התחברות

צפייה בגרסה מלאה : חדשות שלט חדש מבית JR בדרך לשוק - 14 ערוצים

guyro
31-01-2013, 09:30:08
http://helidaily.com/jr-propo-new-xg14-radio-system-revealed/

עושה רושם תגובה ישירה לפוטבה ל -14 החדש שלהם....

eitan-ro
31-01-2013, 10:07:32
בלי טלמטריה הם לא באמת מתחרים...

guyro
31-01-2013, 10:16:43
בלי טלמטריה הם לא באמת מתחרים...

למיטב זכרוני סדרת ה-XG תומכת טלמטריה ממזמן...

eitan-ro
31-01-2013, 11:48:44
משום מה זה לא כתוב במפרט שלהם...
אם הם באמת בעלי טלמטריה ובהנחה שהם פתרו את הבעיות שהיו להם עם הDSM2 אז בהחלט מתחרה ראוי ל14 של פוטאבה

guyro
31-01-2013, 12:08:06
אם הם באמת בעלי טלמטריה ובהנחה שהם פתרו את הבעיות שהיו להם עם הDSM2 אז בהחלט מתחרה ראוי ל14 של פוטאבה

כתוב בכותרות של המפרט שלהם שזה עם טלמטריה...בוודאות, ו- DSM2 כבר ממזמן הוחלף ב- DMSS....

נועם ג
31-01-2013, 12:19:18

אין שום בעיות בDSM2.
שיטת שיטות נהדר בקוד פתוח שמאפשרת עבודה עם מגוון פלטפורמות(VBAR BEASTX SKOOKUM 3GX ועוד ועוד ועוד)

ה12\11 של JR (לדעתי)מזמן ניצח את ה14.
הן בפשטות, במחיר, בתמיכה מלאה של החברה, לדעתי גם במראה(אני משוחד טיפה).

eitan-ro
31-01-2013, 13:22:30
כתוב בכותרות של המפרט שלהם שזה עם טלמטריה...בוודאות, ו- DSM2 כבר ממזמן הוחלף ב- DMSS....

אין שום בעיות בDSM2.

לא שמתי לב לזה... יהיה מעניין!
מעניין מה באמת יהיה ההבדל בין השלטים כששניהם מספקים טלמטריה וחיבור S-BUSS (או X-BUSS), הרי תוכנתית לא יכול הבדל משמעותי ביניהם

שיטת שיטות נהדר בקוד פתוח שמאפשרת עבודה עם מגוון פלטפורמות(VBAR BEASTX SKOOKUM 3GX ועוד ועוד ועוד)

הניסיון שלי קצת אחר, אבל אם זה טוב לך, אז סבבה.

wind556
31-01-2013, 14:30:42
כבעליו הגאים של XG8 כבר שנה בערך, זה השלט הכי טוב שהידיים שלי נגעו בו אי פעם
לא רק שלא חסר לו כלום, אלא שהמימשק משתמש שלו עשיר וברור, ואפילו כמעט ואין צורך בספר
כמובן שיש טלמטריה, צריך רק לרכוש בנפרד סנסורים (אפילו הסיני התחיל להביא)
לא הייתי מחליף אותו בשום שלט קיים אחר.
אישית אין לי שום צורך ב14 ערוצים. ה8 נותן הכל ואפילו יותר ממה שאני זקוק
לפניו היה לי DX7. שלט נפלא בפני עצמו. לא הייתה לי שום טענה מעולם, אבל הXG8 עולה עליו בכל מובן

koren9
04-02-2013, 05:33:34
שלום חברים ,

היכן ניתן לרכוש בארץ את ה XG11 ? ואם אפשר - מה מחירו בארץ ?

תודה .

Boaz Barnea
04-02-2013, 21:53:47
שלט רחוק בהרצליה מחזיק כאלו

koren9
05-02-2013, 06:11:14
אוקי תודה , אני אקפוץ אליו .

bartovmoti
05-02-2013, 07:46:23
אין שום בעיות בDSM2.

תשאל את חן תם שריסק קומפס ו TREX700 עם VBAR SILVERLINE במקרה האחרון המערכת ננעלה!
יודע מה משותף לשני המקרים וזה אחרי ששאלתי אותו, הוא העביר את המערכת שהיתה בקומפס ל 700 כמו שהיא..
זה היה DX7 DSM2 עם לווינים שמחוברים ל VBAR!

ממה שהבנתי ממנו, בשני המקרים היו בעיות שליטה שנגמרו בריסוקים כואבים ובאחרון כאמור המערכת ננעלה!
אתה יכול להגיד שאין קשר ל DSM2 אבל לדעתי יש כאן יותר מצירוף מקרים.. תוסיף לזה את לא מעט השרשורים והעדויות על בעיות עם המערכות האלו..
ואני אומר.. אם יש ספק אז למה לקחת סיכון?

ולגבי השלט החדש הוא באמת נראה פצצה ואגב כתוב במפורש בכותרת שכן יש לו טלמטריה אבל..,
מה אמור לעשות הקונה המאושר שהחליט לשדרג את ה DX7 הישן והטוב עם כל המקלטים של DSM2 שכבר יש לו?
אהה לבודק בטבלה אם יש תמיכה או אין (נדמה לי אגב שאין תמיכה)?

בפוטבה פתרו את הבעיה, ה 14 החדש תומך בכל השיטות כך ששדרוג השלט לא יצריך החלפת מקלטים ..

guyro
05-02-2013, 08:13:55
תשאל את חן תם שריסק קומפס ו TREX700 עם VBAR SILVERLINE במקרה האחרון המערכת ננעלה!
יודע מה משותף לשני המקרים וזה אחרי ששאלתי אותו, הוא העביר את המערכת שהיתה בקומפס ל 700 כמו שהיא..
זה היה DX7 DSM2 עם לווינים שמחוברים ל VBAR!

ממה שהבנתי ממנו, בשני המקרים היו בעיות שליטה שנגמרו בריסוקים כואבים ובאחרון כאמור המערכת ננעלה!
אתה יכול להגיד שאין קשר ל DSM2 אבל לדעתי יש כאן יותר מצירוף מקרים.. תוסיף לזה את לא מעט השרשורים והעדויות על בעיות עם המערכות האלו..
ואני אומר.. אם יש ספק אז למה לקחת סיכון?

ולגבי השלט החדש הוא באמת נראה פצצה ואגב כתוב במפורש בכותרת שכן יש לו טלמטריה אבל..,
מה אמור לעשות הקונה המאושר שהחליט לשדרג את ה DX7 הישן והטוב עם כל המקלטים של DSM2 שכבר יש לו?
אהה לבודק בטבלה אם יש תמיכה או אין (נדמה לי אגב שאין תמיכה)?

בפוטבה פתרו את הבעיה, ה 14 החדש תומך בכל השיטות כך ששדרוג השלט לא יצריך החלפת מקלטים ..

מוטי, רק שיגיע כבר ה-14 של פוטבה...אני מחכה לו בשקיקה :rolleyes: