PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! קצר במטען?

kobizeevi
12-03-2013, 16:35:51
ערב טוב
ברשותי מטען imax B6
יום שבת בבוקר רציתי להטעין את הסוללה של השלט שלי, פעם ראשונה שאני מנסה להטעין אותה (הסוללה הגיעה עם השלט יד שניה ) בסוללה יש חיבורים שהורכבו עליה בשביל שהיא תתאים לשלט ולמטען !
כניראה בגלל חוסר ידע עשיתי חיבור לא נכון שניסתי להטעין המטען לא עובד!
ניסתי להטעין בכך שחיברתי את כל בחיבורים הנמצאים בתמונה ביחד נעשה ג`יץ קטן כמו שמחברים + עם -
רציתי לדעת אם יכול להיות יש אפשרות לתקן את המטען? (הסוללות שלי תקינות הטענתי אותן אצל חבר וראיתי שהכל עובד )
מצורף סירטון של הבעיה במטען ותמונה של הסוללה של השלט.

http://www.youtube.com/watch?v=UBXg2FwP7Ts
86245

*הסוללה שאני מנסה להטעין בסרטון זה סוללה אחרת לא הסוללה של השלט כי את הסוללה של השלט אני לא יודע לחבר.

תודה מראש לעוזרים
והמשך ערב נפלא

נולד לטוס
12-03-2013, 17:14:45
שרפת לו את הכניסה של השלושה תאים בחיבור של הבאלנסר במטען .
תנסה להכניס את כבל הבאלנס של הסוללה לזה של השישה תאים לדוגמה(אפשר גם בארבע וחמש) בעדינות
אני לא זוכר לאיזה צד ימין יותר או שמאל מה שבטוח אם זה תקין אתה תראה תא 1 2 3 עם ערכי התאים ואם זה בטעות לצד השני בחיבור תראה בתא 4 5 6 את ערכי התאים שזה לא עושה נזק רק הוא לא יטען לך ואחרי דקה הוא יצפצף אז תבדוק
בהצלחה

kobizeevi
12-03-2013, 17:36:26
משהו אחד יש לי להגיד לך אתה שפיץ עולם חסכת הרגע לסטודנט 200 שקל על מטען חדש
תוכל להסביר לי איך אני מטעין את הסוללה של השלט לפי החיבורים שבתמונה מבלי לשרוף עוד חלק ? D:

נולד לטוס
12-03-2013, 17:48:28
תראה
הקונקטור עם הכי הרבה חוטים (הירוק והצהוב וכולי) זה קונקטור הבאלנס של הסוללה אותו תחבר לכניסה שעכשיו ניסית (כלומר הבאלנס של השישה תאים)

שני הקונקטורים האחרים הם קונקטורים שמחברים לשלט ,כמובן רק אחד מהם בהתאם לחיבור בשלט שלך ,בכל מקרה בחר אחד מהם בהתאם לחיבורים שיש לך מהמטען כמו לדוגמא חיבור קונקטור סרבו או דין(הקונקטור האדום) חבר מינוס פלוס נכון שחור לשחור ואדום לאדום .
וזהו ויאאלה תלחץ ותתחיל להטעין (רצוי במצב באלנס ולא יותר מ 2.2 A) בהצלחה

ככל הנראה הכנסת את הקונקטור הלבן עם החוט האדום\שחור(סתם לידע הכללי קונקטור שמתאים לשלטי ספקטרום ו ג'י אר) לבאלנס ושרפת אותו
לא נורא העיקר שלמדת :D

kobizeevi
12-03-2013, 19:32:22
ניסתי להטעין את הסוללה של השלט וזה מה שהמטען אומר לי

http://www.youtube.com/watch?v=9qHiArUvEf8&feature=youtu.be

נולד לטוס
12-03-2013, 23:04:01
יש כשל בחיבור
תנסה להטעין דרך הקונקטור הלבן הקטן השני
יש מצב שהקצר שעשית לפני גרם לנתק באחת ההלחמות של הקונקאורים ו או ממש בסוללה
יש לך הודעה בפרטי