התחברות

צפייה בגרסה מלאה : חדשות אליין נגד סקורפיון...דרמת סוף שבוע

guyro
04-02-2013, 12:15:41
דרמה שהתחילה בסופ"ש האחרון ומתחילה לעשות גלים גבוהים...

http://helidaily.com/news-align-rc-vs-scorpion-systems-why/

Yoav Lahav
04-02-2013, 18:43:33
גיא יכול להיות שיש פרטים שלא מפורסמים כמו איזה חוזה או הסכם שהופרו או משהו שמאיים על אליין שסקורפיון עשו או עושים.
נראה לי שהחברה באליין יודעים מה עושים ואם בחרו לנהוג אז כנראה יש מניעים מספיק טובים לכך.
גם יכול להיות שמדובר בתרגיל שיווקי בהסכמת 2 החברות כדי לייצר כותרות ופרסום ורעש תקשורתי.

guyro
04-02-2013, 19:51:38
גיא יכול להיות שיש פרטים שלא מפורסמים כמו איזה חוזה או הסכם שהופרו או משהו שמאיים על אליין שסקורפיון עשו או עושים.
נראה לי שהחברה באליין יודעים מה עושים ואם בחרו לנהוג אז כנראה יש מניעים מספיק טובים לכך.
גם יכול להיות שמדובר בתרגיל שיווקי בהסכמת 2 החברות כדי לייצר כותרות ופרסום ורעש תקשורתי.

יואב, אני מגיב למוטו שלך : "מי שלא חופר לא מוצא יהלומים"... אין פה יהלומים...זה תרגיל מלוכלך של אליין ותו לא.

jeblesh
05-02-2013, 15:08:47
כמו כול חברה שמתמחה במוצר אחד ומגיע ל% גבוהה של שליטה בשוק מתחילה להתרחב בצורה אגרסיבית ומשתמשת בכוח שלה כדי להגיע ל% גבוהים בתחומים אחרים ולהגן על השליטה שלה
סקורפיון לא חברת בוטיק היא למעשה דיי מיין סתרים ומאפשרת ליצרניי מסוקים אחרים כמו גאווי למשל להתחרות באליין
לפגוע בסקורפיון זה צעד אסטרטגי דיי מובן מאילו , עם הזמן אליין תהיה מוטג מנועים פופולרי יותר מסקורפיון והערך של מסוקים כמו גאווי ירד בעניי הצרכן ואליין יעלה

מלוכלך אבל זאת התנהגות אופיינית של מונופולים לוקחים תחום מסוים ומנסים להגיע לשליטה בכול המוצרים המשלימים כך למעשה הם יכולים להגן על המוטג שלהם אל מול חברות מתחרות בצורה יעילה
כמו למשל למכור את הקומבואים שלהם במחיר תחרותי ומשתלם ואת החלקים בנפרק במחיר מופקע כך שמי שרוצה סרוואים ומנוע של אליין וצרתך להטיס מסוק של אליין או לשלם מחיר מופקע ...
זאת הסיבה שאני סולד מחברות כמו בלייד ואליין וכו שלא משתפות פעולה עם יצרני סרוואים ומנועים וכו אילה ממתגות אותם כשלהם ויוצרות מונופול