צפייה בגרסה מלאה : עזרה! הנעה של מנוע חדש
Alonco
21-04-2013, 00:09:41
שלומ לכולם. צריך בבקשה עזרה בהנעה של טיסן ניטרו חדש
מה השלבים ? איך מכוונים את הסיכות ? האם צריך לעשות למנוע הרצה ?
תודה רבה
בעיקרון, אם לא נגעת עד עכשיו בסיכות , הרי שהן פחות או יותר מכוונות. את שאר הפרטים יש בדף ההוראות שקבלת עם המנוע - היצרן מכיר את המנוע יותר טוב מכולם !!!
אם אתה חושב שיש עצות מיוחדות לגבי המנוע שלך, הרי היה כדאי מאוד שתגלה לנו את הסוד - באיזה מנוע מדובר, איזה פלאג יש לך, איזה פרופים יש לך, איזה דלק יש לך וכו'. על סמך כמה שיותר נתונים שתתן תוכל לקבל יותר עצות נבונות.
flatspin
21-04-2013, 21:15:05
שלומ לכולם. צריך בבקשה עזרה בהנעה של טיסן ניטרו חדש
מה השלבים ? איך מכוונים את הסיכות ? האם צריך לעשות למנוע הרצה ?
תודה רבה
יש לי עבורך עצה שלא תסולא בפז.
מדבריך ברור שזו לך הפעם הראשונה שלך עם מנוע דלק (ניטרו הוא שם של תוסף לדלק). בהתעסקות עם מנוע כזה, יש להקפיד על מספר דברים.
לכן, אני ממליץ לך מאד להתחבר עם מטיס מנוסה שילמד אותך איך להתנהל עם המנוע. תוך כדי הפעלת המנוע וביצוע ההרצה, יסביר לך את ענין הכיוונים של הסיכות, ידריך אותך באופן ההתנעה והחשוב מכל, יסביר לך מהם הסיכונים ואיך להיזהר מפני פגיעה.
הדרכה כזאת שווה זהב. זה בא לידי ביטוי באורך חיי המנוע, מחד, ובשלמות אצבעותיך, מאידך.
neo 2
21-04-2013, 22:49:45
יש לי עבורך עצה שלא תסולא בפז.
מדבריך ברור שזו לך הפעם הראשונה שלך עם מנוע דלק (ניטרו הוא שם של תוסף לדלק). בהתעסקות עם מנוע כזה, יש להקפיד על מספר דברים.
לכן, אני ממליץ לך מאד להתחבר עם מטיס מנוסה שילמד אותך איך להתנהל עם המנוע. תוך כדי הפעלת המנוע וביצוע ההרצה, יסביר לך את ענין הכיוונים של הסיכות, ידריך אותך באופן ההתנעה והחשוב מכל, יסביר לך מהם הסיכונים ואיך להיזהר מפני פגיעה.
הדרכה כזאת שווה זהב. זה בא לידי ביטוי באורך חיי המנוע, מחד, ובשלמות אצבעותיך, מאידך.
1+ מחזק! חשוב!!!
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.