צפייה בגרסה מלאה : מה ההבדל בין Castle Creations Phoenix ICE 2 ל- CASTLE CREATIONS PHOENIX ICE
דודו קרני
24-02-2013, 01:11:39
אם מי שהוא יודע שיתן הסבר זה יעזור כי יש פערים משמועתיים במחירים של הבקר.
אני מעוניןן לקנות את ה 160A
סאונד בראש
24-02-2013, 07:51:07
כידוע לי הייתה הוראת החזרה לכל בקרי ה 160HV הרגילים והם שודרגו על חשבון החברה ל ICE2
לא מזמן שלחתי לחבר את הבקר ה 120 שלו שהיה הוראת החזרה מלפני יותר משנה , והחליפו לו אותו לדגם החדש !
אולי שווה לקנות את הישן ולשלוח לחברה לשדרוג ל ICE 2
זה העמוד המדובר http://www.castlecreations.com/support/service_advisory/sa1103-icehv-mambaxl-hydraicehv.html
בהצלחה
דודו קרני
25-02-2013, 11:24:35
אמת שזה עדיין לא עונה לי על השאלה אבל תודה על המדע. ולפי כמות התגובות אני מסיק שלאף אחד אין שמץ של מושג מה ההבדל.
כנראה שאין הבדל פשוט רוצים את ההכי חדש.
Gizmo
25-02-2013, 11:46:17
אמת שזה עדיין לא עונה לי על השאלה אבל תודה על המדע. ולפי כמות התגובות אני מסיק שלאף אחד אין שמץ של מושג מה ההבדל.
כנראה שאין הבדל פשוט רוצים את ההכי חדש.
דווקא לפי כמות התגובות ניתן להסיק שלכולם ברור ההבדל.
לו היית טורח להיכנס לקישור שפורסם על ידי סאונד בראש היית מקבל תשובה לשאלה שלך.
אחסוך לך את הצורך להיכנס ולקרוא, ההבדל היחידי בין הבקרים מורכב מן הרכיבים מהם הם מורכבים.
חלק מבקרי ה ICE התחילו לבעור באופן ספונטני יותר מדי פעמים ולכן החברה הוציאה קריאת שירות וביקשה לשלוח אליה את כל הבקרים מן הדור הישן.
תמורת הבקר הישן קיבלת אחד חדש, שאמור להיות חף מן התקלה שתוארה כאן.
אתה מוזמן לחסוך כמה שקלים ולקנות את הדגם הישן, אם תחליט לעשות כך ולא לשלוח אותו לתיקון ממליצה לך החברה להשקיע בזוג כפפות חסינות אש, אולי כדאי בנוסף גם מטף כיבוי.
דודו קרני
26-02-2013, 11:37:48
כן קראתי את הקישור ושמתי לב שהם נדלקים פשוט חשבתי שקיים בינייהם איזה הבדל כנראה שלו.
תודה למגיבים
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.