צפייה בגרסה מלאה : איזיסטאר כפלטפורמה ראשונה לfpv.
שלום לכולם.
אני חדש בתחום.
לאחרונה הצטיידתי בציוד לטובת כניסה לתחום.
הזמנתי קומבו של fat shark , רכשתי את הatitude sd.
רכשתי מצלמה תואמת של fat shark.
Nini osd מהסיני לאחר שה ביקורות היו סבבה.
כפלטפורמה ראשונית בחרתי באיזו סטאר ללא מאזנות (שיגיעו בהמשך).
כמה שאלות לי:
1. האם יש משהו שיכול לייעץ או לשלוח תמונות של מיתקון הציוד על הטיסן?
2. האם מאזנות זה נושא קריטי כרגע או שאפשר להתחיל ככה ולהתקדם בהמשך?
3. האם יש לי ציוד חסר?
תודה מראש לעונים.
Friman
07-04-2013, 19:12:35
היי אמיר,
לא התנסיתי בFPV עם האיזיסטאר. יחד עם זאת למיטב ידיעתי הביקסלר הוא חיקוי שלו שהתעלה על המקור, וזול ממנו, והביקסלר 2 אף עלה עוד יותר ברמה ומותאם עוד יותר ל FPV. אם אני הייתי עומד בפני קניית טיסן ראשון ל FPV (ואני חושב על להוסיף טיסן לצי הFPV שלי בקיץ..) הייתי הולך על הביקסלר 2, או על כנף הפאנטום 1550 מ"מ (בשביל שאוכל לפרוש את משדר הוידאו ומקלט הרדיו לרוחב הכנף ולא לאורכה).
כדאי לך להוסיף אמצעי להקלטת הוידאו מהקרקע. אפשר להתחיל עם איזיקאפ פשוט וללכוד וידאו להקלטה על מחשב נייד אבל זה לא כל כך נוח מהנסיון שלי. לי יש JXD990 שעלה 80$ ואני מרוצה ממנו מאד.
tamos
07-04-2013, 19:26:16
לביקסלר 1.1 יש גם יתרונות וחסרונות על הביקסלר 2.
אני רכשתי ביקסלר 1.1 וכבשלבי מתקון.
הבונה
07-04-2013, 19:30:35
לי היתה אותה התלבטות והלכתי בסוף על ביקסלר 1.1
יש לו הרבה יותר מקום לציוד בתוך הטיסן לעומת ביקסלר 2.
הרבה אנשים ממליצים עליו ל FPV.
guy1a
07-04-2013, 20:26:05
חד משמעית עדיף ביקלסר 1.1
ללא שום עוררין
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
ZigiStar
07-04-2013, 20:31:56
ולשאלתך המקורית - ראה גם: http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?32127-%EE%FA%F7%E5%EF-FPV-%EC-%E0%E9%E6%E9%F1%E8%E0%F8
Shlomi4046
07-04-2013, 22:08:03
היי אמיר,
לא התנסיתי בFPV עם האיזיסטאר. יחד עם זאת למיטב ידיעתי הביקסלר הוא חיקוי שלו שהתעלה על המקור, וזול ממנו, והביקסלר 2 אף עלה עוד יותר ברמה ומותאם עוד יותר ל FPV. אם אני הייתי עומד בפני קניית טיסן ראשון ל FPV (ואני חושב על להוסיף טיסן לצי הFPV שלי בקיץ..) הייתי הולך על הביקסלר 2, או על כנף הפאנטום 1550 מ"מ (בשביל שאוכל לפרוש את משדר הוידאו ומקלט הרדיו לרוחב הכנף ולא לאורכה).
כדאי לך להוסיף אמצעי להקלטת הוידאו מהקרקע. אפשר להתחיל עם איזיקאפ פשוט וללכוד וידאו להקלטה על מחשב נייד אבל זה לא כל כך נוח מהנסיון שלי. לי יש JXD990 שעלה 80$ ואני מרוצה ממנו מאד.
גיל אין לך אף אחד מהטיסנים הללו כיצד אתה יכול לומר שבוודאות הביקסלר מתעלה על האיזיסטאר2 (1 כבר לא רלוונטי לדעתי והוא בטח שלא מתאים ל FPV)
בקיצור הטסתי את שניהם ביקסלר FPV ו איזי סטאר2 FPV
ללא שום ספק איזיסטאר 2 בכמה רמות מעל הביקסלר 2 עבור FPV אני מתכוון
הביקסלר תזוזתי רועד וחלש בטיסות מהירות וברוחות בעוד האיזיסטאר 2 יציב ברזל וסט מעולה ומוציא וידאו מעולה
נכון קצת חסר מקום באף אבל איכות הטיסה ומשקל הטיסן מפצים על כל החסרונות ויש בודדים מאוד ....
Friman
07-04-2013, 23:11:27
גיל אין לך אף אחד מהטיסנים הללו כיצד אתה יכול לומר שבוודאות הביקסלר מתעלה על האיזיסטאר2 (1 כבר לא רלוונטי לדעתי והוא בטח שלא מתאים ל FPV)
לא אמרתי שום דבר בוודאות, ציינתי את התרשמותי ואת הבנתי. ולתשומת ליבך הוא התייחס לאיזיסטאר 1, עיין ערך השאלה לגבי המאזנות. אם מתייחסים לאיזיסטאר 2 אני לא יודע לחוות שום דעה על התאמתו ביחס לביקסלר, אבל כן יכול להסכים איתך בהיבט שמההשוואה שלי בשטח בין איכות החומר של טיסני מולטיפלקס לטיסני ביקסלר, אין ספק שמולטיפלקס מייצרים קלקר בליגה אחרת.
היי לא שאלתי איזה פלטפורמה לרכוש, כבר יש לי איזיסטאר1 .
אני אפקס את השאלות שלי:
1. האם האיזיסטאר מתאים לfpv ,קיבלתי תשובה . כן מתאים עדיפות למאזנות.
תודה לשלומי.
2. ערכתי את רשימת הציוד שלי, האם יש משהו חסר? האם להחליף רכיב מהציוד להרכיב אחר קרי osd, כדאי להזמין pan and tilt וכדומה?
3. תודה לאחד החבר'הפה שהוסיף שרשור אך אני מחפש כמו לוג בניה כזה מ
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.