PDA

צפייה בגרסה מלאה : זהירות! סרוו דפוק מהסיני HobbyKing 929MG Metal Gear Servo

FSK
12-04-2013, 20:03:37
קניתי כ 6 סרוואים מסוג HobbyKing 929MG Metal Gear Servo (http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=11856)

תמיד לפני שאני מחבר סרוו לטיסן אני מחבר אותו למקלט - ממרכז אותו ואז מחבר \ מדביק אותו לטיסן..
באמצע ההרכבה על הטיסן ממש לפני שאני מחבר את הסרוו לגוף עם ברגים אני שם לב שהוא לא פועל... אבל לפני שנייה הוא פעל.. חשבתי שאולי קיפלתי לו את החוטים יותר מדי בניסיון להכניס אותו לגוף או משהו כזה.
בנתיים הרכבתי סרוו אחר שהיה לי ולאחר מכן פניתי לבדוק את הסרוו הסורר.

פתחתי את 4 הברגים התחתונים וציפיתי למצוא איזה נתק בחוטים של הסרוו...לתדהמתי הלא ממש גדולה אכן היה נתק, אבל לא במקום לו ציפיתי.
הנתק היה בחיבור של המנוע של הסרוו לכרטיס בקרה שלו. ההלחמה שם פשוט לא התבצעה בצורה תקינה ולכן המגע היה רופף עד לא קיים.

שלפתי את המלחם מהמגירה והלחמתי מחדש את ההלחמה הלקויה - ועל הדרך גם חיזקתי את ההלחמה בצד השני של המנוע..
סגרתי את הסרוו שמח וטוב לב, ובדקתי אותי. הפעם הכל היה תקין.

עכשיו רציתי לדעת מה דעתכם ?
אם אחד דפוק, אז גם השאר יכולים להיות...

איך עלי לפעול מכאן ? לבקש החזר ?

האם גם אתם קיבלתם ציוד אלקטרוני תקול בעיקר בגלל הלחמות קרות \ לא תקינות.. כי כבר יצא לי בעבר לקנות מטען אקיוסל 6, שגם אצלו הייתה חסרה הלחמה באחד הפינים.

882788827988280

pomerus
02-05-2013, 08:04:41
אני שם לב שאף אחד לא ענה, אולי בגלל שהתשובה טרוויאלית :)

כן, מגיעים מהסיני מוצרים תקולים מדי פעם. הלחמות קרות או רופפות, חלקים שלא מחוברים נכון, מחברים הפוכים ממש (פלוס מחובר במקום של המינוס), חלקים חסרים, וכמובן דברים שפשוט לא עובדים.
זה סוג של הימור, ומכיון שלרוב המחירים הם זולים משמעותית מציוד אכותי מתוצרת טובה כול אחד עושה את השיקול שלו.

אני כבר מזמן מזמין סרוואים עם "ספייר" (צריך 4 מזמין 5).
הסרוואים המתכתיים של הסיני באכות קצת יותר טובה, ועדיין כבר הגיעו לי כאלו תקולים וגם כמה התקלקלו מהר על הטיסן בשימוש סביר בהחלט.

לסיכום - לקנות אצל הסיני זה קצת כמו רולטה. מוסיף עניין לחיים :)