צפייה בגרסה מלאה : שאלה הטסה ממצוק הארבל.
Yoav Lahav
05-05-2013, 12:32:26
אני מתכנן להטיס מצוק הארבל ורוצה לדעת מה המצב שם מבחינת רוחות, שעות נוחות,מקום להמריא ולנחות, גישה עם הרכב (לא 4X4) וכל מידע אחר שיכול לסייע.
תודה.
שיהיה לך בהצלחה ,אני לא מכיר את המקום הזה
נשמח לקבל ממך עיכונים על השטח
sharonx
05-05-2013, 13:53:20
ירון אתה חושב מה שאני חושב (מישהו אמר צוק?)
guy1a
05-05-2013, 13:55:25
אני מתכנן להטיס מצוק הארבל ורוצה לדעת מה המצב שם מבחינת רוחות, שעות נוחות,מקום להמריא ולנחות, גישה עם הרכב (לא 4X4) וכל מידע אחר שיכול לסייע.
תודה.
אתה רוצה לדאות שם עם המסוק ?
bartovmoti
05-05-2013, 14:38:22
נראה לי אפשר לעשות שם ריחוף אוטורוטציה..
פיספסתי משהו?
ירון אתה חושב מה שאני חושב (מישהו אמר צוק?)
Tiran
05-05-2013, 16:28:46
תודה.
הי,
אני לא מטיס צוקים ולא ממש מבין בזה. אבל את ארבל אני מכיר ... ואף אחד לא ענה אז אנסה.
למיטב הבנתי, הבעיה המרכזית בהטסה תהיה העובדה שהרוחות שם לא באות לכיוון הצוק אלא נעות לכיוון הכנרת (לאורך הוואדי. משמאל לימין כשאתה על הצוק).
בשעות אחה"צ הרוחות חזקות ויש משבים קצרים מאוד חזקים (מכות רוח שכשהן מגיעות לכנרת יכולות להפוך מפרשיות בקלות).
אם אתה כבר באיזור, הייתי מציע לך דווקא לבדוק אפשרות להטיס מקרני חיטים. יש שם אפשרות להטיס 360 מעלות.
Yoav Lahav
05-05-2013, 16:35:30
אתה רוצה לדאות שם עם המסוק ?
בדיוק. אני עובד על דאיית מסוקים.
Yoav Lahav
05-05-2013, 16:38:19
בקרני חיטים יש צוק רציני כמו הארבל?
הי,
אני לא מטיס צוקים ולא ממש מבין בזה. אבל את ארבל אני מכיר ... ואף אחד לא ענה אז אנסה.
למיטב הבנתי, הבעיה המרכזית בהטסה תהיה העובדה שהרוחות שם לא באות לכיוון הצוק אלא נעות לכיוון הכנרת (לאורך הוואדי. משמאל לימין כשאתה על הצוק).
בשעות אחה"צ הרוחות חזקות ויש משבים קצרים מאוד חזקים (מכות רוח שכשהן מגיעות לכנרת יכולות להפוך מפרשיות בקלות).
אם אתה כבר באיזור, הייתי מציע לך דווקא לבדוק אפשרות להטיס מקרני חיטים. יש שם אפשרות להטיס 360 מעלות.
Tiran
05-05-2013, 16:46:20
ברור שלא.
צוק כמו הארבל אין הרבה.
אבל הפסגה של קרני חיטים נמצאת כמה עשרות מטרים טובים מעל השטח שמסביב.
מחפש צרות?:confused:
הארבל והסביבה מוגדר כגן לאומי ושמורת טבע.
השמורה היא חלק משביל ישראל.
http://www.parks.org.il/ParksAndReserves/arbel/Pages/default.aspx
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.