amiramen
25-04-2013, 21:49:03
שלום לכולם,
יש לי את ה-V911 ולאחרונה קיבלתי את ה-V922 אותם אני מטיס בכיף בביתי במהלך הסופ"ש.
לרובנו בעלי המסוקי המיקרו יש מקום בבית להטיס - מקום לרחף ולתרגל מצב טיסה אנכי - אמנם, בד"כ אין מספיק מקום בשביל לנסות תרגילי 3D בבית, אפילו הפשוטים ביותר.
לצערי, כל השבוע אני לא יכול להטיס(אני פשוט לא בבית) ובמהלך הסופ"ש אני לא מטיס מחוץ לבית כי לרוב יש רוח חזקה מידי מכדי להטיס את המיקרו.
אז... עלה לי רעיון נחמד ופשוט:
להתאגד כמה מטיסי מיקרו ולבקש מהערייה או מבעל אולם כזה או אחר, אולם להטיס בו לשעות בודדות לפני כניסת השבת.
ייתכן ויבקשו כמה גרושים על כך אבל במקרה כזה, כמות נחמדה של אנשים(אפילו חמישה) תפתור את הבעיה והעלות תיהיה מינורית עד כדי שלא נרגיש :-)
יתרונות:
+ באולם כמובן לא יהיה רוח.
+ יהיה מספיק מקום לנסות תרגילים שאי אפשר לנסות בבית.
+ יצא לנו להכיר כמה מטיסים שלא אוהבים לצאת כל כך מהבית ;-)
+ Religious Friendly
+ לא דורש יותר מידי - משתמשים באולם שלא בשימוש בשעות האלו שלפני שבת.
+ מקום נחמד בו יהיה אפשר לשתף ידע מקצועי ולעזור אחד לשני להתקדם בתחום.
חסרונות? תעזרו לי למצוא...
בשלב זה אשמח לקבל פידבקים ראשונים כגון חסרונות ויתרונות לקונספט ואם זה ישמע סביר,
אני מאמין שנוכל כבר להטיס בשבועיים-שלוש הקרובים.
אז אם זה נשמע לעוד כמה חבר'ה הגיוני(וכל היופי זה שלא חייב יותר מידי - מספיק 4-5), נתחיל להריץ קבוצת פייסבוק בה נמשיך דיון בנושא.
שיהיה לנו בהצלחה,
עמירם.
89118V911 V922 89117
יש לי את ה-V911 ולאחרונה קיבלתי את ה-V922 אותם אני מטיס בכיף בביתי במהלך הסופ"ש.
לרובנו בעלי המסוקי המיקרו יש מקום בבית להטיס - מקום לרחף ולתרגל מצב טיסה אנכי - אמנם, בד"כ אין מספיק מקום בשביל לנסות תרגילי 3D בבית, אפילו הפשוטים ביותר.
לצערי, כל השבוע אני לא יכול להטיס(אני פשוט לא בבית) ובמהלך הסופ"ש אני לא מטיס מחוץ לבית כי לרוב יש רוח חזקה מידי מכדי להטיס את המיקרו.
אז... עלה לי רעיון נחמד ופשוט:
להתאגד כמה מטיסי מיקרו ולבקש מהערייה או מבעל אולם כזה או אחר, אולם להטיס בו לשעות בודדות לפני כניסת השבת.
ייתכן ויבקשו כמה גרושים על כך אבל במקרה כזה, כמות נחמדה של אנשים(אפילו חמישה) תפתור את הבעיה והעלות תיהיה מינורית עד כדי שלא נרגיש :-)
יתרונות:
+ באולם כמובן לא יהיה רוח.
+ יהיה מספיק מקום לנסות תרגילים שאי אפשר לנסות בבית.
+ יצא לנו להכיר כמה מטיסים שלא אוהבים לצאת כל כך מהבית ;-)
+ Religious Friendly
+ לא דורש יותר מידי - משתמשים באולם שלא בשימוש בשעות האלו שלפני שבת.
+ מקום נחמד בו יהיה אפשר לשתף ידע מקצועי ולעזור אחד לשני להתקדם בתחום.
חסרונות? תעזרו לי למצוא...
בשלב זה אשמח לקבל פידבקים ראשונים כגון חסרונות ויתרונות לקונספט ואם זה ישמע סביר,
אני מאמין שנוכל כבר להטיס בשבועיים-שלוש הקרובים.
אז אם זה נשמע לעוד כמה חבר'ה הגיוני(וכל היופי זה שלא חייב יותר מידי - מספיק 4-5), נתחיל להריץ קבוצת פייסבוק בה נמשיך דיון בנושא.
שיהיה לנו בהצלחה,
עמירם.
89118V911 V922 89117