צפייה בגרסה מלאה : שאלה הטסת מסוק עם טורניג'י 9 + מודול FRSKY
YarivD
14-02-2013, 20:50:50
שלום לכולם.
בעבר ניסיתי לכוון מסוק חשמלי (במקרה זה היה מסוק 450) יחד עם שלט טורניג'י 9 (עם המודול שמגיע איתו) ונתקלתי בתופעה מוזרה שקשורה לג'ירו (זה היה 401).
אני יודע שישנם אנשים שכן מטיסים מסוקים חשמליים (גם בגדלי 600) עם השלט הנ"ל, אך יש להם בעיה עם תיקון כיוון זנב המסוק במהלך הטיסה. אני לא בטוח מה הבעיה, אבל ייתכן שהיא קשורה במהירות האותות שמועברים למקלט.
בכל אופן השאלה שלי היא כזו : אם אני מחליף את המודול בשלט הטורניג'י למודול FRSKY (עם/בלי טלמטריה), שאני יודע שיש עליו ביקורות מאד טובות ואנשים מטיסים איתו כלים בשווי של אלפים, זה יפתור את בעיית תיקון הג'ירו (במקרה שלי יש לי TREX 500 עם ספרטן) ?
מקווה לקבל תשובה עניינית מהמומחים.
תודה.
בברכה,
יריב
guy1a
14-02-2013, 22:06:29
מהנסיון שלי המודול של פריסקי לא בהכרח יותר טוב משל טורניגי
עוד לא רסקתי שום כלי טייס עד היום בכלל המודול המקורי של הטורניגי.
jeblesh
15-02-2013, 05:02:44
קשה להאמין שהבעיה שהייתה לך קשורה למודול\רסיבר על כול פנים frsky נחשב לאחד המודולים הטובים יותר שיש בשוק אז ככה או ככה אתה תהנה מימנו (:
YarivD
15-02-2013, 10:12:10
הי.
אני לא מדבר על עניין של ריסוקים, זה יכול לקרות גם בכל מודול, אלא על עניין של כיוון והטסת מסוק עם שלט טורניג'י.
האם אתם יודעים אם יש בעיות לגבי הטסת מסוק עם שלט הטורניג'י (מבחינת כיוונים, ג'ירו וכו') ? האם יש בתפריטים את כל מה שצריך (כולל IDLE וכו') ?
תודה.
יריב
s.mario
15-02-2013, 10:15:41
לא מכיר.
וגם אם יש דבר כזה בעיה בהטסת מסוק עם המודול של טורניגי,
החלפת מודול לפרסקי בוודאות תפתור זאת...
שיטת השידור של פרסקי נחשבת לאמינות בשוק.
edgarfov
15-02-2013, 10:26:57
שלום לכולם.
בעבר ניסיתי לכוון מסוק חשמלי (במקרה זה היה מסוק 450) יחד עם שלט טורניג'י 9 (עם המודול שמגיע איתו) ונתקלתי בתופעה מוזרה שקשורה לג'ירו (זה היה 401).
אני יודע שישנם אנשים שכן מטיסים מסוקים חשמליים (גם בגדלי 600) עם השלט הנ"ל, אך יש להם בעיה עם תיקון כיוון זנב המסוק במהלך הטיסה. אני לא בטוח מה הבעיה, אבל ייתכן שהיא קשורה במהירות האותות שמועברים למקלט.
בכל אופן השאלה שלי היא כזו : אם אני מחליף את המודול בשלט הטורניג'י למודול FRSKY (עם/בלי טלמטריה), שאני יודע שיש עליו ביקורות מאד טובות ואנשים מטיסים איתו כלים בשווי של אלפים, זה יפתור את בעיית תיקון הג'ירו (במקרה שלי יש לי TREX 500 עם ספרטן) ?
מקווה לקבל תשובה עניינית מהמומחים.
תודה.
בברכה,
יריב
תשובה קצרה. מניסיון, כמה שנגעתי בשלט הזה הבנתי שלעולם א ב ל לעולם לא אשתמש בו למטוסים או מסוקים מעל עלות של כמה שקלים, ובכל הזדמנות אומר כך
יש לך מסוק טוב? אתה רוצה להיות מטיס טוב? מגיע לו ולך שלט טוב עד טוב מאוד.
guy1a
15-02-2013, 11:28:18
תשובה קצרה. מניסיון, כמה שנגעתי בשלט הזה הבנתי שלעולם א ב ל לעולם לא אשתמש בו למטוסים או מסוקים מעל עלות של כמה שקלים, ובכל הזדמנות אומר כך
שטות גמורה.
sgs II
edgarfov
15-02-2013, 12:30:29
מה שעושה לך את את זה ידידי. סרט שלך בעיה שלך.
אני מטיס מחוץ לאולם הקולנוע...
wind556
15-02-2013, 13:01:14
הכי מדוייק שאפשר
guy1a
15-02-2013, 14:56:06
עיצת אחיתופל ...
jeblesh
15-02-2013, 17:09:43
זה נכון שהפותנציומתרים שיש בשלט הזה הם לא הדבר הכי טוב בעולם ואבל להגיד שלעולם לא תטיס איתו זאת בדיחה אני לא יחשוב פעמיים לפנה שאני יטיס איתו גם ג'ט של 50,000 ש"ח עם מודול עמין כמו FRSKY
זה שהוא לא נוח ומדוייק כמו שלטים שעולים פי 3ו5 מימנו זה נכון אבל ההדבל לא כזה גדול
edgarfov
15-02-2013, 17:20:55
תשדל לכוון את הג'ט לכוון הים למינימום נפגעים. ותדייק ה100 מטר הראשונים
כי אחר כך הכל הימורים.. :)
wind556
16-02-2013, 10:58:25
עיצת אחיתופל ...
המושג "עיצת אחיתופל" משמעו עצה שיכולה לגרום נזק
איזה נזק יגרם לאדם שיקנה שלט משובח? ואנחנו מדברים על נזק מהשלט ולא על נזק אחר
לעומת זאת עם השלט ה9X כבר נגרמו נזקים בעבר בגלל השלט, כך שמבין שתי האפשרויות העיצה לקנות 9X היא האחיתופלית :cool:
Tiran
16-02-2013, 11:59:28
איכשהו, בלי להתכוון, יצא טוב.
העצה לקנות שלט משובח היא אכן עצת אחיתופל.
וההמלצה לא לפעול על פי עצת אחיתופל היא מתכון לאסון ידוע מראש.
למי שמכיר את הסיפור המקראי, ובניגוד למקובל לחשוב, עצת אחיתופל הייתה עצה טובה. דוד המלך ביקש להפר אותה כי חשש למעמדו.
ציטוט "וַיהוָה צִוָּה, לְהָפֵר אֶת-עֲצַת אֲחִיתֹפֶל הַטּוֹבָה, לְבַעֲבוּר הָבִיא יְהוָה אֶל-אַבְשָׁלוֹם, אֶת-הָרָעָה:"
guy1a
16-02-2013, 12:28:18
המושג "עיצת אחיתופל" משמעו עצה שיכולה לגרום נזק
איזה נזק יגרם לאדם שיקנה שלט משובח? ואנחנו מדברים על נזק מהשלט ולא על נזק אחר
לעומת זאת עם השלט ה9X כבר נגרמו נזקים בעבר בגלל השלט, כך שמבין שתי האפשרויות העיצה לקנות 9X היא האחיתופלית :cool:
טעות .. שוב ..
sgs II
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.