צפייה בגרסה מלאה : הסבר על PPM SUM/CPPM
tamos
02-04-2013, 01:09:08
הי,
כיצד מחברים מערכת ע"י PPM SUM.
הבנתי שיש ערוץ אחד שמעביר את הסינגל של כולם, אן משהו כזה.
ניסיתי לחפש ברשת אבל אני לא מבין איך מחברים בפועל.
תודה!
sevet
02-04-2013, 01:18:04
אתה מחבר את זה עם הערוץ PPM sum... זה תלוי מאיפה (מקלט ולאן אתה מחבר (לוח), לפני שאפצח בהסברים, אני מכיר את התשובה רק ל-OpenLRS איך להוציא ממנוו PPM SUM ואיך ה-Arduflyer/Pilot וכנראה גם הסירוס עובד עם זה, אבל לא מצאתי לזה עדיין צורך, בעתיד אולי Kha זה שמפתח את ה-openlrsng יקשיב לתחנוני להוסיף עוד ערוצים ואז לא תהיה לי ברירה אלה להשתמש בזה כי אחרת אני מוגבל ל-8 חיבורים פיזיים ועם PPM SUM ערוץ פיזי אחד יכול להיות שמונה ערוצים ללוח ועוד 7 ערוצים פיזיים לדברים אחרים.
tamos
02-04-2013, 01:42:55
אם אני מבין נכון,
לדוגמא במקלט ערוץ הPPM SUM הוא 1, ובלוח הוא גם דרך ערוץ 1(אם מדברים על APM נניח), פשוט מחבר אותם ביחד רגיל וזהו?
עוד שאלה לי ספציפית אליך(הרבה שאלות לי אליך בזמן האחרון :) ), איך אתה מוציא RSSI לOSD?
sevet
02-04-2013, 09:33:38
אם אני מבין נכון,
לדוגמא במקלט ערוץ הPPM SUM הוא 1, ובלוח הוא גם דרך ערוץ 1(אם מדברים על APM נניח), פשוט מחבר אותם ביחד רגיל וזהו?
עוד שאלה לי ספציפית אליך(הרבה שאלות לי אליך בזמן האחרון :) ), איך אתה מוציא RSSI לOSD?
ב-OpenLRS מזיכרון - מג'מפרים בין ערוץ 1 ל-2 ואז ה-PPM הוא על חיבור ערוץ 5 אותו מחברים ל-APM, ניתן גם לצרוב את הגרסה openlrsng עם "force ppm" ואז לא צריך לג'מפר, ב-APM יש שתי אופציות: מג'מפרים את ערוץ הכניסה 2 ו-3 ומחברים את ה-PPM על ערוץ אחד, אם זה לא עובד יש דרך פחות עדיפה ויותר פולשנית של מאחורי הלוח יש 3 נקודות הלחמה שניים מחוברות, חותכים את החיבור בין שתיהן ומלחימים את האמצעית עם זו שרשום עליה CH5.
RSSI אני מוציא כמו שרשמתי במדריך שלי ל-OpenLRS - בגדול בסוף לא הייתי צריך פילטר מיוחד, ה-RSSI מחובר ל-APM ב-A0 וזהו ה-OSD מקבל את המידע (minimosd-extra מותקנת על ה-OSD כמו במדריך שלי, לא גרסאת ה-default) ב-Mission planner מגדירים בהגדרות המתקדמות שה-RSSI על A0 (ברירת מחדל הוא על A8 וזה לא עובד) הכל ב-Arducopter 2.9.1
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.