התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מסוק ראשון - ערוץ 3 לא מגיב

yossiHeli
10-05-2013, 08:59:37
שלום לכולם,

נכנסתי לתחביב(תודות למדריכים שפורסמו כאן), ובניתי hk450 v2. כולל מערכת רדיו hk t6a v2 6 channels גם של הסיני.

1. בתחילה השלט הזיז את כל הערוצים,לאחר מכן אחד הסרבואים הפסיק להגיב. כשמזזים את הסטיק השמאלי מעלה-מטה רק 2 הסרבואים (השמאלי והימני) שמחוברים לסוואשפלייט זזים, והסרבו האחורי שמחובר לסוואשפלייט לא זז והוא תמיד תקוע למטה.
- בתוכנה t6config במצב heli 120 רואים תזוזה של 3 ערוצים שמזיזים את הסטיק מעלה מטה. (ערוצים 1,2,6)
- בתוכנה t6config במצב של acro שאוכל לראת כל ערוץ זז בניפרד (מצב heli-120 מבלבל בגלל שזזים כמה ביחד) לא זז כלום.

האם הבעייה במקלט או במשדר (זה לא הסרבו כי החלפתי ביינהם) ? האם משהוא בקינפוג של t6config יכול לתקוע ערוץ ?

2. בהנחה שמערכת הרדיו נדפקה, מבקש המלצה למערכת רדיו טובה יותר עד 1000ש"ח (עדיף פחות). והכי יחושב מהיכן להזמין ?

3. דבר נוסף, הג'ירו שרכשתי הינו hk401b של הסיני, במקרה ראיתי ביקורת שהוא בכלל לא עובד, והוא בכלל לא מיייצב את המסוק.....האם כך הדבר ? איזה ג'ירו טוב לרכוש ?

תודה רבה מראש על כל עזרה
יוסי

wind556
10-05-2013, 09:47:38
כל מה שאתה אומר בכלל לא מפתיע
רכשת את המסוק הכי גרוע ואת השלט הכי גרוע שקיים.
כדי להנות מהתחביב והמסוק, אתה צריך לעשות ריסט למערכת ולהתחיל הכל כמו שצריך. זה לא פשוט לתקן רכישה שגויה, אבל אם בכל זאת תעשה את זה תבין עד כמה הרכישה שלך הייתה שגויה בכל מובן.
כשתרצה עזרה ממשית, תקבל

bartovmoti
10-05-2013, 12:21:16
כמו שעודד אמר, התחלת לא טוב אחי..
המסוק גרוע, השלט בהתאם..

בכל מקרה, יש שלט נחמד יד שנייה כאן במחיר סביר בתקציב שציינת
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?63306-%F9%EC%E8-DX7-%EC%EE%EB%E9%F8%E4

זה יכול להחזיר אותך מהר לעניינים ולפחות בנושא השלט תהיה רגוע..

wind556
10-05-2013, 12:24:15
כמו שעודד אמר, התחלת לא טוב אחי..
המסוק גרוע, השלט בהתאם..

בכל מקרה, יש שלט נחמד יד שנייה כאן במחיר סביר בתקציב שציינת
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?63306-%F9%EC%E8-DX7-%EC%EE%EB%E9%F8%E4

זה יכול להחזיר אותך מהר לעניינים ולפחות בנושא השלט תהיה רגוע..

תומך לגמרי בשלט הזה, תחטוף אותו

yoreh
10-05-2013, 13:18:51
האם עשית שינויים בתוכנה?

yossiHeli
10-05-2013, 14:52:29
תודה לכולם על העזרה. חשבתי לקנות זול מהסיבה שאת כול הטעויות בבניה והריסוקים יהיו על משהוא זול, בנוסף להתחיל בקטן ולראות אם זה מתאים לי.
מסתבר לפי מה שאתם אומרים שהטעות היא הרכישה עצמה.....

עשיתי שינויים בתוכנה, אבל שניתי בחזרה וטענתי קונפיגיורציה ששמרתי קודם לכן.....לא עזר כלום.

האם המסוק לא אמור לפחות לעזור לי ללמוד לבצע קצת ריחופים ?

guy1a
10-05-2013, 17:04:24
אפשר להטיס גם דלת של מקרר עם מנוע מספיק חזק ... זה לא אומר שתהנה מזה ;)

מאיפה אתה בארץ ?

זה השלב שבוא מישהו שמבין צריך לראות בעינים שלו ..

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

wind556
10-05-2013, 20:37:14
תודה לכולם על העזרה. חשבתי לקנות זול מהסיבה שאת כול הטעויות בבניה והריסוקים יהיו על משהוא זול, בנוסף להתחיל בקטן ולראות אם זה מתאים לי.
מסתבר לפי מה שאתם אומרים שהטעות היא הרכישה עצמה.....

עשיתי שינויים בתוכנה, אבל שניתי בחזרה וטענתי קונפיגיורציה ששמרתי קודם לכן.....לא עזר כלום.

האם המסוק לא אמור לפחות לעזור לי ללמוד לבצע קצת ריחופים ?

פתגם ישן שאתה עדיין לא מכיר:
"מטיס טוב יטיס גם מסוק רע, מטיס רע יטיס רק מסוק טוב"
הדבר הנכון להתחלה זה לרכוש את המסוק והשלט הכי טובים שידך משגת, ולהתאמץ בכיוון הזה יותר ממה שנדמה לך שצריך. ציוד טוב יעמיד אותך על הרגליים (באויר) וציוד רע ידביק אותך לשולחן העבודה ולכרטיס השראי

yossiHeli
11-05-2013, 17:59:29
אוקי, בעיית הערוץ שלא מגיב הסתדרה. אולם מפה אני צריך עזרה שמשהוא יראה את המסוק, יכוון גירו......ולהרים אותו פעם ראשונה.

יש משהוא מאיזור ירושלים/מעלה אדומים ?

תודה
יוסי

ShlomiB
12-05-2013, 21:20:14
היי

אני מאזור ירושלים. ואני עובד במעלה. אבל אני לא לוקח סיכון עם הג׳ירו שציינת כאן.
אפשר להפגש ולראות את המסוק. אני עובד בצמח השדה 06. אם אתה ממעלה אז אתה בטח מכיר.
אוכל לעזור לך בשעות הצהריים. אני מאמין מחר אני שם.
דבר איתי

אשמח לעזור.