kobizeevi
18-12-2012, 18:05:37
הי
רציתי לדעת מה דעתכם על המסוק?
האם הוא מתאים למתחילים?
מה היתרונות שלו ומה החסרונות שלו לעומת ה trex 450 ?
מה דווח המחירים שלו בשוק?
תודה מראש
והמשך ערב נפלא D:
wind556
18-12-2012, 19:30:00
המסוק זהה לדגם המקביל של טי רקס (בהנחה שאתה מדבר על V2) רק עולה פחות
פעם זה היה המסוק המועדף למתחילים. היום במחיר שלו אתה קונה מסוק טוב יותר בהרבה.
amit_rah
18-12-2012, 20:56:30
עודד אם אתה מתכוון מסוק יותר טוב בהרבה על hurican שוב היה כאן קרב בינך לבין כולם על הדעה הזאת
אני לא מומחה גדול אבל יגיד לך את כל מה שכולם אומרים
עדיף להתחיל עם מסוק 500 ולא 450 בקשר לקופטרX הרבה נותנים עליו המלצות שזה באמת מסוק טוב שנותן את המובק למחיר
אני אישית חושב שעדיף להשקיע פעם אחת עוד 1000 שקל ולהביא מסוק אמין יותר טוב יותר וחזק יותר
או שתחפש פשוט יד שניה כמו הרבה אנשים ואין בזה פסול וביד שניה אתה יכול למצוא מסוקי 500 של אליין במחירים זולים יותר מלהשקיע בקופטרX 450 כולל עוד דברים אני לא יודע כל מוכר לגופו אבל על כל מקרה זאת דעתי!!!
zakizak
20-12-2012, 21:23:38
קובי תקשיב אחי,אני כנה כבר למדת לכן אני אומר כזה דבר.הכסף שלף לא צומח על עצים ואני מאמין ששיטת הלימוד שלך היא לא לרסק ולקנות
ולרסק ולקנות.אני מבין את התקציב אבל לפעמים החיפזון מהשטן כמו שאומרים.דוגמא,שאני קניתי לראשונה מסוק (מסוק מיקרו,3.5ערוצים,פלייבר)על לי 400 שקל בחנות.מסוק חמוד אבל היום אני מבין שזה היה מיותר.אין קשר בינו לבין מסוקי 6 ערוצים.
לכן למדתי מהמקרה ושקניתי את המסוק הראשון הרציני(trex 500 dfc משופצר מהתחת)העדפתי לחכות,לחסוך,לקנות שלט טוב(השלט לבד עלה אלף)ואז לקנות את המסוק.אני יכול לומר לך שעד שהמסוק על לראשונה לאויר הסתכלתי עליו הרבה,ולא הפסקתי עם סימולטור מכיון שחבל על הכסף עם אין ניסיון בסיסי.זה הכרחי אם לא ללמידה,לשיפור ולהבנה.
אני מבין את הרצון וההתלהבות לקנות(מבטיח לך אני עדין בתוך זה ולא יצא מזה כנראה)אבל חשוב שתבין שאם מישהו ממליץ לך לא לקנות,או אומר לך משהו אחר שאולי זה לא מה שאתה רוצה לשמוע אחי.אתה אדם בוגר אחי,כספך הוא לא זניח,חשוב שתבין שאם לא ממליצים לך על משהו מסוים,כנראה שיש סיבה.נכון,אני דוגל בשבירת מוסכמות אבל שוב,בגלל זה אני אומר לך תעשה מה שאתה חושב שנכון לעצמך.
אתה רוצה את הקופטר איקס,תקנה אותו,מה יכול להיות,להפסיד תמיד נפסיד כי מציאות יש כל יום.יתכן שיום אחרי שתקנה את הקופטר מישהו ימכור טירקס 500 באלפייה(וראיתי קרובים מאוד לזה).
תהיה החלטי אחי,תקשיב לכולם אבל תעשה מה שטוב לך.לפי מה שאני יודע,הקופטר איקס מקביל לtrex 450 אם כי לא ראיתי אותו,שוב,שמעתי.יתן לך מענה בנושא לימוד אני מאמין אבל לגבי אמינות,חלקים,תחזוקה אין לי שמץ.
קח בחשבון שאתה חייב מערכת רדיו אמינה ברמה הסבירה,אתה לא רוצה לגלות שהמסוק עלה לגובה ואין קליטה.
וחובה סימולציה אחי מכיון שאם אין לך ניסיון בהטסה בסיסית חבל על המסוק ואף מסוכן ולא אחראי.המסוק בקלות יכול לברוח לכיוונך ותאמין לי,גם למסוקי 450 יש להבי סכין.ויותר מזה לעוף על מישהו אחר ואז אתה בבעיה רצינית.
לסיכום אחי,עצתי,תחסוך עוד טיפה ותקנה משהו שבאמת ישרת אותך נכון,בכל מקרה סימולציה דבר ראשון.
הסברתי לך כבר,כרגע יש נניח 700 שקל,קנית משהו,שלא נדע התבאסת עליו.עכשיו הדרך למסוק של אלפיה תעלה אלפיה ולא רק תוספת של 300 שקל.
כל מה שאמרתי זה בחברות אחי ומתוך ניסיון לעזור.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.