צפייה בגרסה מלאה : סרוו עבור גירו 611
ניסן וצחי
16-02-2009, 15:59:22
האם ניתן לעבוד עם גירו 611 בחיבור עם סרוו 9254?
הגירו הזה נמכר אך ורק עם 9256 או bls251
מבלי לפגוע באף אחד, אבקש מידע ממי שבאמת היתנסה בשילוב זה או אפילו בשילוב של
סרוו אחר, או מאחד שלא עבד בשילוב הזה אבל מכיר את הגירו בצורה טובה מאוד, פשוט לא בא
לי לבצע נסויים מיותרים על גירו יקר כל כך! והסרווים שנמכרים איתו יקרים מאוד.
תודה צחי
הבוררר
18-02-2009, 06:12:35
ממה שאני מיכר אין אפשרות להשתמש בשום אופן עם סרוו אחר חוץ ממה שציינת אחרת הוא פשוט יישרף מהר מאוד
מנסיוני לא משחקים עם הדברים האלה
עמיתפורת
18-02-2009, 13:08:24
אפשר לבצע את השילוב והוא עובד מצויין מניסיון.
הסיבה שלאנשים נשרפו סרבואים היא שהג'ירו מוגדר לפולסים מסויימים אליהם מותאם הסרבו המקורי, כדי שזה יעבוד עם 9254 יש לעשות שינוי הגדרות לג'ירו אבל לא אפרט זאת כאן כי באמת צריך לדעת לעשות את זה כדי שבטעות לא ישתנו נתונים אחרים כי מדובר בתפריט נסתר של הסט אפ של הג'ירו מהמיפעל ולא בתצורה הרגילה שאנשים מכירים ויודעים לעשות את זה.
אני היטסתי ככה הרבה זמן את הרפטור 50 שלי והכל עובד פיקס.
lior_bar_ami
19-02-2009, 03:41:04
צחי אחינו,
אין שום בעיה לבצע את השינוי הנ"ל, נכון הוא כרוך בשינוי הגדרות בתפריט מתקדם (לא סודי ולא עשבים :D), אין שום בעיה לבצע את ההליך רק לשים לב מה משנים - מניסיון.
אתה צריך לשנות את רוחב הפולס מאחר ו 9256 עובד בפולס צר וה 9254 עובד בפולס רחב, ההליך הפיך לחלוטין וכשתחליט לרכוש סרוו חדש תמיד תוכל לחזור אחורה ולשוב לעבוד עם הסרוו המקורי.
יצויין כי כדאי לפעול עפ"י ההנחיות בלבד, ולא לשנות שום דבר אחר - כמו כן השימוש בהוראות אלו באחריות המבצע בלבד ;) כסת"ח קטן למרות שזה באמת לא מסובך... וככה זה הולך:
1. כשהמסוק כבוי ואין מתח לג'יירו החזק בו זמנית את שני לחצני + FUNC ו - FUNC (הלחצנים השמאליים).
2. תוך כדי לחיצה חבר מתח למסוק.
3. צג הג'יירו יראה את הודעת השגיאה הבאה "BAD OPR" - אין מה להבהל, זו הגנה שפוטאבה הוסיפו ב 611 שלא היתה ב 601.
4. בטל את הודעת השגיאה וכנס לתפריט המתקדם ע"י לחיצה בו זמנית של שני לחצני + DATA ו - DATA (הלחצנים הימניים).
5. ברוך הבא, אתה בתפריט המתקדם (ה"נסתר")!
6. ברור באמצעות לחצני ה +/-FUNC (לא משנה) בפונקציות התפריט המתקדם עד שתגיע לפונקציה של (PULSE WIDTH) רוחב הפולס.
7. שנה אותה מ NAR (צר) ל WIDE (רחב) ע"מ לעבוד עם ה 9254 ע"י לחיצה על לחצני ה +/- DATA (לא משנה).
8. בצע RESET ע"י כיבוי והדלקת המסוק ע"מ לצאת מהתפריט המתקדם.
9. אתה על הסוס - לך תטיס ותהנה!! לא לשכוח לכוון את הגבר (GAIN) הג'יירו מחדש עקב עבודה עם סרוו שונה.
* אח שלי, אם בכל זאת נשמע לך קצת מסובך (אני סומך עליכם ובטוח שלא), אני אשמח לעזור לכם בשטח - אוטוטו חוזר וגם לי יש צעצוע חדש ;):D
מתגעגע לכולכם,
ליאור
guyro
19-02-2009, 07:13:24
ליאור , שיחקת אותה, סופסוף קצת מידע איכותי בפורום.נראה פשוט למידיי לתפעול.
lior_bar_ami
19-02-2009, 07:32:42
ליאור , שיחקת אותה, סופסוף קצת מידע איכותי בפורום.נראה פשוט למידיי לתפעול.
שמח לעשות אתכם שמחים, מבחינתי IT'S ALL ABOUT SHARING.
מאוד פשוט - רק לפעול לפי מה שכתוב ואפילו ילד בגיל 7 יכול לעשות את זה ;) (ועוד כמה פיירו-טיקטוקים בין לבין :D)
saarordan
19-02-2009, 09:32:49
שמח לעשות אתכם שמחים, מבחינתי IT'S ALL ABOUT SHARING.
מאוד פשוט - רק לפעול לפי מה שכתוב ואפילו ילד בגיל 7 יכול לעשות את זה ;) (ועוד כמה פיירו-טיקטוקים בין לבין :D)
ליאור יא תות******ח.........;)
יפה מאוד ליאור
אכן סוף סוף אינפורמציה איכותית ומיקצועית בפורום !
איזה יופי לגלות שהאינפורמציה לא נסתרת. :D:D:D
עמיתפורת
19-02-2009, 15:10:10
דמבו שים לב.
האנפורמציה היא איכותית ולא סודי רק שים לב למשהו שליאור לא הדגיש.
יש שם בסביבות 30 תפריטים שונים, טעות שם תעלה לך ביוקר כי יהיה לך קשה לשחזר את מה שעשית ובנוסף פוטבה הצהירו כי מי שישנה את ההגדרות של הסרבו בג'ירו בתפריט הניסתר לא יזכה באחריות על המוצר.
זוט הסיבה שרציתי להדגים לצחי את זה בשטח מול העיניים ולא לתת פה מידע שמישהו יוכל לעשות בו טעות לא נעימה.
עמית שים לב מה כתב ליאור
יצויין כי כדאי לפעול עפ"י ההנחיות בלבד, ולא לשנות שום דבר אחר - כמו כן השימוש בהוראות אלו באחריות המבצע בלבד כסת"ח קטן למרות שזה באמת לא מסובך...
* אח שלי, אם בכל זאת נשמע לך קצת מסובך (אני סומך עליכם ובטוח שלא), אני אשמח לעזור לכם בשטח
lior_bar_ami
19-02-2009, 15:25:18
תודה דמבו (או אולי ית) יקר שלי,
כמו שציינתי - פעל עפ"י ההוראות ואין לך סיבה לדאוג,
אין צורך לדאוג לגבי הריסת הג'יירו עקב שינוי הפולס לטובת סרוו אחר - השינוי מוכר ועובד, מניסיון אישי שלי ושל מספיק אנשים בעולם.
עמית לפעמים לתת את ההמלצה הטובה שווה עשרות מונים מלמשוך אלייך עוד לקוח, אגב גם הבנת הנקרא קצת חשובה... כמו שדמבו ציין השורה אף מודגשת...
ליאור
ניסן וצחי
19-02-2009, 18:12:48
תודה רבה לכל מי שעזר וכמובן גם למי שניסה לעזור!!!
אבדוק סרוו 9256 אחר על המסוק שלי ואם עדין יהיו לי בעיות אנסה את ה 9254, ה9256
פשוט יקר מידי!
ליאור סחתיין על הסבלנות גם אלפי ק"מ מפה, מצפים לראותך בשטח!!
צחי
עמיתפורת
19-02-2009, 19:03:11
צודק המטרה היתה למשוך אלי את צחי וניסן שבין כה הם לקוחות שלי...
ניסן וצחי
19-02-2009, 19:34:48
צודק המטרה היתה למשוך אלי את צחי וניסן שבין כה הם לקוחות שלי...
אח שלי - לא צריך למשוך אותנו, אם תבקש יפה נבוא לבד.
ודרך אגב - אני כבר מזמן לקוח של הסינים, אמריקאים, וכל מי שנימצא מעבר לים...
ניסן
עמיתפורת
19-02-2009, 21:25:47
זה לא היה מכוון אליך אחינו זה כוון לסינים שחיים ביננו...
קרמבו
19-02-2009, 21:41:35
תודה רבה לכל מי שעזר וכמובן גם למי שניסה לעזור!!!
אבדוק סרוו 9256 אחר על המסוק שלי ואם עדין יהיו לי בעיות אנסה את ה 9254, ה9256
פשוט יקר מידי!
ליאור סחתיין על הסבלנות גם אלפי ק"מ מפה, מצפים לראותך בשטח!!
צחי
מה ההבדל במחיר?
ניסן וצחי
20-02-2009, 03:05:08
זה לא היה מכוון אליך אחינו זה כוון לסינים שחיים ביננו...
רבותי ,הכל בהומור לא להיסחף;)
lior_bar_ami
20-02-2009, 03:49:47
סיני בשרשור הזה יש רק אחד,
והוא זה שממשיך לנסות למשוך בכוח אליו אנשים במקום פשוט לעזור...
WHAT EVER...
צחי וניסן היקרים שמחתי לעזור לכם (שוב ;)) ואתם מוזמנים גם אלי ממש לא רחוק ממכם (לא לארה"ב כמובן אלא ליבנה) ותקבלו ממני את כל העזרה שתצטרכו - לי זה יעלה יותר :D (הקפה עלי :cool:)
ניסן וצחי
20-02-2009, 06:59:28
סיני בשרשור הזה יש רק אחד,
והוא זה שממשיך לנסות למשוך בכוח אליו אנשים במקום פשוט לעזור...
WHAT EVER...
צחי וניסן היקרים שמחתי לעזור לכם (שוב ;)) ואתם מוזמנים גם אלי ממש לא רחוק ממכם (לא לארה"ב כמובן אלא ליבנה) ותקבלו ממני את כל העזרה שתצטרכו - לי זה יעלה יותר :D (הקפה עלי :cool:)
אחי , אם זה יעלה לך יותר אז אני יבוא עם טרמוס - לחסוך לך;)
lior_bar_ami
20-02-2009, 07:55:36
אחי , אם זה יעלה לך יותר אז אני יבוא עם טרמוס - לחסוך לך;)
אל תחסוך לי - אני אשרוד, אני חושב... :D
mustaki
20-02-2009, 09:48:59
תודה דמבו (או אולי ית) יקר שלי,
כמו שציינתי - פעל עפ"י ההוראות ואין לך סיבה לדאוג,
אין צורך לדאוג לגבי הריסת הג'יירו עקב שינוי הפולס לטובת סרוו אחר - השינוי מוכר ועובד, מניסיון אישי שלי ושל מספיק אנשים בעולם.
עמית לפעמים לתת את ההמלצה הטובה שווה עשרות מונים מלמשוך אלייך עוד לקוח, אגב גם הבנת הנקרא קצת חשובה... כמו שדמבו ציין השורה אף מודגשת...
ליאור
אאוצ'
http://www.efly.co.il/forums/images/icons/icon14.gif
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.