש לעונים.
ערב נפלא.
צחי.
http://www.youtube.com/watch?v=LErVMysykhY
הוספתי תמונות אם תצליחו לראות.
זה החמוד:p
http://i642.photobucket.com/albums/uu141/zaklir-sti/DSCF4800.jpg
הרווח בין הציר למקלט
http://i642.photobucket.com/albums/uu141/zaklir-sti/DSCF4798.jpg
מיקום המקלט כרגע
http://i642.photobucket.com/albums/uu141/zaklir-sti/DSCF4793.jpg
alex1312
05-12-2012, 20:30:42
צחי אני רואה שנידבקת מאלירן אתה בהובי הזה קונה וקונה מה יש לך *************** תתחדש ותתחיל לתת בראש עשית רק ריחוף ראשון ויש לך כבר 2 מסוקים אני רוצה שעד שנעשה את המיפגש הבא אתה כבר טטיס 3D בהצלחה
zakizak
05-12-2012, 20:34:02
צחי אני רואה שנידבקת מאלירן אתה בהובי הזה קונה וקונה מה יש לך *************** תתחדש ותתחיל לתת בראש עשית רק ריחוף ראשון ויש לך כבר 2 מסוקים אני רוצה שעד שנעשה את המיפגש הבא אתה כבר טטיס 3D בהצלחה
רק שתדע לך שהכל התחיל בגלל גובלין אינעל העולם:p:p:p
500 מפלצוני יש,450 הצטרף,אתה כבר מנחש תסדר הבא,700 ואחרי זה 600 ואז נראה ,נלך על גובלין(אם אני יהיה נשוי עד אז:D:D:D)
alex1312
05-12-2012, 20:36:09
רק שתדע לך שהכל התחיל בגלל גובלין אינעל העולם:p:p:p
500 מפלצוני יש,450 הצטרף,אתה כבר מנחש תסדר הבא,700 ואחרי זה 600 ואז נראה ,נלך על גובלין(אם אני יהיה נשוי עד אז:D:D:D) תירגע ומיד תתחיל להטיס אני מכיר את האפקט הקניה ההתחדשות יש הרבה פיתויים בלי סוף תתמקד בלהטיס כולנו כאלה
zakizak
05-12-2012, 20:40:10
תירגע ומיד תתחיל להטיס אני מכיר את האפקט הקניה ההתחדשות יש הרבה פיתויים בלי סוף תתמקד בלהטיס כולנו כאלה
על כל ריחוף מסוק ח ח :cool::cool:
סתם אחי,כרגע נכנסים לתקופת למידה זה בטוח,אל תשכל שחוץ מבאויר אני חזק בתחום היבשה וגם שם לא זול.
אבל זה חלק מהדלק שלנו אלכס,מי כמוך יודע את זה,כל התחדשות זה יום הולדת :)
בעזרת השם כמו שאמרת,אימונים אימונים והדרך לשליטה תתקצר חיש קל:D
רגע,מה עם השאלה אחינו,נראה לך בסדר המיקום של המקלט והמרווחים האלו?
Friman
05-12-2012, 20:40:14
צחי מקם את המקלט על הפריים הצדדי, עם דבק דו צדדי או עדיף סקוץ׳ שלא יהיה קשה להוציא אם תעביר את המקלט בעתיד לכלי אחר, ותהדק עם רצועת וולקרו או אפילו אזיקון.
המיקום שבחרת כרגע למקלט גרוע מכל הבחינות - הוא קרוב מדי למנוע ולבקר שמייצרים הפרעות אלקטרוסטטיות ובנקודה לא טובה מתחת לצירים הן מבחינת סיכון להפריע לחלקים הנעים והן מבחינת סיכון להינזק בריסוק. אין שום בעיה למתקן על הפריים מבחוץ ובמקרה הזה גם יותר בטוח. מה שכן - לא מלמטה, הרבה פעמים בריסוקונים קלים או אפילו נחיתות לא מספיק רכות נשברים הסקידים ואם המקלט יהיה שם הוא יילך פארש די מהר.
שים לב לרוח לאור החורף שהתחיל - ה450 הרבה יותר קשה להטסה ברוח ביחס ל500. אם תצטרך עזרה בכיוונים של הפלייבר (קצת יותר מורכב מכאנית וקצת פחות דיגיטלית ביחס לפלייברלס) אשמח לעזור לך
zakizak
05-12-2012, 21:07:58
צחי מקם את המקלט על הפריים הצדדי, עם דבק דו צדדי או עדיף סקוץ׳ שלא יהיה קשה להוציא אם תעביר את המקלט בעתיד לכלי אחר, ותהדק עם רצועת וולקרו או אפילו אזיקון.
המיקום שבחרת כרגע למקלט גרוע מכל הבחינות - הוא קרוב מדי למנוע ולבקר שמייצרים הפרעות אלקטרוסטטיות ובנקודה לא טובה מתחת לצירים הן מבחינת סיכון להפריע לחלקים הנעים והן מבחינת סיכון להינזק בריסוק. אין שום בעיה למתקן על הפריים מבחוץ ובמקרה הזה גם יותר בטוח. מה שכן - לא מלמטה, הרבה פעמים בריסוקונים קלים או אפילו נחיתות לא מספיק רכות נשברים הסקידים ואם המקלט יהיה שם הוא יילך פארש די מהר.
שים לב לרוח לאור החורף שהתחיל - ה450 הרבה יותר קשה להטסה ברוח ביחס ל500. אם תצטרך עזרה בכיוונים של הפלייבר (קצת יותר מורכב מכאנית וקצת פחות דיגיטלית ביחס לפלייברלס) אשמח לעזור לך
טוב לדעת גיל,תודה אחי.אני ימקם אותו כמו שאתה אומר,ככה יושב אצלי ב 500 הבקר בצמוד לפריים.פשוט חשבתי שזה יפגע ביציבות.
אחלה,אני ישב על זה הלילה ואני אשמח אחי אם תעזור לי בכיונים.במיוחד של הזנב,שוב,משום מה נראה לי שהוא לא מכוון פשוט עוד לא עשיתי טסט פליי(טסט פליי ברמתי זה על הקרקע לבדוק שהזנב לא מושך )אבל אני יעשה את זה איתך.
לגבי הרוחות אני יודע שקשה ייותר על ה 450 לעומת ה500,לעומת זו שליטה טוטאלית ב 450 לפי מה שהבנתי נותנת המון ניסיון ושליטה על גדולים ממנו,יענו קשה באימון קל בקרב.
zakizak
05-12-2012, 23:08:20
יאלה טופל,כמו שאמרת גיל.את האנטנה מיקמתי על הסקיד העליון.
נשאר רק טסט פלי,מתי נפגשים גיל??:p:p
http://i642.photobucket.com/albums/uu141/zaklir-sti/DSCF4804.jpg
Friman
06-12-2012, 06:18:09
נקווה שמחר..?
zakizak
06-12-2012, 08:46:41
נקווה שמחר..?
אמן,אם לא יהיה גשם בבוקר אני יבקש מאישתי שתוריד אותי שם,אחרי זה היא תאסוף אותי.רק תודיע לי אם אתה מגיע אחי.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.