צפייה בגרסה מלאה : עזרה! קיבלתי מוצר תקול מהוביקינג.. מה עושים?!
apache
24-04-2013, 19:35:11
שלום הזמנתי לא מזמן גלגלים מתקפלים מהסוג הזה: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__24324__Full_Metal_Servoless_Retract_with_Oleo_Le gs_Tricycle_Mig_17_type_90_1_20_class.html
אחד הגלגלים הפסיק להעבוד אחרי כמה נסיונות, אני לא מתכוון לפרק את זה למצוא את הבעייה. אני רק רוצה לשאול אם אני יכול לחסוך את הברדק שלשלוח להם את המוצר ופשוט להגיד שלא קיבלתי את גלגל ימין. זה אפשרי? ונגיד והאופציה לא תעבוד איך הולך כל הפרוצדורה שלשלוח להם את המוצר והאם אני יקבל אחד תקין?
תודה מראש
עמית
סאונד בראש
24-04-2013, 20:00:22
תצלם בוידאו את התקלה
תשלח להם קישור
ויש סיכוי לקבל זיכוי מסויים
apache
24-04-2013, 20:39:21
תודה! יש עוד הצעות?
liorz055
25-04-2013, 00:00:17
תפנה אליהם בצ׳אט , תתאר בדיוק מה קרה. הם יפנו אותך להתכתב עם תמיכת הלקוחות. בסוף יגידו לך לשלוח את הרכיב הפגום אליהם וזה יעלה לך בערך 10₪ לדואר רשום אליהם. לאחר שבועים שלושה תקבל זיכוי על עלות הרכיב הפגום . אם אתה רוצה להגיד שלא קיבלת את המוצר אז זה גם לא מוסרי וגם לא יעבוד, כדי להוכיח שלא קיבלת משהו הוביקינג יעבירו אותך שבעה מדורי גיהנום (יש לי הרגשה שאתה לא הראשון שמנסה את הטריק הזה עליהם) . תעבוד כמו שצריך ותתאר מה שקרה והם יזכו אותך, ואת זה אני אומר מנסיון ים מספר פריטים שהתקלקלו לאחר שימוש (מסוק 4 ערוצים קואקסילאלי שהפסיק לעבוד אחרי הטיסה העשירית ,החיפושית של ואלקרה שאיבדה קליטה לאחר שלושה חודשים, ו bec תקול ששרף לי 4 סרוואים ושני מקלטים. על כל הפריטים הללו קיבלתי זיכוי מלא.
תזכור לפעמים הדרך הארוכה היא המהירה ביותר בסוף...
sevet
25-04-2013, 14:20:35
הם דורשים המון דברים שמקשים על טיפול בבעיות כמו את האריזה המקורית של המשלוח.....
על דברים קטנים לפעמים מספיק וידאו - ubec מזמזם ב-5$ זיכו אותי ישר אחרי וידאו בלבד.
מאזן פרופלורים עקום ב-13$ (עלק precision balancer) רצו לראות אריזה מקורית ושאשלח להם..... וויתרתי על המאזן.... אם קונים שם מספיק דברים בזול, אני מתייחס לזה שזה מתקזז עם הדפקטים...., בדברים קטנים מזמינים 2 לפעמים רק ליתר בטחון.
apache
25-04-2013, 16:58:38
תודה רבה רבה לכם! אני יצור איתם קשר בהקדם
אני פתחתי כרטיס אצלם בקשר לסרוו שהגיע דפוק (הלחמה לא תקינה התוך הסרוו, זה נגמר בנס כי המגעים היו ממש לא טובים ומזל שתפסתי את זה בזמן הבנייה ולא בזמן אוויר :-) פלוס תמונות והכל. אמרו לי או שתפתח RMA או נאדה..פתחתי דספיוט בפאיפאל...לא ענו לי.
עשיתי אסקלציה לתביעה של הכסף בחזרה..
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.