התחברות

צפייה בגרסה מלאה : שאלה שלט sanwa sg10

Asaf197seven
10-04-2013, 06:25:55
לכל מי שקורא שלום - הייתימעוניין בחוות דעת מקצועית על שלט 10 ערוצים sanwa sg 10 יתרונות\חסרונות...תודה

wind556
10-04-2013, 09:08:16
שלט מסורבל, מתוסבך, לא נפוץ ולא פופולרי.
לא שווה רכישה אפילו בזול.
יש בשוק רק 3 חברות שמייצרות שלטים שראויים:
JR, ספקטרום, פוטאבה (לא לטעמי אבל איכותי)

Roi Miron
10-04-2013, 17:42:59
הנסיון שלי טיפה שונה,
יש ברשותי את השלט כבר לא פחות מ-3 שנים (מהמשלוח הראשון שהגיע לארץ) ואני מאוד מרוצה. השלט בעל פונקציות ואפשרויות של שלטים יקרים ממנו בהרבה. כל הסוויצים הם 3 מצבים וניתן להגדיר מה כל סוויץ עושה, ניתן לשחק עם הערוצים במקלט, המקלטים מהדור החדש יודעים גם לקבל ליפו ישירות וכך גם המשדר עצמו ועוד ועוד ועוד פיצרים מעולים. הרבה אנשים טוענים שהמסך שלו קטן מדי.. לפי דעתי זאת שטות וכל המסכי מגע זה רק גימיקים ומקור נוסף לבעיות. המסך בגודל סביר והכי חשוב - רואים את המופיע בו ברור גם באור שמש ישיר. המחיר של המקלטים סביר בהחלט ובנוגע לעובדה שהוא מסובך - שטות גמורה. אחרי חצי שעה של משחק בתפריטים מבינים את הקונספט ומשם הכל זורם בקלות.. ובמידה ויש בעיה - החוברת כתובה באנגלית פשוטה ובצורה מאוד מפורטת וברורה. לעומת זאת תפריטים של ספקטרום למשל אני לא מצליח להבין. יש לי ניסיון עם לא מעט סוגי משדרים וה- sd10 הוא בהחלט פשוט יחסית להבנה ותפעול.
אני מטיס איתו דאונים, טיסני 50 סמק, מסוקים וסתם טיסנים אחרים והוא לעולם לא איכזב. הגעתי איתו גם למרחקים גדולים מאוד בתרמיקות עם הדאון ולעולם לא היה לי גלי'ץ. ביחד איתי קנו את השלט 2 חברים נוספים וגם הם, כמוני, משתמשים בו עד היום ומרוצים מאוד.
אומנם בארץ הוא לא נפוץ אבל בחו"ל הוא נפוץ ביותר בקרב מטיסי דאונים וטיסני f3a עקב האפשרויות הבלתי נגמרות שהוא כולל בתוכו ויש עליו לא מעט מידע בפורומים מובילים בחו"ל...
החיסרון היחיד שלו הוא שהוא עבה פיזית וקשה להטיס איתו ללא רצועה.

בקיצור, לך לחנות, תחזיק שלטים של חברות שונות, תשחק בתפריטים ותבחר מה שהכי נוח לך.
בהצלחה.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Asaf197seven
11-04-2013, 00:44:52
תודה רבה על התשובה העניינית...

עודד מזור
14-04-2013, 13:19:33
לא התנסיתי עם השלט, אך עושה רושם טוב.

חשוב לבדוק עלות של מקלטים והאם יש גנריקה סינית. לא בא בחשבון לשים על כל טיסן קלקר מצ׳וקמק, מקלט שעולה כפול מהטיסן. עבורי זה השיקול העיקרי בבחירת שלט. החברות הגדולות, כולן טובות.