התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מחפש OSD עם פונקצית RTH - זול ואמין

AvivT
13-12-2012, 08:24:28
אני מטיס רחפן למרחקים של כמה מאות מטרים כרגע. לפני שבוע היה לי מקרה די מפחיד שבו פתאום איבדתי וידאו תוך כדי טיסה במשך דקה (הדקה הארוכה בחיי).
הייתי רוצה לדעת שבפעם הבאה שזה קורה אני אוכל להחזיר אותו הביתה בשלום.
אני לא רוצה להשקיע בזה יותר מדי. זה צריך להיות זול, אבל אמין.
פחות חשוב לי שצריכת הזרם תהיה מדויקת ברמה של 1 מיליאמפר, יותר חשוב לי שה GPS יעבוד בצורה אמינה וידע לחזור הביתה כשצריך.
מה יכול להתאים פה?

אופס, אני בפורום הלא נכון. אני אעביר את זה ל FPV. אפשר למחוק מכאן.

Arman
13-12-2012, 08:32:01
רב ה osd ים שתמצא עם פונקציית rth הם ידעו להחזיר הביתה טיסן ולא רחפן. אתה צריך רחפן ארדוקופתר עם gps או נאזה ואת הosd תשים רק לצרכים תצוגת נתונים וחץ לכיוון הביתה. בקר טיסה דל נאזה עם gps יודע לעשות זאת טוב מניסיון. יש עוד בקרי טיסה של רחפן שיודעים לעשות זאת.

Sent from my GT-I9100T using Tapatalk 2

dror
13-12-2012, 08:39:26
אתה בפורום הנכון כי העניין הוא לא osd בכלל. חזרה הביתה היא פונקציה של בקר הטיסה. ראה naza GPS או Arducopter.

dror
13-12-2012, 08:45:13
עניתי ל גם בפורום רחפנים כי המקום הנכון הוא שם!
ברחפן חזרה הביתה היא פונקציה של בקר הטיסה ולא של ה-OSD.
Arducopter כבר החזיר לי רחפן בזמן שגיא הפעיל בטעות FPV על אותו תדר שלי וקטע לי את הוידאו. ב-$180 אתה קונה APM2.5 עם GPS, זול מספיק? אם לא אולי יש פתרונות יותר זולים כמו Crius.

guyst
13-12-2012, 09:26:58
נא לא לפתוח שירשורים כפולים, אוחד

AvivT
13-12-2012, 09:57:09
עניתי ל גם בפורום רחפנים כי המקום הנכון הוא שם!
ברחפן חזרה הביתה היא פונקציה של בקר הטיסה ולא של ה-OSD.
Arducopter כבר החזיר לי רחפן בזמן שגיא הפעיל בטעות FPV על אותו תדר שלי וקטע לי את הוידאו. ב-$180 אתה קונה APM2.5 עם GPS, זול מספיק? אם לא אולי יש פתרונות יותר זולים כמו Crius.

חשבתי על משהו בחצי מחיר מזה. נגיד עד $100.
יש לך ניסיון עם ה Crius?

בהנחה ואני לא מתכוון להחליף בקר כי אני מרוצה מה KK2 שלי, RTH יכולה להיות פונקציה של בקר הטיסה, אבל היא גם יכולה להיות של ה OSD, לא?
זאת הסיבה למה במקור רציתי לפתוח את השרשור ב FPV.

dror
13-12-2012, 10:45:51
חשבתי על משהו בחצי מחיר מזה. נגיד עד $100.
יש לך ניסיון עם ה Crius? חפש בפורום רחפנים, יש מישהו שבנה רחפן איתו

בהנחה ואני לא מתכוון להחליף בקר כי אני מרוצה מה KK2 שלי, RTH יכולה להיות פונקציה של בקר הטיסה, אבל היא גם יכולה להיות של ה OSD, לא? לא
זאת הסיבה למה במקור רציתי לפתוח את השרשור ב FPV.
-