PDA

צפייה בגרסה מלאה : קואדקופטר לצילום עם גופרו- עזרה למתחיל

n.o.e
09-12-2012, 20:29:46
שלום,
אתחיל בהתנצלות מכיוון שאני מניח שהנושא נטחן כאן עד דק, אולם למעט מדריך אחד לא מצאתי מידע ממוקד.
טיפה על עצמי- כמעט ללא נסיון בהטסת מסוקים על שלט, הרבה נסיון בהטסת מסוקים אמיתיים, כנראה לא רלוונטי...
מעוניין להרכיב בעצמי מסוק לטובת צילום עם גופרו.
המדריך שנתקלתי בו הוא זה (http://www.efly.co.il/forums/content.php?268-arducopter-%EE%E3%F8%E9%EA-%EE-%E0-%E5%F2%E3-%FA-%E4%E2%E3%F8%E5%FA-%FA%E5%EB%F0%E4-%E0%EC%F7%E8%F8%E5%F0%F7%E4-%E5%E4%E8%F1%E4)

האם זו ההמלצה הרווחת למתחיל שכמותי?
אני מדגיש שהמטרה היא לצילום, לא לביצועים ובמינימום עלות.

תודה!

*

royby12
09-12-2012, 20:58:47
ברוך הבא...
לא שיש לי נסיון עם הארדוקופטר אבל מהידע שלי זה לא הלוח המתאים למתחיל (כיולים , הגדרות וכו')
לך על המערכת הזאת (http://www.ebay.com/itm/COMBO-DJI-FLAME-WHEEL-F450-ARF-DJI-NAZA-GPS-MOTORS-ESC-PROPELLERS-/360487007544?pt=US_Character_Radio_Control_Toys&hash=item53eeb33538)

n.o.e
09-12-2012, 22:22:22
תודה.
אין לי בעייה ואפילו להיפך- אשמח לבנות את הכלי לבד, יש המלצות בתחום הזה?

guy1a
10-12-2012, 10:32:10
מה שאתה מבקש והמילים "מינימום עלות" טיפה מתנגשים ..

מה הכוונה ?
רחפן שיטוס ואפילו יטוס טוב .. זה לא הבעיה ולא יקר נורא.

אבל רחפן שיטוס מספיק יציב וללא רעידות על מנת לצלם צילום HD איכותי .. יעלה כסף.
אם אין לך כלום ואתה זקוק להכל מאפס .. אני חושב שאתה צריך לצפות להוצאה של 1000-1500 דולר.
הערכה שרועי המליץ עליה פלוס מערכת שלט פלוס סוללות פלוס מצלמה לפוס מתקן גימבל למצלמה זה המינימום.

oren_ben_nun
10-12-2012, 12:32:41
שלום,
אתחיל בהתנצלות מכיוון שאני מניח שהנושא נטחן כאן עד דק, אולם למעט מדריך אחד לא מצאתי מידע ממוקד.
טיפה על עצמי- כמעט ללא נסיון בהטסת מסוקים על שלט, הרבה נסיון בהטסת מסוקים אמיתיים, כנראה לא רלוונטי...
מעוניין להרכיב בעצמי מסוק לטובת צילום עם גופרו.
המדריך שנתקלתי בו הוא זה

האם זו ההמלצה הרווחת למתחיל שכמותי?
אני מדגיש שהמטרה היא לצילום, לא לביצועים ובמינימום עלות.

תודה!

אם אתה מחפש פלטפורמה לצילום עדיף QUAD
לא בהכרח זה שמופיע במדריך

ואגב לדעתי האישית אם אתה בעיניין של הלוח הזה ואתה מבין מעט במערכות שלט לדעתי זה לוח פשוט להבנה

n.o.e
10-12-2012, 13:24:07
מה שאתה מבקש והמילים "מינימום עלות" טיפה מתנגשים ..

מה הכוונה ?
רחפן שיטוס ואפילו יטוס טוב .. זה לא הבעיה ולא יקר נורא.

אבל רחפן שיטוס מספיק יציב וללא רעידות על מנת לצלם צילום HD איכותי .. יעלה כסף.
אם אין לך כלום ואתה זקוק להכל מאפס .. אני חושב שאתה צריך לצפות להוצאה של 1000-1500 דולר.
הערכה שרועי המליץ עליה פלוס מערכת שלט פלוס סוללות פלוס מצלמה לפוס מתקן גימבל למצלמה זה המינימום.

הבנתי, תודה.
מצלמה יש לי.
לגבי מה שרועי המליץ, אפשר לחסוך עלויות בקיט בבנייה עצמית מ Hobbykinkg נניח, שיגיע לאותן תוצאות?

AvivT
10-12-2012, 18:16:03
הבנתי, תודה.
מצלמה יש לי.
לגבי מה שרועי המליץ, אפשר לחסוך עלויות בקיט בבנייה עצמית מ Hobbykinkg נניח, שיגיע לאותן תוצאות?

400 דולר מתכל החבילה הזאת זה הנאזה. אז פה אין דרך לחסוך.
חסכון קל אתה יכול להשיג עם שאר המרכיבים.
ישנם קיטים דומים הכוללים את השילדה, מנועים, ESC וכו׳ בפחות מ 120 דולר.
לגבי ההבדלים באיכות אני לא יודע להעיד.