PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה מתאים?

kobizeevi
12-12-2012, 17:49:08
הי שמי קובי D:
אני רוצה להיכנס לתחום אין ידע בכלל בתחום!.
רציתי לדעת עם אחד מהמסוקים האלה מתאים למתחיל כמוני:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__24470__Turnigy_FBL100_3D_Micro_Helicopter_RTF_Mo de_2_.html
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__18745__HobbyKing_HK_190_2_4ghz_4Ch_Fixed_Pitch_H elicopter_RTF_Mode_1_.html
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__19296__Solo_Pro_328_4CH_Fixed_Pitch_Helicopter_Y ellow_RTF_.html
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__10998__S_Pro_FP_II_2_4Ghz_Micro_Heli_w_2_4Ghz_Tx _V2_.html

או שיש לכם דגמים אחרים שיותר מתאים דווח המחירים 400-600(אם זה אפשרי :confused: )
עוד שאלה קטנה מה זה אומר mode 1 / 2 ??

תודה מראש :cool:

zakizak
12-12-2012, 18:02:24
ברוך הבא לתחום.שמע,חוץ מהראשון כל השאר נראים צעצועים(אולי אני טועה).
אבל גם הראשון זה לא מסוק ,כאילו זה מסוקון אבל בטח לא ללימוד(תקנו אותי שוב אם אני טועה).זה מסוק מניטורי,חמוד להפליא ממה ששמעתי,נותן ביצועי 3D בידים מיומנות,
אבל בטח לא מסוק ללימוד.

מסוק בשביל מתחיל ברמת התקציב הכי נמוכה לדעתי זה TREX 450 או דומים לו בגודל ובמחיר.וגם עליהם לא לי המליצו להתחיל ואני
גם לא ממליץ.מסוק 500 ומעלה יתן לך מענה מצוין.
רק שלפני הכל,יש לך ניסיון הטסה בסימולטור??
כי אם לא אז הייתי ממליץ לך להתחיל בסימולטור דוגמת פוניקס או ריילפלייט.חבל על הכסף בריסוקים.גם המסוק הפיצי הזה דורש ידע בסיסי(לדעתי זה בכלל מסוק למתקדמים :cool:)בהטסה ואני מאמין שגם לא יש גבול להתעללות(ריסוקים)..

יש לי מסוק כמו השלושה האחרים דומה מאוד(צבעים אחרים).מבטיח לך שאין קשר בינו לבין מסוקים של 6 ערוצים.

mode 1\mode זה אומר שאנחנו צריכים mode 2(זה אומר שהמצערת תהיה בסטיק השמאלי לעומת mode 1 שזה בסטיק ימני).
לדעתי,בתקציב שלך יהיה לך טיפה קשה אבל תנסה למצוא מסוק 4בגודל 450 ותתפלא איזה מסוקים שמורים יש פה לחברה ביד שניה,אולי תצטרך להוסיף עוד טיפה אבל לפחות תכנס לתחום כמו שצריך.
מקווה שעזרתי לך.

kobizeevi
12-12-2012, 18:29:20
אתה יודע מה המחירון של ה-terx450 ?
חיפשתי אותו פה ביד שניה אין אך אחד באזור הצפון!
ואין לי נסיון הטסה בסימולטור (היה לי טיסן לפני 2-3שנים)

wind556
12-12-2012, 19:26:58
צר לי לאכזב אותך, אבל אף אחד מהמסוקים האלה אינו מסוק "כניסה לתחביב"
אלו מסוקי צעצוע שמי שיודע להטיס יכול להנות מהם בצורה כזו או אחרת, ומי שלא יודע להטיס ירכוש איתם רק הרגלים מוטעים ולא יקודם לקראת הטסה ממשית
ועוד יותר צר לי לבשר לך, שבלי 5000 ש"ח בלתי אפשרי להיכנס לתחביב הזה, ואני לא מדבר על עלות מסוק, אלא על עלות כניסה לתחביב.
יש כמובן דרכים להתחיל בתקציב נמוך יותר, אבל לטווח ארוך הזול יוצא הכי יקר בעולם.
סימולטור למשל זה הכרחי, טעות לוותר עליו (אפשרי לוותר רק אם אתה עשיר), וסימולטור טוב עולה 1300-1400 ש"ח, וזו ממש רק ההתחלה, בלי מסוק, בלי שלט, בלי מטען, בלי כלי עבודה, בלי חלקי חילוף, בלי כלום

kobizeevi
12-12-2012, 19:35:42
WOW זה סכום ממש מטורף לסטודנט
ניראה לי שאני אחפש תחביב אחר :(:(:(:(:(:(:(:(:(

zakizak
12-12-2012, 20:09:48
ר לי לאכזב אותך, אבל אף אחד מהמסוקים האלה אינו מסוק "כניסה לתחביב"
אלו מסוקי צעצוע שמי שיודע להטיס יכול להנות מהם בצורה כזו או אחרת, ומי שלא יודע להטיס ירכוש איתם רק הרגלים מוטעים ולא יקודם לקראת הטסה ממשית
ועוד יותר צר לי לבשר לך, שבלי 5000 ש"ח בלתי אפשרי להיכנס לתחביב הזה, ואני לא מדבר על עלות מסוק, אלא על עלות כניסה לתחביב.
יש כמובן דרכים להתחיל בתקציב נמוך יותר, אבל לטווח ארוך הזול יוצא הכי יקר בעולם.
סימולטור למשל זה הכרחי, טעות לוותר עליו (אפשרי לוותר רק אם אתה עשיר), וסימולטור טוב עולה 1300-1400 ש"ח, וזו ממש רק ההתחלה, בלי מסוק, בלי שלט, בלי מטען, בלי כלי עבודה, בלי חלקי חילוף, בלי כלום

עודד,אני נאלץ לחלוק עליך.(לא להתוכח איתך כמובן,הכל ברוח חברית).
trex 450 יד שנייה עם סוללות עם חלקי חילוף ועוד מתנות אפשר למצוא בפחות מ 1500 שקל.
סימולטור טיסה,למה חייב ריילפלייט?מה רע בפוניקס?.200 שקל שלט גג, מוריד את הסימולטור ונגמר(מקסימום אני ילווה לו את הדיסק:p).
מטען,הכי זול שיש כמו IMAX B6 ,מה רע בו אחי?אני משתמש בו כי אני מתחיל במסוקים(בא מתחום המכוניות)והוא עולה פחות מ 100 שקל עם משלוח.
שלט,טרינג'י 9X סגרת בעוד 200 שקל(והוא מספיק למסוק 450 לדעתי ובטח בשביל מתחיל)
כמה הגענו,2000שקל.
הוא לא חייב לקנות קיט עכשיו ולהצמיד לה אלקטרוניקה וכו ואז באמת יסגר לו ב יותר מ 5000 שקל.

לפותח השרשור,לשאלתך,המסוקים שציינת שוב,כמו שעודד אמר,ממש לא בשבילך.
אם אתה באמת רוצה להכנס לתחום תחפש TREX 450 גם אם זה אומר לנסוע באוטובוס אם צריך למרכז להביא אותו(מבטיח לך שאני נסעתי עם 500 באוטובוס).הכל תלוי ברצון גבר,אולי אין בסביבתך מישהו שמוכר,אבל יש טיפה יותר רחוק.
לגבי מחירון זו שאלה אינדיבדואלית לכל מסוק לפי מצבו,מגיע עם\בלי סולולות ,חלקי חילוף ונערת גומי.

jeblesh
12-12-2012, 21:17:23
מסוק מתאים למתחילים
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__20951__Hobbyking_6CH_RC_Flight_Simulator_System_ Mode_2_.html
ופשוט ""תמצא"" פיניקס או רילפלייט ברשת איפשהוא ...
המסוק הכי טוב בעולם למתחילים בילטי אפשרי לרסק אותו ...

Flying_student
12-12-2012, 21:25:39
WOW זה סכום ממש מטורף לסטודנט
ניראה לי שאני אחפש תחביב אחר :(:(:(:(:(:(:(:(:(

בתור סטודנט אני יכול להמליץ לך להתחיל בטיסנים (מטוסים) ואחרי שפשוף ורכישת מיומנויות להתקדם למסוקים -ככה אני עשיתי.
טיסנים יהיו יותר זולים ואז כשיהיה לך שלט וסוללות ומטען הם גם ימשיכו איתך למסוקים.

בהצלחה

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

wind556
12-12-2012, 22:06:13
עודד,אני נאלץ לחלוק עליך.(לא להתוכח איתך כמובן,הכל ברוח חברית).
trex 450 יד שנייה עם סוללות עם חלקי חילוף ועוד מתנות אפשר למצוא בפחות מ 1500 שקל.
סימולטור טיסה,למה חייב ריילפלייט?מה רע בפוניקס?.200 שקל שלט גג, מוריד את הסימולטור ונגמר(מקסימום אני ילווה לו את הדיסק:p).
מטען,הכי זול שיש כמו IMAX B6 ,מה רע בו אחי?אני משתמש בו כי אני מתחיל במסוקים(בא מתחום המכוניות)והוא עולה פחות מ 100 שקל עם משלוח.
שלט,טרינג'י 9X סגרת בעוד 200 שקל(והוא מספיק למסוק 450 לדעתי ובטח בשביל מתחיל)
כמה הגענו,2000שקל.
הוא לא חייב לקנות קיט עכשיו ולהצמיד לה אלקטרוניקה וכו ואז באמת יסגר לו ב יותר מ 5000 שקל.

לפותח השרשור,לשאלתך,המסוקים שציינת שוב,כמו שעודד אמר,ממש לא בשבילך.
אם אתה באמת רוצה להכנס לתחום תחפש TREX 450 גם אם זה אומר לנסוע באוטובוס אם צריך למרכז להביא אותו(מבטיח לך שאני נסעתי עם 500 באוטובוס).הכל תלוי ברצון גבר,אולי אין בסביבתך מישהו שמוכר,אבל יש טיפה יותר רחוק.
לגבי מחירון זו שאלה אינדיבדואלית לכל מסוק לפי מצבו,מגיע עם\בלי סולולות ,חלקי חילוף ונערת גומי.

כמובן שאתה יכול לחלוק עלי, רק שדברי נובעים מנסיון רב ביותר
למתחיל רכישת מסוק 450 יד שניה מסתיים ברוב המיקרים בנפילה, ואז צריך להתחיל להשקיע בו כדי שיטוס.
לגבי הורדת סימולטור, אני תומך רק בסימולטור חוקי, ולא שום הורדה פיראטית.
המטען שהצעת אינו רכישה טובה, אבל באותו מחיר אתה יכול לקנות מטען טוב
לגבי השלט? יהיו עוד שיחלקו עלי, אבל זה חרא של שלט, פוטנציומטרים דפוקים, חוסר מירכוז ואפילו לחצנים שעובדים מתי שמתחשק להם. קשה להטס מסוק עם שלט מדוייק, הרבה יותר קשה עם שלט לא מדוייק, והריסוקים יעלו את ההפרש.
בקיצור, נכון ומדוייק הפתגם שאומר כך: "אני לא מספיק עשיר לקנות בזול"
לעומת זאת השקעה נבונה תייצב את המתחיל , תגרום עונג רב, ולטווח ארוך תוריד את ההוצאות.

יש תמיד אפשרות לפתרונות זולים יותר, ואפילו טובים במידה סבירה, אבל זה אומר לתפור פיתרון לאדם ספציפי ולא נוסחה גורפת

kobizeevi
12-12-2012, 22:13:24
איזה???

מסוק מתאים למתחילים
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__20951__Hobbyking_6CH_RC_Flight_Simulator_System_ Mode_2_.html
ופשוט ""תמצא"" פיניקס או רילפלייט ברשת איפשהוא ...
המסוק הכי טוב בעולם למתחילים בילטי אפשרי לרסק אותו ...

LiorNT
13-12-2012, 07:08:09
לפותח השרשור וחברים יקרים...
אני אשתף אתכם במשהו ולא משנה אם יהיו מתנגדים או לא... זה מה יש וזה מה שקורה בפועל !!!
אני התחלתי עם trex 450 pro, שלט turingy 9x וכן, הרבה סימולטור !!!
ואלו הנתונים...
1- המסוק מצויין, פשוט שד שעושה הכל.
2- עלות אחזקה מינימלית וקל לניוד.
3- עם שימוש נכון בסימולטור אין שום בעיה להטיס אותו.
4- שלט 9x לפי דעתי שלט מצויין למתחילים (תמיד אפשר להתחיל איתו כי גם ככה לא קורעים סטיקים בהתחלה) עם עלות נמוכה.
5- אחי קורע תצורה לאמאמא של המסוק (הבית שלו פונה לוואדי שבשורה התחתונה... הוא מטיס אותו מהספה בסלון), מפרק בממוצע כ 5 בטריות ביום והמסוק לא מתעייף!!!

לפותח השרשור... בשורה התחתונה, אתה יכול להשיג trex 450 (יד שנייה) כולל סוללות וחלפים, שלט (חדש) וסימולטור (מהאינטרנט) באיזור ה 1500 שח +-

מקווה שעזרתי

jeblesh
13-12-2012, 09:26:11
אני אשתף אתכם במשהו ולא משנה אם יהיו מתנגדים או לא... זה מה יש וזה מה שקורה בפועל !!!
ואלו הנתונים...
4- שלט 9x לפי דעתי שלט מצויין למתחילים (תמיד אפשר להתחיל איתו כי גם ככה לא קורעים סטיקים בהתחלה) עם עלות נמוכה.
5- אחי קורע תצורה לאמאמא של המסוק (הבית שלו פונה לוואדי שבשורה התחתונה... הוא מטיס אותו מהספה בסלון), מפרק בממוצע כ 5 בטריות ביום והמסוק לא מתעייף!!!

לפותח השרשור... בשורה התחתונה, אתה יכול להשיג trex 450 (יד שנייה) כולל סוללות וחלפים, שלט (חדש) וסימולטור (מהאינטרנט) באיזור ה 1500 שח +-

מקווה שעזרתי

+1

רק דבר אחד אני ממליץ ללמוד על סימולתור ליפנה שקונים מסוק
אחרי נסיון עם סימולתור אתה כבר תידע מה ההבדלים בין מסוק גדול לכתן

כול השטויות האילה שחייבים להתחיל עם מסוק 500 עם לא היו סימולתורים ... , כן , בתח , זאת היתה הדרך הכי טובה נקודה אבל היום אפשר לילמוד להטיס במחשב ...

זה מעוד אינדיבידואלי כן אהיה הרבה יותר כל להתחיל עם מסוק 500 וסביר להניח שמי שיתקשה לעשות הקפות עם מיקרו כמו שצריך אהיה מסוגל להרבה יותר מהקפות עם 500

אבל לא חסרים אנשים שיעדיפו להתעמן יותר ולהתחיל עם 450 או אפילו 120 ...
לכול מסוק יש יתרונות וחסרונות וכדי להבין מה מתאים לך דבר ראשון תלמד להטיס , ואת זה עושים עם סימולתור היום לא עם מסוק
אחריזה אתה תידע יותר טוב מכולם עם להשקיע במשהוא שאהיה נוח להטיס או שאתה מרגיש מספיק עמיץ ללחת על משהוא כתן מתעמים של תקציב או בטיחות לוגיסתיקה או סתם כי זה יותר כיף שזה יותר כתן ...

אני הטסתי מסוק 500 והטסתי מיקרו ואני עדיין מעדיף את המיקרו שלי אפילו שהוא עלה עוליי טיפה פחות מ500 כי יש עלב SK540 ומנוע וסרוואים HV יקרים והקשר בינו לARF שקניתי ב200$ הוא רק המכאניקה P:

אז בקיצור ההמלצה הכי טובה היא להיתאפס על סימולתור ולענות לעצמך על השאילות ...

zakizak
15-12-2012, 00:32:05
ואלו הנתונים...

מקווה שעזרתי

1+

barel atanelov
15-12-2012, 22:32:25
אני ממליץ אל trex 450 pro
שלט:http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__28494__OrangeRx_T_SIX_2_4GHz_DSM2_6CH_Programmab le_Transmitter_w_10_Model_Memory_Mode_2_.html
בטריות:http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__8932__Turnigy_2200mAh_3S_20C_Lipo_Pack.html
מקלט:http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__11965__OrangeRx_R610_Spektrum_DSM2_6Ch_2_4Ghz_Re ceiver_w_Sat_Port_.html
מטען:http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__11060__HobbyKing_ECO6_50W_5A_Balancer_Charger_w_ accessories.html
ספק כח:http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__25283__HobbyKing_105w_7A_Compact_Power_Supply_10 0v_240v_.html
והשאר מגיע בכומבו של ה450
זה לא יגיע ליותר מ2000 שח
וזה ציוד מצוין למתחילים!
מקווה שעזרתי

amit_rah
15-12-2012, 23:54:56
ואלו הנתונים...

מקווה שעזרתי

+1 ענק
אני נכנסתי לתחום ורכשתי מסוק 500FBL DFC עם סוללות חלקי חילוף ומטען ב2000 שקל שזה מסוק יותר יקר מ450 וכמות סוללות יפה ו+המטען שלהם שהוא לא הכי משהו אבל זה לא העיקר כי כבר היה לי אחד שלט גם רכשתי יד שניה ב1000 שקל כל הנזק הוא 3000 ויש לי הכל וכל מי שראה את הציוד שלי יודע שהוא שווה הרבה יותר מהמחיר שרכשתי יש פה הרבה הזדמניות בפורום לדברים יד שניה