צפייה בגרסה מלאה : כיול ארדוקופטר
ofek-raan
15-04-2013, 08:55:20
שלום
האם יש למישהו קובץ ערכי כיול מיטבי עבור בקר טיסה ארדופיילוט 2.5
עבור רחפן נאזה 450?
הרחפן שלי מרחף יציב בstabilize אבל שומר מיקום באוברשוט מטורף.
תודה
Friman
15-04-2013, 09:27:02
אם אני לא טועה ערכי ברירת המחדל של הmission planner מוגדרים לשילדה ולסטאפ של dji F450.
אם הסוגייה היחידה שבעייתית היא במצב שמירת מיקום נסה להנמיך במעט את הגיין בפרמטר Loiter_P. גם אצלי (בשילדת f450 סינית עם סטאפ מrcTimer ולוח Crius) זה הפרמטר היחיד שהיה צריך להנמיך מעט בשימוש בגרסא 2.96.
sevet
15-04-2013, 12:12:19
אני דיי בטוח שבעיית ה-loiter נפתרה אצלי במחיקת כל משקשור ללמידה העצמית של סטיית המצפן, ברוחות חזקות אחרי שמחקתי את העיניי, שמתי סטיית מצפן של 4.18 (compass decentlize something) וביצעתי כיול מצפן ואז החזיק גם ברוח במקום דיי טוב.... אני בשלבים לכתיבת המדריך על ההגדרות (שכמעט לא צריך לעשות) ב-Arducopter
תחפש דברים שקשורים ל-compass ב-advanced conf list מה שמאופשר ע"י 1 תבטל ל-0 ובקומות שיש ערכים, תאפס ואז קביעת סטייה וכיול מצפן, אל תבטל בטעות שימוש במצפן...
ותודה לליאור על ההארה :) אני חושב שהמצפן זו הסיבה לניסיון ההתנקשות של הרחפן בי בפעם הראשונה שבדקתי אותו.
כשהנמכתי את ה-gain ההתנקשות עברה ל-slow motion :)
מה שכן מפתיע זה שהחזרה הביתה תמיד עבדה לי בדיוק די טוב, אפילו ברוח עם פיספוס רק של 2 מטר... אני חושב שבחזרה הביתה הוא פשוט מתקן את סטיית המצפן כל הזמן ע"י נתונים מה-GPS
ofek-raan
15-04-2013, 14:17:02
ראשית תודה
התופעה אצלי היתה מוזרה. בשבת הטסתי בפעם הראשונה. היתה רןח של כ 10 קשר והרחפן הגיב די טוב גם בstab וגם בריצה על wp.
אתמול הטסתי ברוח אפסית. ואז שמתי לב שהוא שומר מיקום loiter באופן גרוע
הוא מסתובב סביב הנקודה ולא מצליח להעצר שם.
אני אנסה לבדוק את המצפן. למרות שבצעתי כיול וביטלתי אוטומטי
בברכה
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.