התחברות

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! דרוש מכבש אספלט עם עומס תוף גבוה של 6 טון לסמ"ר.

Observer
04-04-2013, 21:59:43
דרוש מכבש אספלט עם עומס תוף גבוה של 6 טון לסמ"ר כדי לדרוס את ה minimosd שלי.

בעבר החלפת מסכים עבדה אחלה על ערוץ 5, מאז מספר שידרוגי קושחות, תוכנות ושינוי פרמטרים ומשהו נשבר לרסיסים.
הכל עובד אחלה חוץ מהחלפת /כיבוי מסכים מהשלט. השילוב הוא APM 2.5 ו MinimOSD Extra - גרסאות אחרונות.
אציין שכבר עברתי שעות של שינויי פרמטרים SR3 SR0 , ניתוק ערוץ TX ב OSD ושאר ירקות וסלטים שהומלצו בכל רחבי האינטרנט ו.. נאדה.
אשמח לקובץ קונפיג עובד או אלו גרסאות עובדות - ברשותי minimosd extra 2.3 עם קושחה אחרונה 550..

תודה לעוזרים.
סודיות ואחריות.

sevet
04-04-2013, 22:53:48
תסתכל במדריך שלי בחתימה בחלק על ה-minimosd, ה2.3 שנסיתי לא עב כלל, ה-2.2 דפק לי יום טיסות כי נתקעו הנתונים אחרי המראה.... אבל בגדול הוא הולך לכיוון ממש ממש טוב כשהכל יעבוד.

לדעתי הוא הוציא מהקוד את החלפת פנל מערוץ שלט והשאיר רק את העברה עם mode change, רשמתי אצלי איך. נראה לי שיש לו כבר מגבלות זיכרון אז בשביל להוסיף אפשרויות חדשות הוא מוריד כאלו מיותרות, כמו מחוון נעילת GPS שנעלם... די ברור שאם יש נ.צ. ולווינים אז יש נעילה.... גם ה-heat beat נעלם מה שזה לא היה....

עובד לך הקטע עם המהירות רוח? זה מראה לי כיוון אבל לא מהירות, איך זה אמור לעבוד?

אגב, היחיד שסביר אצלי זו איזו גרסאת 2.15 pre (אין אותה להורדה שאני ראיתי), חשבתי לנסות את ה-2.3 550, אבל בזכותך ניצלתי.
אין ה להתעסק ע הגדרות SR, פשוט לחכות לגרסה יציבה, רשום אצלי בפוסט, בדיוק אילו הגדרות SR צריך ועם איזה ערך, ועם גרסה טובה זה עובד.

Observer
04-04-2013, 23:30:36
Mode Change אכן משנה לי ביו מסכים ועוד יפה.
לצערי הסליידר על ערוץ 5 שעבד לי יופי לפני מספר שבועות כנראה נשבר בגרסאות האחרונות.
בינתיים אשאר במוד זה עד יעבוד זעם - אם בכלל. קשה לי לקבל שבירת פונקציות שעבדו ללא release notes מסודר אבל זה מחיר הקוד הפתוח.

Observer
05-04-2013, 20:05:40
לידיעתכם,
הגדרתי בשלט מפסק ריגעי ולא סליידר וה OSD שלי מוגדר להחליף מסכים על ערוץ 5 כשכפתור הרדיו מסומן והעסק עובד.
ממש ברגע האחרון ולשמחת כולם ה OSD שלי ניצל מדריסה.

sevet
05-04-2013, 20:14:16
איזו גרסה עובדת לך? אני מפחד לשדרג.... אתה משתמש באפשרות של מהירות רוח? זה מראה לך משהו חוץ מכיוון?

Observer
05-04-2013, 20:26:22
איזו גרסה עובדת לך? אני מפחד לשדרג.... אתה משתמש באפשרות של מהירות רוח? זה מראה לך משהו חוץ מכיוון?

אני מריץ 2.3 בילד 550.
לא ציינתי שאני עדין לא מבין למה קריאת מצערת תקועה ב 100%. יכול להיות שאני לא הגדרתי משהוא נכון.
סה"כ אחלה - המבאס היה שלא יכולתי להחליף מסכים.
לא ממש התעמקתי במד מהירות רוח אופקית. יש לי חץ וערך (0) על המסך - עוד לא הטסתי אלא עדין בהגדרות והכנות.

sevet
05-04-2013, 20:46:34
אני מריץ 2.3 בילד 550.
לא ציינתי שאני עדין לא מבין למה קריאת מצערת תקועה ב 100%. יכול להיות שאני לא הגדרתי משהוא נכון.
סה"כ אחלה - המבאס היה שלא יכולתי להחליף מסכים.
לא ממש התעמקתי במד מהירות רוח אופקית. יש לי חץ וערך (0) על המסך - עוד לא הטסתי אלא עדין בהגדרות והכנות.
אם עוד לא הטסתה זה אולי בעיה, ה-2.2 (לא pre) היה נראה תקין ורק מייד אחרי המראה הפסיק לעדכן נתונים ושרף לי יום הטסות...

כבר יש 559... הוא בדיוק מעדכן כמעט כל יום, הייתי נשאר עדיין עם הישנה ואני בד"כ הראשון לעדכן רק שבמקרה הזה כבר נשרפתי, אני רגיל שגרסאות שמשחררית הם כבר יותר אפויות, במקרה הזה אני אזהר יותר מהרגלי.

Observer
05-04-2013, 20:52:01
550 PLANE
559 COPTER

sevet
09-04-2013, 10:09:39
חשבתי על משהו: יכול להיות שכשזה לא עבד לא הייתה באוויר? אלה הייתה ב-disarmed?

הפאנל תמיד קופץ לפאנל 1 כשיש אזהרה, ויש כל הזמן כשלא עפים כמו no gps signal..... זה פיצ'ר בטיחותי שאם כיביתה את הנתונים באוויר להסתכל על הנוף הוא תמיד יחזור לפאנל החשוב (1) כשיש אזהרה.

Observer
09-04-2013, 14:37:12
חשבתי על משהו: יכול להיות שכשזה לא עבד לא הייתה באוויר? אלה הייתה ב-disarmed?

הפאנל תמיד קופץ לפאנל 1 כשיש אזהרה, ויש כל הזמן כשלא עפים כמו no gps signal..... זה פיצ'ר בטיחותי שאם כיביתה את הנתונים באוויר להסתכל על הנוף הוא תמיד יחזור לפאנל החשוב (1) כשיש אזהרה.

מעניין, למרות שכן הייתי ב ARMED אבל בחדר עבודה ללא קליטה.
אציין שלקח לי זמן להבין את הבעיות שבהחלפת מסכים.
נתחיל בכך שמתכנת מחוצ'קן עם שאריות ריבה על חולצתו כתב את הקוד ואולי כמה מילים ברחבי האינטרנט וזה לכשעצמו בעייתי ותנאי ראשון להצלחת מוצר זה להרחיק את המתכנתים מעיצוב הממשק.
שנית כל, כן הצלחתי להחליף מסכים אבל זה קצת טריקי:
אפשר לתכנת את המפסק הריגעי ברדיו שלי JR9303 בשתי צורות - רגעי ושומר מצב (FIFO).
להמלצת המפתח כפתור רגעי אמור להחליף מסכים אך זה לא עובד לי ויתכן שזה קשור למה שאמרת שאם ישנה "בעיה" הוא עובד למסך 1.
אבל גם הצלחתי למקסס את הכפתור ל PUSH ON / PUSH OFF ואז כן עובד לי כמו שצריך וה OSD מחליף מסכים כמו גדול. ה"חיסרון" כאן הוא בצורך בשתי לחיצות כפתור לכל שינוי מסך ואני מנסה להמנע מכך - פשוט מיותר.

אני בהחלט אבדוק את הצעתך לאחר שאסיים למתקן את ה GPS שעוד לא הספקתי.
תודה.