צפייה בגרסה מלאה : עזרה! בעית סרוו זנב
שלום לכולם
הסיפור הוא כזה........
רכשתי חופת סקייל ל trex 450 ולאחר הרכבה של המסוק בתוך החופה כאשר אני מבצע טסט אני שם לב שהמסוק מתחיל להסתובב במקום.
הסתכלתי מקרוב וראיתי שכאשר אני משחק עם הסטיק ימינה/שמאלה הסרוו לא חוזר למרכז הוא נשאר בצד, אך כאשר אני נותן סטיק מהיר הוא חוזר למרכז אבל לא מסתדר
כי שאני מנסה שוב לתת מצערת הוא מתחיל שוב בסיבובים.
חשוב לציין שלפני שפירקתי את הזנב בשביל להכניס את המסוק לסקייל הכל עבד פרפקט...
מה יכולה להיות הבעיה?
בן
wind556
09-05-2013, 11:14:36
אתה דווקא מתאר מצב תקין
ככה זה אמור להיות בשמירת זנב.
ההערכה שלי היא שהמסוק שלך לא מכוון נכון באופן כללי
אתה דווקא מתאר מצב תקין
ככה זה אמור להיות בשמירת זנב.
ההערכה שלי היא שהמסוק שלך לא מכוון נכון באופן כללי
אבל הוא עבד כמו שצריך לפני הפירוק של הזנב מה יכול היה להשתבש?
כאשר אני מחזיק את המסוק ביד ומזיז אותו מצד לצד את הסרוו עושה תיקין לכיוון השני אבל זה ממש מוזר כי ברגע שהמהירות עולה
הוא מפסיק להגיב ומתחיל להסתובב לצד אחד בלבד ושאני מתקן לצד השני הוא ממשיך להסתובב לצד השני.
נולד לטוס
09-05-2013, 14:01:15
תבדוק אולי הרצועה התהפכה או אם פירקת את הנדנדות אולי חיברת הפוך ולכן כבר התיקון של הג'ירו לא נכון
wind556
09-05-2013, 14:07:37
זה כבר מחייב בדיקה ממשית ולא בהתכתבות
סאונד בראש
09-05-2013, 16:51:24
לדעתי המייסב לחץ לא יושב טוב או לא מגורז
זה פעולה פשוטה לבדוק את זה
נולד לטוס
09-05-2013, 17:38:06
רצועה
Friman
09-05-2013, 18:05:11
מסכים עם כפיר. הכי סביר במצב שתיארת זה שבהרכבה המחודשת חיברת את הרצועה הפוך.
לאיזה כיוון מסתובבים להבי הזנב בהרמת מצערת? זו הדרך הפשוטה ביותר לבדוק את זה. הם אמורים להסתובב נגד כיוון השעון.
כמו כן תוודא שפושרוד הזנב נע חלק ללא תקיעות, כמו גם כל יתר מכלול הזנב.
אני לא מסכים עם הקביעה ש״המסוק שלך לא מכוון בכלל״; יש בהחלט אפשרות שאכן המסוק שלך ייתרם מכיוונים מקצועיים יותר, אני לא מכיר אותך, את רמת הכיוונים שלך ואת המסוק שלך... אבל ממה שכתבת לא שמעתי שיש סיבה חד משמעית להניח כי קיימת בעיית כיוונים כוללת.
kal1311
09-05-2013, 18:38:54
אכן נשמע כמו רצועה
מסכים עם כפיר. הכי סביר במצב שתיארת זה שבהרכבה המחודשת חיברת את הרצועה הפוך.
לאיזה כיוון מסתובבים להבי הזנב בהרמת מצערת? זו הדרך הפשוטה ביותר לבדוק את זה. הם אמורים להסתובב נגד כיוון השעון.
כמו כן תוודא שפושרוד הזנב נע חלק ללא תקיעות, כמו גם כל יתר מכלול הזנב.
אני לא מסכים עם הקביעה ש״המסוק שלך לא מכוון בכלל״; יש בהחלט אפשרות שאכן המסוק שלך ייתרם מכיוונים מקצועיים יותר, אני לא מכיר אותך, את רמת הכיוונים שלך ואת המסוק שלך... אבל ממה שכתבת לא שמעתי שיש סיבה חד משמעית להניח כי קיימת בעיית כיוונים כוללת.
קודם כל תודה לכל העוזרים.
היום אני לא בבית אז לצערי לא אוכל לבדוק את עינין הרצועה.
אני לא מקצוען ואת הכיוונים עשה לי חבר שמבין והמסוק אכן טס מעולה אך משהו שעדין לא מסתדר לי זה
שנניח שהרצועה באמת הפוכה ההשפעה לכך צריכה להיות רק בזמן הפעלה של המצערת גז נכון?
אבל גם כאשר המסוק לא מופעל בכלל ואני משחק רק עם הסרוו רואים את הבעיה, כיוון הרצועה משנה את כיוון הסיבוב של הרוטורים (הכוונה
עם כיוון השעון ונגד כיוון השעון) הבעיה היא ימינה ושמאלה,
Friman
10-05-2013, 00:43:20
אם תצלם וידאו של הבעיה יהיה יותר פשוט להבין למה בדיוק אתה מתכוון
נולד לטוס
10-05-2013, 11:46:02
תצלם ונפתור קשה ככה להבין מה עשית:confused:
ShlomiB
12-05-2013, 21:56:32
בן. החברה פה נתנו לך את כל התשובות שאתה צריך על מנת לפתור את הבעיה
במצב שומר ראש, כאשר הג׳ירו מקבל פקודה להסתובב לכוון כלשהו, הוא מסב את הלהבים בכוון
עד שאף המסוק פונה לכוון זה. לכן, אם המסוק לא זז הלהבים יהיו מוסבים תמיד עד לקבלת פקודה אחרת.
אז זו לא הבעיה שלך.
יכולות להיות מספר סיבות לבעיה, אחד כמו שכולם אמרו פה רצועה, שתיים התיקון של הג׳ירו לא נכון
הלהבים של הזנב הפוכים (פחות סביר).
תבדוק שהלהבים מסתובבים לכוון הנכון,
בהצלחה.
שלום לכולם.....
לשמחתי הבעיה נפתרה, מה שקרה זה שני דברים
הראשון זה שהרצועה היתה באמת הפוכה, השני זה היא לא היתה מספיק מתוחה מה שגרם לה בסל"ד גבוה פשוט להחליק.
את זה הבנתי כאשר החזקתי את הראש וסובבתי את הזנב ראיתי שהרצועה פשוט קופצת וזה עוד כמעט בלי כוח בכלל.
בכל מקרה סוף טוב הכול טוב המסוק חזר לטוס וטס יפה עם החופה החדשה
90482
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.