התחברות

צפייה בגרסה מלאה : עזרה בין משדר למקלט FRSKY

djfly
07-04-2013, 10:35:11
שלום אני צריך עזרה ניתקלתי בבעיה . רכשתי
frSky DJT 2.4Ghz Combo Pack for JR w/ Telemetry Module & V8FR-II RX
ואני צריך לעשות בילדינג בין המשדר למקלט ואני לא מצליח . ניסיתי לפי הפרוספקט אבל עדיין זה לא הולך מה עלי לעשות .?
יש לי שלט 9X

וומשדר ומקלט של FRSKy
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__14349__FrSky_DJT_2_4Ghz_Combo_Pack_for_JR_w_Tele metry_Module_V8FR_II_RX.html

mitamar06
07-04-2013, 11:35:22
יש מפסק עם מספרים על המשדר תבדוק שהם במיקום הנכון

Sent from my iPhone using Tapatalk

djfly
07-04-2013, 13:37:19
אוקיי, תודה רבה הסתדרתי . יש לי שאלה קריטית יותר מכיוון שאני לא רוצה לפתוח שירשור חדש אני אשאל כאן יש לי רחפן אם מערכת NAZA ו GPS כמובן ושלט 9X אם המודול והמקלט האלו, רציתי לדעת איך מבצעים את ה fail safe שזה יחזור באופן אוטומתי הביתה go home כשאני מכבה את השלט אם מישהו יוכל להסביר לי כאן זה יעזור לי ולעוד המון אנשים שלא יודעים לעשות את זה .

AvSa
08-04-2013, 13:38:58
אני לא מכיר את הנאזה, אבל די ברור שצריך להגדיר ערוץ מסוים למצב מסוים על מנת להפעיל את פונקצית החזרה.

אחרי שהגדרת כזה ערוץ והצלחת להפעיל את הפונקציה דרך השלט, השאר את הערוץ על מצב חזור הביתה, ואת שאר הערוצים במצב שהיית רוצה שיעברו אליו באובדן קליטה, ולחץ לחיצה קצרה על הכפתור במקלט. האור הירוק יהבהב פעמיים לאישור.

עכשיו אם תכבה את השלט כל הערוצים יקפצו למצב שבו הם היו בזמן שלחצת על הכפתור במקלט כולל הערוץ שמעביר למצב חזור הביתה.

תבדוק על השולחן... :)

AvSa
08-04-2013, 14:28:28
אגב, מצב ה-Fail Safe מתאפס לאחר כל Binding ולכן יש להגדירו שוב לאחר פעולה זאת.