PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! קיבלתי את המסוק V922

yuvalnet
14-03-2013, 21:42:51
איזה כייף הגיע לי המסוק
יש לי בעיה עם השלט אני לא יודע איך לכוון את הערוצים
מישהו יודע איך משחקים עם השלט
אני לא מצליח להרים את המסוק לאוויר בגלל שאני חושב שהערוצים לא עובדים
ממש מרגיז
בקיצור אשמח לקבל עצה

asanado
15-03-2013, 00:59:55
לא צריך לכוון כלום, השלט המקורי מגיע כבר מכוון (אלא אם אתה משתמש ב-HT8 ובשלט אחר).

שני דברים כדאי לעשות:
1. יש מפסק באמצע שמאפשר לבחור בין מוד 1 למוד 2 - תבחר את מה שאתה רגיל אליו (הרוב עובדים עם מוד 2 - מצערת בסטיק השמאלי)
2. כשהשלט פועל, תלחץ לחיצה ארוכה על הכפתור התחתון מבין הכפתורים שבצד ימין למטה עד שיופיע על המסך H - בצורה זו, התפקוד של הסטיקים יהיה כמו במסוק 6 ערוצים רגיל.

נ.ב. מפסק שמאלי עליון קובע Idle Up ומפסק ימני עליון קובע Throttle Hold - שניהם צריכים להיות מכוונים לאחור על מנת שהשלט יתחיל לתפקד בהפעלה.

אני מציע לך לקרוא את השרשור הבא, יש שם גם לינק לאיך להגדיר את ה-HT8 במידה ואתה משתמש בו:

http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?60523-Turingy-FBL100-חמישים-גרם-של-כיף-צרוף-!!ה

yuvalnet
15-03-2013, 09:00:24
תודה לך איש יקר
איזה הבדל בלחיצת כפתור אחת
מאז הצלחתי לרסק אותו כמה פעמים
וזה שונה בהרבה ממסוק גדול
השאלה הגדולה אם זה יתן יותר ביטחון לגבי הטסה של המסוק הגדול

ודבר נוסף מה עושה המצב L בשלט?

yuvalnet
15-03-2013, 09:02:35
יש מצב להשיג סוללות כאלה בפחות מ5$

asanado
15-03-2013, 09:06:03
בקצרה, מצב L מאפשר להטיס את המסוק הפוך כאילו היה ישר, וסוללות יש באדי קוד (או לפחות היה, אני לא יודע אם עדיין בתוקף) להובי קינג לקניית סוללה ב-2.5 דולר, אפשרי עד 3 סוללות, זה יוצא 12 דולר לשלוש סוללות כולל המשלוח.

הכל מופיע בשרשור שהזכרתי למעלה, גם לגבי מצב L וגם לגבי סוללות - ממליץ לך לקרוא אותו מהתחלה (הוא לא ארוך).

yuvalnet
15-03-2013, 09:54:47
ריסוק חזק
נקרע לי חוט ואין שום מושג לאן הוא שייך
הוא קשור אבל לרוטר זנב זה אני יודע כי הוא לא עובד
אשמח לקבל עזרה8654386544

asanado
15-03-2013, 14:43:36
החוט הזה זה האנטנה, הוא מחובר רק מצד אחד ללוח.

הרוטור זנב לא עובד לך מסיבה אחרת, אני מציע לך קודם לבדוק אם אין לך נתק בחוטים של מנוע הזנב, אולי הם נקרעו מהריסוק. נקודות תורפה הם החיבורים בין הבום לגוף ובין הבום למחזיק הזנב.
אם אתה לא מזהה שום נתק או קצר, אז אני מציע לנתק את הפלאג של מנוע הזנב מהלוח ולחבר שם מנוע אחר כדי לבדוק שלא נדפק לך הלוח.

בכל מקרה, אני שוב אגיד - אני לא חושב שצריך עוד שרשור נפרד לגבי המסוק הזה. יש כבר שרשור בלינק שנתתי לך, תכתוב שם כל מה שאתה רוצה ואני אעזור כמה שאני יכול (בשרשור ההוא). אני בטוח שיש גם אחרים שיכולים לעזור לך והם עוקבים אחרי השרשור השני.