PDA

צפייה בגרסה מלאה : מה אתם אומרים על MINI TITAN למתחיל

srdromy
18-02-2009, 21:45:35
שלום לכולם,
כולם מדברים על מסוק מומלץ כמו TREX 450 או COPTER X
מה אתם אומרים על MINI TITAN האם גודלו כמו ה TREX 450
האם נחשב למסוק טוב להתחיל.
תודה

ori_lavee
18-02-2009, 21:54:20
מסוק מצויין.
מתאים למתחילים ? ...לא פחות מ Copter-x, Trex או Blade 400...אולי יותר.
יציב מאוד, ומעט גדול יותר ממסוק 450 "סטנדרטי".

יודע לעשות גם 3D אם "מעצבנים אותו".
בדגמיו הראשונים הייתה נטיה להתפתחות חופשים במערכת ראש, אינני יודע אם פתרו זאת.

בכל מקרה...מסוק מצויין !

אורי

Niv_Shani
18-02-2009, 22:00:10
שלום לכולם,
תודה

יש לך הודעה בפרטי

wind556
18-02-2009, 22:04:27
לא התנסיתי איתו . לדעת רבים המסוק מצויין,אבל עדיין פחות מה טירקס ודומיו, כמובן שהכל תלוי סט אפ
ראיתי כמה וכמה מטיסים מקצועיים שניסו אותו בתקופה שהוא הגיע לארץ והם חזרו לטי רקס
ודבר נוסף הוא הפופולריות וזמינות החלפים, שאינה כמו של המתחרים
לסיכום,תהנה מלהטיס אותו, אבל לא בטוח שתהנה לחיות איתו לאורך זמן,וכמובן יש את נושא המחיר
ועוד משהו חשוב שמתחיל צריך להפנים:אין מסוק מתחילים, יש מסוקים טובים יותר וטובים פחות,וככל שהמסוק שיהיה לך יהיה טוב יותר כך תלמד יותר מהר ותהנה יותר

ori_lavee
18-02-2009, 23:31:17
לא התנסיתי איתו . לדעת רבים המסוק מצויין,אבל עדיין פחות מה טירקס ודומיו, כמובן שהכל תלוי סט אפ
אני לא חושב שהוא "פחות" מהטירקס ודומיו...לדעתי הוא ברמתם (לפחות).
ראיתי כמה וכמה מטיסים מקצועיים שניסו אותו בתקופה שהוא הגיע לארץ והם חזרו לטי רקס
אם אני לא טועה...מאז עברו הרבה מים בירדן, יש היום גרסאות מתקדמות יותר.
ודבר נוסף הוא הפופולריות וזמינות החלפים, שאינה כמו של המתחרים
זה נכון...אני חושב שיש בעיה עם זמינות החלקים, אבל לאלה שרוכשים חלפים בחו"ל זו לא ממש בעיה.
לסיכום,תהנה מלהטיס אותו, אבל לא בטוח שתהנה לחיות איתו לאורך זמן,וכמובן יש את נושא המחיר
ועוד משהו חשוב שמתחיל צריך להפנים:אין מסוק מתחילים, יש מסוקים טובים יותר וטובים פחות,וככל שהמסוק שיהיה לך יהיה טוב יותר כך תלמד יותר מהר ותהנה יותר
אני חושב שכולם מסוקים "טובים"...לא הייתי מגדיר זאת כ"טובים יותר וטובים פחות" אלה מתאימים יותר ומתאימים פחות
ואת המסוק הזה הייתי מכניס לקטגוריה של ה"מתאימים יותר"...
יותר למי ? לאלה שרוצים מסוק יציב, נוח להטסה שיודע לעשות 3D אגרסיבי מאוד עם ה Setup הנכון.

אורי

guyro
19-02-2009, 01:35:56
מסכים אם כל מה שאורי כתב,הי היה לי כזה אחד , מסוק מצוין ועלות לא גבוהה בכלל וכן יש יבואן בארץ
קוראים לא ניסו.

szgal
19-02-2009, 08:00:29
הטסתי 2 כאלה,
מסוק מדהים למתחילים, יציב, חזק (נותן תחושה ראשונית כמו של הרפטורים-מאוד דומה בהרגשה).
יכול להיות גם עצבני בטירוף עם SETUP נכון.
בגרסאת הV2 שלו יש המון שיפורים (והוא גם יפה יותר)
בקיצור, מומלץ !

nadavbarak
19-02-2009, 09:33:21
שלום לכולם,
תודה

לא רע, אבל ישנו מסוק טוב מאוד שקוראים לו Rave.
זהו מסוק מבית Curtis Youngblood. עולה קצת יותר אבל נותן ביצועים טובים יותר ומאפשר שימוש בלהבים בגודל 350 במקום 325 אשר גורמים למסוק לטוס ביציבות יתרה.

בברכה,
נדב ברק.

דור
19-02-2009, 12:38:36
זהו מסוק מבית Curtis Youngblood. עולה קצת יותר אבל נותן ביצועים טובים יותר ומאפשר שימוש בלהבים בגודל 350 במקום 325 אשר גורמים למסוק לטוס ביציבות יתרה.

בברכה,
נדב ברק.

קצת יותר לא הייתי אומר.
אני אוהב את המיני טיטאן אבל הביצועים שלו הם לא כמו של הטירקס לכן אני מציע לך ללכת על הטירקס
וגם יש המון שיפורים שצריך לעשות למיני טיטאן כדאי שיטוס 3D

nadavbarak
19-02-2009, 18:53:40
קצת יותר לא הייתי אומר.
אני אוהב את המיני טיטאן אבל הביצועים שלו הם לא כמו של הטירקס לכן אני מציע לך ללכת על הטירקס
וגם יש המון שיפורים שצריך לעשות למיני טיטאן כדאי שיטוס 3D

בבקשה, אתה אמרת. "המון שיפורים" עולים כסף.
בסוף תגיע לאותה עלות.

בברכה,
נדב ברק.

ניסן וצחי
19-02-2009, 19:05:35

בברכה,
נדב ברק.

נדב, מה קורה עם החלקים שלו זמינות, עלויות וכו'
צחי

gaeitan
21-02-2009, 14:47:34
אני מטיס את המיני טיטן כשנה וחצי ומרוצה ממנו מאוד. זה המסוק עליו למדתי וריסקתי אותו אין ספור פעמים. יציב מאוד, ומספיק חריף גם להטסת 3D אמנם פחות חריף מה- T-REX 450 אבל ניתן לעשות איתו הכל גם ללא שיפורים. רק Setup נכון.
המסוק זול יחסית ועלות חלקי החילוף נמוכה כך שלא כואב יותר מדי ללמוד עליו בהתחלה ולהנות ממנו גם בהמשך.
יש בשוק מסוקים זריזים ממנו אבל כיום אני יכול לומר שמבחינת עלות-תועלת, המסוק הזה שווה.
ממליץ מאוד.

דור
22-02-2009, 00:17:59
בבקשה, אתה אמרת. "המון שיפורים" עולים כסף.
בסוף תגיע לאותה עלות.

בברכה,
נדב ברק.

מסקנה טירקס 450 הכי מועדף!