צפייה בגרסה מלאה : שאלה האם יתכן כפל במס' חבילה ???
adibenbasat
10-02-2013, 14:56:51
הוצאתי הזמנה מהסיני ב-25 בינואר (לפני 16 יום) בחבילה הייתה גם סוללה.
היום בדקתי ב"מעקב משלוחים" (בדיקה שגרתית של החבילות שלי..;)) ונמסר כי: "דבר הדואר...נמסר ב-2\10 (היום) באמצעות יח' הדואר בירושלים.
אני גר ליד אשדוד, כך שהחבילה לא הגיעה אלי (ליחידת הדואר שלי)..
בכול מקרה, זמן המשלוח מאוד מהיר יחסית לזמן ההמתנה השגרתי לחבילות מהסיני (בטח עם סוללה).
וכיוון שבדואר רשום שנמסרה ליעדה בכתובת אחרת מעלה בי את השאלה:
האם יתכן כפל מספרים בחבילות???:confused:
אם החבילה שלי לא הגיעה לארץ, יתכן שלפני שיצאה מסין הייתה כבר בארץ חבילה עם מספר זהה???:confused:
או שזו כן החבילה שלי שרק הגיעה לירושלים בטעות..:mad:
מה אומרים?:rolleyes:
Flying_student
10-02-2013, 15:45:36
אם יש לך package tracker (אפליקציה באנדרואיד) אז תקבל את כל הדיווחים מכל החברות עבור החבילה הזו. בין היתר תוכל לראות מתי היא נמסרה לשילוח מהסיני (אתה גם יכול לעשות את זה בעצמך באתר של דואר הונג קונג או מה שזה לא היה). לפי מה שאתה מתאר אז תאריך השילוח הראשוני אמור להיות לפני התאריך בו אתה עשית את ההזמנה (ובטוח לפני שהסיני שלח לך מייל שמאשר שהחבילה נשלחה) וזה יאשר את ההנחה שלך.
בהצלחה
AmitB
10-02-2013, 15:57:19
קרה לי פעם עם USPS - וזה נראה (אז) כמו מחזור של מספר, בסוף הכל היה בסדר (החבילה סומנה כ"נמסרה ליעדה" כבר ביום שקיבלתי מס' מעקב)
אבל כל פעם שקורה דבר כזה זה מקפיץ אותי מחדש כי בדאר אם עושים טעות הרבה פעמים אי אפשר לתקן אותה...
adibenbasat
10-02-2013, 17:06:32
החבילה עברה למצב "שליחה" ב-HK ב-26 ונקנתה יומיים לפני כן, בדקתי בדואר סינגפור והיא יצאה לארץ ב-30 לינואר.
כרונולוגית, יש סיכוי שזה החבילה שלי למרות שזה ממש מהיר, אלך מחר לסניף שלי ואנסה לברר אם מדובר בחבילה שלי או לא,
לפי מה שאני מבין ממכם זה שהמצב של כפל\חפיפה של מספרים אכן אפשרי..
מחר לפני שאתה קופץ לסניף תבדוק שוב פעם באתר של הדואר,
לי כבר קרה שראיתי חבילה שלי מגיעה לסניף חלוקה (אבל לא היה כתוב שהיא נמסרה) שלא קשור לנתיב הרגיל של החבילות ואז למחרת התעדכן שהיא חזרה לסניף המרכזי.
adibenbasat
10-02-2013, 20:18:48
טוב, יש התפתחויות..
בדקתי שוב ב"מעקב משלוחים" והפרטים שונו לסניף שלי!
כנראה שזו החבילה שלי בכול זאת שעשתה טיול יומי בעיר הקודש, מחר אלך לדואר..מקווה שלא היו הפתעות והאסוף את החבילה שלי..
פעם ראשונה שזה קורה לי..אולי יש מישהו בירושלים שבודק כמוני וכול כך שמח שהחבילה שלו הגיעה, עכשיו בטח התבאס..:rolleyes:
אם אין פה טעות אז היא הגיעה ממש מהר ויש מה להטיס בשבת..:o
חמסה חמסה..:p
adibenbasat
11-02-2013, 10:13:03
אוקי,
הייתי בדואר ואספתי את החבילה שלי, זה היה קצת מוזר כי היא גם הגיע ממש מהר..
בכול מקרה, סוף טוב.
תודה לעונים והמשך שבוע טוב:o
RonenTal
11-02-2013, 14:16:17
היא הגיעה מדואר סין או סינגפור?
דואר סינגפור מהיר ביותר, לפחות מהנסיון שלי
adibenbasat
11-02-2013, 16:33:27
סינגפור, אבל אף פעם לא הגיעה לי חבילה כול כך מהר, במיוחד שהיא מכילה סוללה, היא יצאה מסינגפור והגיעה אחרי 11 יום..:o
RonenTal
11-02-2013, 17:42:00
גם אצלי הזמנה מלידרס הובי הגיעה אחרי פחות משבועיים דרך סינגפור
Sent from my GT-I9000 using Xparent ICS Blue Tapatalk 2
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.