PDA

צפייה בגרסה מלאה : לוקטייט

sagsag
17-02-2013, 14:02:25
היי
מישהוא יכול להסביר לי איזה סוג אני צריך
ואיפה אפשר לקנות באזור המרכז / נתניה
בגדול מדובר על הברגים שמחברים את הזנב לשסי של הטירס 600
ברגי מתכת קטנים והשלדה קרבון
תודה

giliav
17-02-2013, 14:20:22
בגדול לוקטייט שמים בין מתכת למתכת לא בין מתכת לקרבון.
הלוקטייט ה"כחול" (בא באריזה אדומה) משמש בד"כ לברגים ובא בכמה דרגות. אני עובד עם לוקטייט כחול 242.
אפשר לרכוש אותו ברוב חנויות ה"עשה זאת בעצמך" לדעתי.

kondason
17-02-2013, 14:56:33
ב600 יכול להגיע 2 סוגי ברגים.
האם קצה הבורג הוא עוקץ או שטוח?

sagsag
17-02-2013, 15:00:24
מה ההבדל בין עוקץ או שטוח?
הברגים נכנסים לתושבת (כמו מעטפת)

jeblesh
17-02-2013, 15:05:11
אני מעדיף להימנע מלוקטייט אדום הוא חזק מעוד ופתיחה שלו לפעמים עושה נזק להברגה , כחול מספיק חזק לא משנה כמה רעידות יש לך במסוק , יש גם אנשים שמעדיפים את הירוק שהוא אפילו חלש יותר
מה שבטוח זה שבחיים לא הייתי משתמש באדום על בורג שהיתי רוצה לפתוח יום אחד

וכמו שנאמר לוקטייט מיועד רק למתכת עם ההברגה נמצאת בקארבון פלסתיק פייברגלס וכו אסור להישתמש בלוקטיית דבק פלסתיק\נגרים רגיל עושה עבודה ממש טובה עם ממש רוצים לנעול את הבורג במצב קזה

wonderd
17-02-2013, 15:15:07
קח לך לוקטייט כחול של חברת לוקטייט, ניתן למצוא כמעט בכל חנות חמרי בנין או חנות שמוכרת ברגים ואם לא אז בחנות לחלקי חילוף לרכב בטוח..
אני משתמש בו כבר הרבה זמן והחיים דבש.

שים לב להערה לגבי ברגים המוברגים לפלסטיק - רק CA. (דבק 3 שניות..) ולא לוקטייט.

tav31
17-02-2013, 15:27:34
זה לא זול, קח בחשבון 400 שקל לבקבוק

wonderd
17-02-2013, 16:58:39
רק בארץ יש מחירים כאלה..שערורייה.

http://www.ebay.com/itm/LOCTITE-242-50ml-Threadlocker-Medium-Strength-/251219732071?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a7ddce667

kondason
17-02-2013, 17:13:27
עוקץ יש לו שפיץ בקצה והתבריג כמו של בורג פח. שטוח הקצה שלו ישר.
יש 2 דגמים ב600

bendisar
17-02-2013, 17:45:01
רק כדי לסכם דברים
שמדברים על צבע של לוקטייט, מתכוונים לצבע של הנוזל עצמו ולא לצבע של הבקבוק!
לדוגמא הלוקטייט ש-WONDERED הציע הוא בעל בקבוק אדום, אבל הנוזל עצמו כחול
לוקטייט אדום- מוגדר בתור לוקטייט קבוע, כלומר לקיבוע ברגים ללא הוצאה. כדי להסיר בורג שנסגר עם לוקטייט אדום צריך בד"כ המון חום
לוקטייט כחול (ידוע גם כ-242) לוקטייט בעל כוח בינוני- הכי נפוץ וניתן להסרה עם קצת כוח, ו/או קצת חום. בזה אתה רוצה להשתמש!
לוקטייט ירוק- (ANEROBIC RETAINER)- בשום פנים ואופן לא להשתמש בו על ברגים, זהו לוקטייט שבד"כ נועד לקבע מיסבים לבתי מיסבים והאבים.
הלוקטייט הזה מתרחב ולכן בשימוש על ברגים רגילים יכול ליצור חיבור חזק מידי שמאוד קשה להסיר. גם בשימוש על מיסבים חשוב להשתמש בו קצת

חשוב להדגיש שכל סוגי הלוקטייט הנ"ל הינם לשימוש בין מתכת למתכת בלבד! (בורג ממתכת שנכנס לתבריג ממתכת)
בטירקס 600 שלך אני מבין שאתה רוצה לחבר את ה-BOOM BLOCK, למסוק
במקרה כזה לקארבון אין שום תפקיד בין הבורג לתבריג, והבורג נכנס לתבריגים שנמצאים בתוך תיבת הזנב. בדגמים החדשים של אליין התבריגים האלה יהיו ממתכת, בפירוק תיבת הזנב ניתן לראות אותם כמוטות משושים עם תבריגים משני הצדדים
אם זה המקרה אצלך (ואם אתה לא בטוח תברר) יש להשתמש בלוקטייט, ומומלץ בלוקטייט כחול (242)

nov291
17-02-2013, 18:29:45
רק כדי לסכם דברים
שמדברים על צבע של לוקטייט, מתכוונים לצבע של הנוזל עצמו ולא לצבע של הבקבוק!
לדוגמא הלוקטייט ש-WONDERED הציע הוא בעל בקבוק אדום, אבל הנוזל עצמו כחול
לוקטייט אדום- מוגדר בתור לוקטייט קבוע, כלומר לקיבוע ברגים ללא הוצאה. כדי להסיר בורג שנסגר עם לוקטייט אדום צריך בד"כ המון חום
לוקטייט כחול (ידוע גם כ-242) לוקטייט בעל כוח בינוני- הכי נפוץ וניתן להסרה עם קצת כוח, ו/או קצת חום. בזה אתה רוצה להשתמש!
לוקטייט ירוק- (ANEROBIC RETAINER)- בשום פנים ואופן לא להשתמש בו על ברגים, זהו לוקטייט שבד"כ נועד לקבע מיסבים לבתי מיסבים והאבים.
הלוקטייט הזה מתרחב ולכן בשימוש על ברגים רגילים יכול ליצור חיבור חזק מידי שמאוד קשה להסיר. גם בשימוש על מיסבים חשוב להשתמש בו קצת

חשוב להדגיש שכל סוגי הלוקטייט הנ"ל הינם לשימוש בין מתכת למתכת בלבד! (בורג ממתכת שנכנס לתבריג ממתכת)
בטירקס 600 שלך אני מבין שאתה רוצה לחבר את ה-BOOM BLOCK, למסוק
במקרה כזה לקארבון אין שום תפקיד בין הבורג לתבריג, והבורג נכנס לתבריגים שנמצאים בתוך תיבת הזנב. בדגמים החדשים של אליין התבריגים האלה יהיו ממתכת, בפירוק תיבת הזנב ניתן לראות אותם כמוטות משושים עם תבריגים משני הצדדים
אם זה המקרה אצלך (ואם אתה לא בטוח תברר) יש להשתמש בלוקטייט, ומומלץ בלוקטייט כחול (242)

+1

sagsag
17-02-2013, 21:24:56
כן זה בורג עוקץ
תודה אלעד

kondason
17-02-2013, 22:12:10
בעוקץ לא שמים לוקטייט. חשב שתהדק בעדינות שלא תקלקל את ההברגה

omerco
18-02-2013, 07:32:24
לוקטייט כחול בבקבוק אדום בשם "242" הוא של חברת לוקטייט המקורית ויקר מאוד.
יש יצרנים רבים אחרים שמוכרים לוקטייט כחול והוא מצוין ועושה את העבודה במחיר יותר הגיוני.
כמו כן בקבוק לוקטייט פג תוקף אחרי כשנה כך שהפתרון הוא לקנות בקבוקונים קטנים.
בזמנו קניתי אצל רון גרסי בטיסני חולון כמדומני 20-25 שקל לבקבוקון קטן. יתכן ויש גם במקומות אחרים. או ב EBAY...

Edi.il
19-02-2013, 05:37:51
בארץ יש מחירים;)
TL-242 Thread Locker & Sealant (http://helipower.co.il/my-account/accessories/tl-242)
זה לא זול, קח בחשבון 400 שקל לבקבוק

wind556
19-02-2013, 10:55:12
כשמדברים על צבעים, חשוב לציין את שם החברה. לכל חברה יש צבעים משלה
הרעיון הוא לבחור לוקטייט שנועד לברגים קטנים (יש סיווג כזה) שנועדו לפתיחה חוזרת (יש גם סיווג כזה)
כיוון שהצורך שלנו בלוקטייט אינו "הכי חזק" אלא דווקא בינוני בחוזק, לא משנה של איזה חברה, ותבחר לפי המחיר
ורק לידיעתך, יש בנתניה את רוטל. יש להם ה כ ל :
http://www.rotal.com/component/virtuemart/category/1005/דבק,-דבק-לקיבוע,-דבק-לאבטחה-וחומר-איטום.html?lang=he
בהצלחה

wonderd
19-02-2013, 11:12:05
לוקטייט כחול בבקבוק אדום בשם "242" הוא של חברת לוקטייט המקורית ויקר מאוד.
יש יצרנים רבים אחרים שמוכרים לוקטייט כחול והוא מצוין ועושה את העבודה במחיר יותר הגיוני.
כמו כן בקבוק לוקטייט פג תוקף אחרי כשנה כך שהפתרון הוא לקנות בקבוקונים קטנים.
בזמנו קניתי אצל רון גרסי בטיסני חולון כמדומני 20-25 שקל לבקבוקון קטן. יתכן ויש גם במקומות אחרים. או ב EBAY...

לא יודע למה אתה אומר את זה - שים לב לקישור שהוספתי בהודעה קודמת...
כמות שתספיק לך לשנים של הרכבות במחיר סביר בהחלט!

omerco
20-02-2013, 21:16:50
אני מכיר את הנתון מאנשי מקצוע. יתכן והם מחמירים (משתמשים הרבה אצלי בעבודה). אתה צודק שבדכ אפשר להשתמש גם אחריאבל לי הם מתגבשים בבקבוקים...
בהחלט מחיר מעולה הקישור ששמת. בארץ הוא עולה כמו זהב...