צפייה בגרסה מלאה : שאלה בנושא סטאפ של 3GX על Trex600efl Pro
Trex450
30-12-2012, 16:31:10
היי
בעת ההגדרה של המערכת במצב DIR הכל עובד תקין הזוית המקסימלית בקולקטיב היא 12-+ ובסיקליק 8+- הכיווניו תיקון בסדר והכל אבל כאשר היא במצב עבודה רגיל אם אני נותן בקולקטיב זיות שלילית מקסימלית וסיקליק קיצוני אני מקבל BIND מכני של הזרועות של הסרוואים חשוב להסביר כי במצב DIR בכל מצב שאני בודק לא משנה השילוב של הסטיקים אין BIND בשום צורה ... זה ממש לא תקין המערכת לא אמורה להגיע למצב כזה... יש למישהו רעיון?
liran
30-12-2012, 17:32:52
אם עדכנת את הגירסה ל-3 אז אמורה להיות בתוכנת המחשב פונקצית CYCLIC RING שמטפלת בזה. זה נמצא בחוצצים האחרונים בסוף הסטאפ תחת flight mode parameter 1
דרך אגב למיטב ידיעתי, BINDING בודקים כשהקולקטיב במצב ריחוף ולא במצבי קיצון.
Trex450
30-12-2012, 19:27:26
בדקתי את 2 הקצוות של ההגדרה CYCLIC RING גם 100 וגם 60 לא נראה שיש הבדל ... הם כותבים שם אם שמים את הסמן מעל ההגדרה שזה אומר למנוע BIND במצב ריחוף לא מצאתי הגדרה לגבי מצב קיצון ... בSK720 זה לא קורה בשום מצב ...
אם למישהו משעמם מספיק כדי לבדוק מה קורה אצלו כאשר הקולקטיב שלילי מקסימלי (אצלי 12-) ודוחפים סטיק ימני לNOSE DOWN עד הסוף האם במצב כזה תוספת של תנועת AIL לאחד הקצוות גורמת ל BIND מכאני על אחד הסרוואים הקדמיים בTREX600EFL PRO
liran
30-12-2012, 20:11:59
על איזה חור אתה בהורנים של הסרוויים? אם אתה על החיצוני ביותר תזיז אחד פנימה.
amijan27
30-12-2012, 21:14:00
גם לי קרה אותו הדבר מאז עידכנתי לגירסא 3 במצב DIR אני שם בקולקטיב 12 ובסיקליק 8 וזה בסדר ובסיום ההגדרות זה נתן לי בסיקליק פיתאום 10 בגירסא הקודמת זה לא קרה ואפילו חזרתי גרסא כדי לראות שאכן כך.
הגדרתי את המערכת מחדש עם ערך נמוך יותר בסוואש לאלווטור ואלירון.
כאשר אתם מכוונים 8 מעלות בסיקליק ב Dir אז בפועל יש לכם 14 מעלות.
אתם צריכים לכוון את ה travel limit בelevator וב ailreon
לכן עליכם לשנות את ההגדרות בתוכנה לתוספת האחוזים שאתם רוצים
בהצלחה גיא
Elevator Travel Limit (default 70%)
Sets elevator travel limit. Setting method is calculated with 8 degrees + 8*Value. Increase this value as much as possible without mechanical binding to achieve optimal controllability. Generally setting 0.7 around 14 degrees on most helicopters without binding is the ideal value.
Aileron Travel Limit (default 70%)
Sets aileron travel limit. Setting method is calculated with 8 degrees + 8*Value. Increase this value as much as possible without mechanical binding to achieve optimal controllability. Generally setting 0.7 around 14 degrees on most helicopters without binding is the ideal value.
Trex450
30-12-2012, 22:23:18
הבנתי את הרעיון ... אנסה שוב מחר .. תודה
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.