צפייה בגרסה מלאה : מחפש תוכנית לטיסן עם מנוע אחורי
Oran_T
25-01-2013, 09:25:26
שלום.
שבוע שעבר לצערי הרבה התרסקה לי הבננה (בפעם השלישית) והחלטתי שלא לבנות אותה מחדש אלא לבנות משהו טוב יותר. אני רוצה לבנות טיסן עם תא מטען שיוכל להיפתח באוויר ולזרוק דברים כמו סוכריות או צנחנים או אפילו דגל קטן, אבל אני רוצה גם שההנעה שלו תהייה הנעה אחורית כי אני רוצה להתחיל עוד מעט FPV ואם בונים טיסן אז שכבר יהיה על הדרך.
אני מעדיף שהוא יהיה בסגנון טריינר ושאוכל לבנות אותו מבלזה למרות שאין לי בעיה גם עם קאפה.
תודה :)
rossg1
25-01-2013, 09:51:20
בוקר טוב
אני מציע לך לפנות לעודד WIND555 יש לו ים תוכניות לטיסנים שונום ומשונים .רק מה אתה חייב לסים אותו !!!אתה יכול לקבל הדרכה ותמיחה מעודד בכול שאלה !!!
בהצלחה
adibenbasat
25-01-2013, 10:51:16
גם טיסן עם תא מטען גדול לזרוק דברים, גם מנוע אחורי ושיתאים ל-FPV וגם בסגנון של טריינר.. :confused:
חבר, אני חושב שכדאי שתתפקס יותר על כיוון אחד, אם עדיין מתרסקת לך בננה מידי פעם, אני מציע שתעזוב את עניין ה-FPV כרגע,
גם כך אני מבין שמדובד בייצור זול (אם רשמת קאפה..), ההצעה שלי, כן, לך על משהו בסגנון טריינר עם מנוע קדמי,
תוכל לעשות לו מטען להשליך דברים וגם תתקדם ביכולות הטיסה שלך.
שתגיע לשלב ה-FPV או שתבנה טיסן חדש או שתקנה משהו קצת יותר מ"משהו ניסיוני".
ואני מחזק את התגובה מעלי, דבר עם עודד, בטח יוכל לעזור לך עם תוכנית פשוטה זולה ויעילה.
wind556
25-01-2013, 11:21:47
גם אני מצטרף לממליצים לדבר עם עודד :cool:
אבל רק אחרי שתקרא כאן בעיון:
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?60393-סנונית-הדרך-הקלה-להתחיל-עם-בנייה-עצמית-מבלזה
אגב, ניתן להיות מאד גמיש בכל המערכת הזאת, ולבנות בדיוק את מה שאתה רוצה
Oran_T
25-01-2013, 12:57:33
תודה לכולם על התגובות.
אני יודע לבנות טיסנים מבלזה. הסיבה שהבננה שלי התרסקה היא שהציפוי של הככף התקלף באוויר ובמקרה כזה אין כל כך הרבה מה לעשות.
חשבתי לבנות את הטיסן אנפה אבל הוא עם מנוע קדמי למרות שאם הרעיון לא כל כך אפשרי אז אני מעדיף עם התא מטען.
Flying_student
25-01-2013, 15:56:25
תודה לכולם על התגובות.
אני יודע לבנות טיסנים מבלזה. הסיבה שהבננה שלי התרסקה היא שהציפוי של הככף התקלף באוויר ובמקרה כזה אין כל כך הרבה מה לעשות.
חשבתי לבנות את הטיסן אנפה אבל הוא עם מנוע קדמי למרות שאם הרעיון לא כל כך אפשרי אז אני מעדיף עם התא מטען.
תתפלא, אם אלו הבעיות שלך אז דווקא אנפה יכול להיות אחלה... לפני מספר חודשים, בזמן טיסה, אנפה איבדה חלק משמעותי מציפוי הכנף שלה בצד אחד ועדיין היה אפשר להביא אותה לנחיתה :o
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.